reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Mulusiu ja stetoskopu używałam przy pierwszym dzieciątku i niestety nie do udało mi się usłyszeć maleństwa ;o( U nas się nie sprawdził...
Doczytałam ze panienka ma dzisiaj wizytę ciekawe czy pozna płec, czekamy na relacje.
i Shyla już po wizycie...
Już by jakieś nowe dobre wieści nam przyniosły ;o)

reklama
No właśnie czasami tak jest, że bobas ucieka w głąb, a sądząc po Twoim brzuszku (śliczny) to właśnie bobasek jest blisko krzyża.

poszłam robic te placki i wyciągnęłam maszynke no i tarłam tą masynką ziemniaki i chciałam łyżeczką popchnąc ostatnie resztki ziemniaków i wciągnęło mi łyżke:-D i nie umiem jej wyciągnąc moj maz mnie zabije :-D

PAJECZO no mój syn jak kiedyś chciał bardzo pomóc babci (czyli mojej mamie) to mielił jej mięso w maszynce elektr. i wrzucił to mięso z łyżeczką, niestety trzeba było wymienić ostrze w maszynce, ale babcia łyżeczkę zachowała na pamiątkę, poprostu tak ją wykręciło jak taką śrubę hahaha, no i tak pomógł.
MILUSIA sama bym tych gołabków pojadła, smaka mi dziewuszki narobiły.
Własnie mówią w TV, ze idzie wiatr halny czy coś podobnego, nad morzem szaleje, więc pytam gdzie ta wiosna, a tu mi M mówi, że jeszcze idą przymrozki oooooooo no pięknie, a ja myślałam, że niedługo zrzucę te grube "bety" z siebie :((((MASAKRA jakaś!

PAJECZO no mój syn jak kiedyś chciał bardzo pomóc babci (czyli mojej mamie) to mielił jej mięso w maszynce elektr. i wrzucił to mięso z łyżeczką, niestety trzeba było wymienić ostrze w maszynce, ale babcia łyżeczkę zachowała na pamiątkę, poprostu tak ją wykręciło jak taką śrubę hahaha, no i tak pomógł.
Własnie mówią w TV, ze idzie wiatr halny czy coś podobnego, nad morzem szaleje, więc pytam gdzie ta wiosna, a tu mi M mówi, że jeszcze idą przymrozki oooooooo no pięknie, a ja myślałam, że niedługo zrzucę te grube "bety" z siebie :((((

w Gdańsku strasznie wieje. jak bylam na badaniach to mnie prawie zwialo az sie przestraszylam a teraz to strasznie świszczy za oknem- mieszkam na 6 pietrze i aż mam stracha bo mowia ze w nocy kulminacja ma byc.

tylko problem polega na tym,z e ja tej łyzeczki wyciągnąc nie umiem przepraszam to jest łyżka stołowa:-D

No właśnie czasami tak jest, że bobas ucieka w głąb, a sądząc po Twoim brzuszku (śliczny) to właśnie bobasek jest blisko krzyża.

Mówisz milusiu że on jest z tyłu? to już teraz wiem dlaczego w poprzedniej ciąży miałam ucisk na kregosłup. To, że dzidziolek z tyłu nie wiedzialam ale, że łożysko na tylnej ścianie macicy to mi lekarz mówił ;o)

Własnie mówią w TV, ze idzie wiatr halny czy coś podobnego, nad morzem szaleje, więc pytam gdzie ta wiosna, a tu mi M mówi, że jeszcze idą przymrozki oooooooo no pięknie, a ja myślałam, że niedługo zrzucę te grube "bety" z siebie :((((MASAKRA jakaś!
Ja juz sie nie mieszczę w kurtke zimowa więc juz przeżuciłam sie na trochę lżejszą która jest tak akurat na mnie :zawstydzona/y: a o spodniach juz nie wspomnę bo chodzę z rozpiętym gózikiem bo wcale ich nie zapnę:zawstydzona/y::-D

No nie Pajeczko:D A może da się jakoś to cofnąć?:D Ewentualnie męża czeka mała naprawa:D

chyba nie bo jak wciągnęło tą łyżkę to ja sie wystraszyłam i automatycznie odskoczyłam, zeby w brzuch nie dostac bo ona zaczęła sie krecic i ją dosc solidnie wkręciło
słuchacie , ale mam takie ataki śmiechu, ze szok na samą mysl, jak o tym pomyśle.

reklama
w Gdańsku strasznie wieje. jak bylam na badaniach to mnie prawie zwialo az sie przestraszylam a teraz to strasznie świszczy za oknem- mieszkam na 6 pietrze i aż mam stracha bo mowia ze w nocy kulminacja ma byc.
No wierzę Ci, bo pokazali Bałtyk to brrrrr straszny sztorm:))))) Gdzieś za granicą już zginęli lidzie od tego wiatru, no katastrofa!!!!

tylko problem polega na tym,z e ja tej łyzeczki wyciągnąc nie umiem przepraszam to jest łyżka stołowa:-D
Sama lepiej nic nie ruszaj, no Ty nasza "kuchareczko", a czy chociaż zrobiłaś te placki, bo kurcze nic nie czuję aby pachniało hihihi:))))

Do góry