reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

AVENITTA świtne wiadomości, gratuluję, ale znasz płeć?????
Kiniuisia i Pajka powodzenia i piszcie zaraz po powrocie.
Kniuisa poproś ładnie o zdjęcie pod koniec badania to na pewno dostaniesz:))))
Ja idę dopiero za 3 tyg. na drugie USG genetyczne i marzę, aby mi powiedzieli płeć!!!!!

reklama
a ja niedawno wrocilam z zakupow i jestem padnieta . ae w koncu kupilam cos dla mojej dzidzi.oto one
ciuszki..jpg

AVENITTA świtne wiadomości, gratuluję, ale znasz płeć?????
Kiniuisia i Pajka powodzenia i piszcie zaraz po powrocie.
Kniuisa poproś ładnie o zdjęcie pod koniec badania to na pewno dostaniesz:))))
Ja idę dopiero za 3 tyg. na drugie USG genetyczne i marzę, aby mi powiedzieli płeć!!!!!
Damy znać zaraz po powrocie. :tak: Ja lekarza mam od 8 do 11, a usg na 10.45, więc myślę, że pojadę tak na 10.15, to będzie dobrze :tak: Mam tylko nadzieję, że nie będę musiałą czekać na wizytę tylko co ostatnio czyli 3 godziny...
Niestety co do płci to na dwoje babka wróżyła. Przez chwilę wydawało się że chłopczyk, ale niekoniecznie tak musi być. 50 na 50% Na razie nie nastawiam się.
No zobaczymy jak u mnie będzie :tak: U każdej na 100% okaże się w sierpniu ;-):-)

a ja niedawno wrocilam z zakupow i jestem padnieta . ae w koncu kupilam cos dla mojej dzidzi.oto one
Zobacz załącznik 220492
Ale śliczności :-)

Pajeczko, ja się już wizyty doczekać nie mogę, ale czym bliżej tym bardziej się denerwuję :tak:
Widzę, że będziemy się razem stresować ;-) Na którą masz wizytę u innej dr?
Będzie dobrze :-)

Tak Bombusiu, idę do "Naszego" usg ;-):tak::-) Mam nadzieję, że zdobędę fotkę i maluch pokaże co tam ma między nóżkami :-D

Super, że z maluszkiem wszystko w porządku :tak::-)

ja mam wizyte dopiero na 16 :( chyba do tego czasu wyjde z siebie :p ale ciekawe co ta nowa pani doktor mi powie :) az mnie ciekawość zrzera :)))

Zobacz załącznik 220492

śliczne :))

cześć dziewczyny widze że gadacie o wizytach u lekarzy i o usg ja dopiero wizytę mam 29 marca a następę usg to nie wiem jeszcze kiedy ale mam przeczucie że nie prędko chyba że zmienię learza i przechodnię (i to bedzie najlepsze wyjście):):) z zębami troche lepiej przechodzi mi to powoli :):) ale i tak odwiedzę dentystę by upewnić się :):)

ja mam wizyte dopiero na 16 :( chyba do tego czasu wyjde z siebie :p ale ciekawe co ta nowa pani doktor mi powie :) az mnie ciekawość zrzera :)))

śliczne :))
Pajeczko, czas szybko zleci. :tak: Mnie już dreszcze z nerwów przechodzą ;-) Co prawda ja wizyty mam z rana, ale dzisiejszym dzień mi się strasznie dłuży... Co do nowej Twojej dr, to wszystko się jutro okaże. Oczywiście trzymam mocno kciuki, żebyś była super zadowolona :-):tak:

Martuska85 - ;) GRATULUJĘ WYNIKÓW!!! :) Kamień z serca prawda?
Martuska85-wielkie ufff kochana
ojjj tak :tak::-D:-D:-D:tak:

m-f22, w każdym razie jak by nie patrzeć, 5 miesiąc, jak nic juz jest :-D

no jest, a u mnie na uczelnia nikt nic nie zauwazyl, mimo ze mnie nie widzieli 3 tygodnie, a specjalnie ubrałam obcisła bluzke. dziwne, bo brzuch widac, przynajmniej Ci co wiedza tak mowia :-p

Witam ponownie
Jestem już po wizycie. Tak długo dzisiaj podglądałam mojego maluszka, że żal mi, że mąż nie mógł ze mną tam być. Oczywiście wszystko ok i z dzidzią, szyjką i wynikami - wszystko dokładnie sprawdzone . Małe stópki machały do mnie dzisiaj przez całe badanie.
Maluszek ma ok. 163g (+/-)
Po badaniu odwiedziłam jeszcze tatę, który ma akurat dzisiaj wolne, po drodze wstąpiłam do teściów na drugie śniadanko, i tak mi dzionek zleciał.
Zachaczyłam też o sklep gdzie kupiłam firanki do sypialni.

super :). ja mam usg połówkowe 23. marca, a jak bede niezadowolona, to jeszcze prywatnie pojde drugi raz :tak:

a co do wagi, poki co jestem ponad kilo na minusie w stosunku do stanu sprzed ciąży, ale zobaczymy na wizycie 18. (bo waze sie tylko u poloznej, swojej wagi nie mam na szczescie :p)

ja tez nie mam swojej wagi w domu ale jak wazyła mnie położna to był 73 kg natomiast wczoraj zwarzyły mnie kolezanki na magazynie w robocie i było już 74 kg :) tak że przybywa mi wagi , i nie wiem czy to dobrze czy żle w tak szybkim tempie

reklama
Do góry