martitka-26
Fanka BB :)
To moze zalezy czy liczy sie od ostatniej miesiaczki lub od dnia zaplodnienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to prawda stresowac sie nie mozna :-)
no nic innego jak tylko czekac az bedzie wszystko dobrze na forum funkcjonowało
ja znalazłam tyle schematów liczenia miesięcy ze głowa boli i szczerze mówiąc sama się pogubiłam
a tu Kalendarz ciąży Piąty miesiąc
5 miesiąc to 20tc sama nie wiem;-)
Bardzo ciekawy artykuł wstawiłaś Milusia, to dobrze dla nas)))Dziewczynki, zatem stare prawo jeszcze obowiązuje, nowe wejdzie w życie dopiero w 2011r.
Rynek Zdrowia - Sejm: nad ustawą becikową
A u mnie znów jest tak, że jak się np. zaloguję i piszę posty to jest ok., a jak zrobię przerwę (nie wychodząc z forum) np. wyszłam do sklepu to, aby napisać znów posta musiałam ponownie się zalogować, choć nie wychodziłam w ogóle ze strony, a przedtem tego nie było((ja nie raz jak pisze posta to wszystko mi się kasuje
Nektarynko ja mam podobnie średnio ze 2 razy w tygodniu około 4 rano przerwa godzinna, a potem śpię do min. 9.00 "jak zabita", a w życiu nie miałam takich przerywników, no i to wstawanie na sisiu regularnie 2x w nocy kiedy to się skończy!!!!((( I to właściwie są moje jedyne oznaki ciąży, bo tak na szczęście wszystko ok))Czesc dziewczynki...
lece z nóg.. dzis w nocy myslalam ze sie przekrece.. o 4 sie przebudilam i koniec spania.. czy to na lewy bok sie obróciłam czy na prawy, nie mogłam miejsca znaleźć, nawet na plecach zle.. az w koncu po dlugich meczarniach zasnełam.. chyba ze zmęczenia.. a teraz padam na buzie.. masakra.. nawet nie wiem co sie u której dzieje.. nie mam siły poczytac... wybaczcie..
Bardzo ciekawy artykuł wstawiłaś Milusia, to dobrze dla nas)))
A u mnie znów jest tak, że jak się np. zaloguję i piszę posty to jest ok., a jak zrobię przerwę (nie wychodząc z forum) np. wyszłam do sklepu to, aby napisać znów posta musiałam ponownie się zalogować, choć nie wychodziłam w ogóle ze strony, a przedtem tego nie było((
No, ale skoro trwają udoskonalania to ja będę cierpliwie czekała, bo się już w mairę przyzwyczaiłam do tej nowej formy i nawet zaczyna mi się podobać)))
U mnnie nawet jak do toalety idę,he,he.Bardzo ciekawy artykuł wstawiłaś Milusia, to dobrze dla nas)))
A u mnie znów jest tak, że jak się np. zaloguję i piszę posty to jest ok., a jak zrobię przerwę (nie wychodząc z forum) np. wyszłam do sklepu to, aby napisać znów posta musiałam ponownie się zalogować, choć nie wychodziłam w ogóle ze strony, a przedtem tego nie było((
No, ale skoro trwają udoskonalania to ja będę cierpliwie czekała, bo się już w mairę przyzwyczaiłam do tej nowej formy i nawet zaczyna mi się podobać)))
Shyla, niestety prace nad nową wersją forum jeszcze trwają.
Ja na posty odpisuje w wordzie, bo nawet na starym forum, też nie raz miałam taką sytuację.
Dziewczyny, musimy się uzbroić w cierpliwość. Nic innego Nam nie pozostaje, a stresować się nie możemy ;-)
m-f 22 ja mam dokładnie tak samo . Taka miła odskocznia między kolejnymi"pilnymi sprawami" he he.
A dziś strasznie mi się dłuży-zawsze tak jest we wtorki. Przez to przeziębienie i leżenie w łóżku rozleniwiłam się trochę.
Shyla cieszę się, że humorek powrócił i oby złe mysli juz głowy nie zaprzątały.