reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Witam wieczorową porą!!!!:-)
Wróciliśmy niedawno od mojej przyjaciółki, nagdałam się za wszystkie czasy, w sumie brakowało mi tego. Podano mi obiad, więc smakował podwójnie, bo nie ja musiałm go szykować:)))
Co do bóli brzucha to raczej nie mam chyba, że tak jak dziś dużo chodziłam i dużo siedziałam (a nie leżałam w ogóle) to trochę miałam twardy i taki napięty, ale poleżałam teraz godzinkę, skorzystałam z WC iiii już wszystko przeszło.
MIŁEGO wieczorku:)))):happy::-D

reklama
czasami mnie coś pokłuje w brzuchu ale za 4 dni idę do lekarza, to go wypytam o wszystko, co mnie interesuje. miłej soboty życzę- ja idę kulać moje filcaki :)

Witam się i pozdrawiam :tak:
Dziś przywędrowała do mnie moja Mama i robiłyśmy pizzę :-) Jaka pyyyyszna to Wam mówię :-D Heheh.. zawsze Wy o jedzeniu dobrym tyle piszecie to teraz ja dla odmiany Was pomęczę :laugh2:

Wypiłam chyba z 1,5 litra coca-coli... Dlaczego to czego nie powinno się lub nie wolno to kusi najbardziej :confused2:
Dobrze, że kawy ani herbaty nie piję to mi ta "odrobina" kofeiny nie zaszkodzi, co??

Wypiłam chyba z 1,5 litra coca-coli... Dlaczego to czego nie powinno się lub nie wolno to kusi najbardziej :confused2:
Dobrze, że kawy ani herbaty nie piję to mi ta "odrobina" kofeiny nie zaszkodzi, co??

Sporadycznie zgrzeszyć mozna.A jak zadowolona mamusia,to dzidzia też.:-)Czasem też skuszę sie na Pepsi,choć łyczek ,a humor poprawia.
A pizze bym zjadła domowej roboty,mmmm...
Ide robic kolacyjke sobie.:tak:

Ja dziś robiłam lasagne :-)mniammmm.....
a jeśli chodzi o cole to również się napije, kawy i herbaty nie pije to cole od czasu do czasu mogę :tak:;-)

Witam :)
Jak zwykle nadrobiłam trochę zaległości w czytaniu forum. Oczywiście nie dałam rady wszystkiego, bo jak tyle babek gada, to nijak nadążyć ;-)
Co do bólów brzucha, które znikają po wizycie w WC - miałam tak gdzieś przez 3 tygodnie. Było to naprawdę bardzo bolesne i arcy nieprzyjemne. Żeby pomóc jelitom zmieniłam dietę: zaczęłam jeść jogurty probiotyczne, polewać co się da oliwą z oliwek, pochłaniać jeszcze więcej świeżych owoców. I pomogło. Po bólach pozostało jedynie nieprzyjemne wspomnienie.
A co do coli, to "atakuje" mnie prawie codziennie, ja dzielnie odpieram ataki. Ale dziś tez zgrzeszyłam, na szczęście tylko 0,33. nie wiem, co jest w tym, bądź co bądź, sztucznym i paskudnym napoju, że tak uzależnia, smakuje i tak człowiek za nim tęskni. W czasie ciąży całkowicie odstawiłam kofeinę, więc od czasu do czasu sobie pozwalam na puszeczkę.
Jak już się do grzechów przyznaję - pizza też była, dobrze, że chociaż ze zdrowym szpinakiem:zawstydzona/y:
Ale wieczór mam grzeczny - Wasze zdrowie Mamusie, pite koktajlem truskawkowym (mrożone truskawki zmiksowane z truskawkową maślanką). Zdrówko! :cool:

a ja dzisiaj umieram wystarczyły dwa dni u mojej mamci, zmiana żywienia i zaparcia jak nigdy :-( brzuch mnie boli wzięlam juz jedną norpe, ale wezme jeszzce jedną wypilam juz maslanke i czekam aż mnie coś ruszy jakas masakra dzisiaj:-( nie posiedze z Wami bo tak sie zle czuje:-( jak mnie brzuch nie boli to mnie mdli na przemian:-(

serio? to moze jest nadzieja, ze ten dziadoski róż zlikwidują :-D

znacie jakis sposob na łokieć po pobraniu krwi? no tak mi baba igłe wbiła, ze mam siny, spuchnięty, twardy i boli :wściekła/y::-(
jak nie urok to sraczka za przeproszeniem. mam dosyć :no:

reklama
Do góry