reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

AVENITTA świtne wiadomości, gratuluję, ale znasz płeć?????
Kiniuisia i Pajka powodzenia i piszcie zaraz po powrocie.
Kniuisa poproś ładnie o zdjęcie pod koniec badania to na pewno dostaniesz:))))
Ja idę dopiero za 3 tyg. na drugie USG genetyczne i marzę, aby mi powiedzieli płeć!!!!!

reklama
a ja niedawno wrocilam z zakupow i jestem padnieta . ae w koncu kupilam cos dla mojej dzidzi.oto one
ciuszki..jpg

AVENITTA świtne wiadomości, gratuluję, ale znasz płeć?????
Kiniuisia i Pajka powodzenia i piszcie zaraz po powrocie.
Kniuisa poproś ładnie o zdjęcie pod koniec badania to na pewno dostaniesz:))))
Ja idę dopiero za 3 tyg. na drugie USG genetyczne i marzę, aby mi powiedzieli płeć!!!!!
Damy znać zaraz po powrocie. :tak: Ja lekarza mam od 8 do 11, a usg na 10.45, więc myślę, że pojadę tak na 10.15, to będzie dobrze :tak: Mam tylko nadzieję, że nie będę musiałą czekać na wizytę tylko co ostatnio czyli 3 godziny...
Niestety co do płci to na dwoje babka wróżyła. Przez chwilę wydawało się że chłopczyk, ale niekoniecznie tak musi być. 50 na 50% Na razie nie nastawiam się.
No zobaczymy jak u mnie będzie :tak: U każdej na 100% okaże się w sierpniu ;-):-)

a ja niedawno wrocilam z zakupow i jestem padnieta . ae w koncu kupilam cos dla mojej dzidzi.oto one
Zobacz załącznik 220492
Ale śliczności :-)

Pajeczko, ja się już wizyty doczekać nie mogę, ale czym bliżej tym bardziej się denerwuję :tak:
Widzę, że będziemy się razem stresować ;-) Na którą masz wizytę u innej dr?
Będzie dobrze :-)

Tak Bombusiu, idę do "Naszego" usg ;-):tak::-) Mam nadzieję, że zdobędę fotkę i maluch pokaże co tam ma między nóżkami :-D

Super, że z maluszkiem wszystko w porządku :tak::-)

ja mam wizyte dopiero na 16 :( chyba do tego czasu wyjde z siebie :p ale ciekawe co ta nowa pani doktor mi powie :) az mnie ciekawość zrzera :)))

Zobacz załącznik 220492

śliczne :))

cześć dziewczyny widze że gadacie o wizytach u lekarzy i o usg ja dopiero wizytę mam 29 marca a następę usg to nie wiem jeszcze kiedy ale mam przeczucie że nie prędko chyba że zmienię learza i przechodnię (i to bedzie najlepsze wyjście):):) z zębami troche lepiej przechodzi mi to powoli :):) ale i tak odwiedzę dentystę by upewnić się :):)

ja mam wizyte dopiero na 16 :( chyba do tego czasu wyjde z siebie :p ale ciekawe co ta nowa pani doktor mi powie :) az mnie ciekawość zrzera :)))

śliczne :))
Pajeczko, czas szybko zleci. :tak: Mnie już dreszcze z nerwów przechodzą ;-) Co prawda ja wizyty mam z rana, ale dzisiejszym dzień mi się strasznie dłuży... Co do nowej Twojej dr, to wszystko się jutro okaże. Oczywiście trzymam mocno kciuki, żebyś była super zadowolona :-):tak:

Martuska85 - ;) GRATULUJĘ WYNIKÓW!!! :) Kamień z serca prawda?
Martuska85-wielkie ufff kochana
ojjj tak :tak::-D:-D:-D:tak:

m-f22, w każdym razie jak by nie patrzeć, 5 miesiąc, jak nic juz jest :-D

no jest, a u mnie na uczelnia nikt nic nie zauwazyl, mimo ze mnie nie widzieli 3 tygodnie, a specjalnie ubrałam obcisła bluzke. dziwne, bo brzuch widac, przynajmniej Ci co wiedza tak mowia :-p

Witam ponownie
Jestem już po wizycie. Tak długo dzisiaj podglądałam mojego maluszka, że żal mi, że mąż nie mógł ze mną tam być. Oczywiście wszystko ok i z dzidzią, szyjką i wynikami - wszystko dokładnie sprawdzone . Małe stópki machały do mnie dzisiaj przez całe badanie.
Maluszek ma ok. 163g (+/-)
Po badaniu odwiedziłam jeszcze tatę, który ma akurat dzisiaj wolne, po drodze wstąpiłam do teściów na drugie śniadanko, i tak mi dzionek zleciał.
Zachaczyłam też o sklep gdzie kupiłam firanki do sypialni.

super :). ja mam usg połówkowe 23. marca, a jak bede niezadowolona, to jeszcze prywatnie pojde drugi raz :tak:

a co do wagi, poki co jestem ponad kilo na minusie w stosunku do stanu sprzed ciąży, ale zobaczymy na wizycie 18. (bo waze sie tylko u poloznej, swojej wagi nie mam na szczescie :p)

ja tez nie mam swojej wagi w domu ale jak wazyła mnie położna to był 73 kg natomiast wczoraj zwarzyły mnie kolezanki na magazynie w robocie i było już 74 kg :) tak że przybywa mi wagi , i nie wiem czy to dobrze czy żle w tak szybkim tempie

reklama
Do góry