reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam wieczorową porą!!!!:-)
Wróciliśmy niedawno od mojej przyjaciółki, nagdałam się za wszystkie czasy, w sumie brakowało mi tego. Podano mi obiad, więc smakował podwójnie, bo nie ja musiałm go szykować:)))
Co do bóli brzucha to raczej nie mam chyba, że tak jak dziś dużo chodziłam i dużo siedziałam (a nie leżałam w ogóle) to trochę miałam twardy i taki napięty, ale poleżałam teraz godzinkę, skorzystałam z WC iiii już wszystko przeszło.
MIŁEGO wieczorku:)))):happy::-D

reklama
czasami mnie coś pokłuje w brzuchu ale za 4 dni idę do lekarza, to go wypytam o wszystko, co mnie interesuje. miłej soboty życzę- ja idę kulać moje filcaki :)

Witam się i pozdrawiam :tak:
Dziś przywędrowała do mnie moja Mama i robiłyśmy pizzę :-) Jaka pyyyyszna to Wam mówię :-D Heheh.. zawsze Wy o jedzeniu dobrym tyle piszecie to teraz ja dla odmiany Was pomęczę :laugh2:

Wypiłam chyba z 1,5 litra coca-coli... Dlaczego to czego nie powinno się lub nie wolno to kusi najbardziej :confused2:
Dobrze, że kawy ani herbaty nie piję to mi ta "odrobina" kofeiny nie zaszkodzi, co??

Wypiłam chyba z 1,5 litra coca-coli... Dlaczego to czego nie powinno się lub nie wolno to kusi najbardziej :confused2:
Dobrze, że kawy ani herbaty nie piję to mi ta "odrobina" kofeiny nie zaszkodzi, co??

Sporadycznie zgrzeszyć mozna.A jak zadowolona mamusia,to dzidzia też.:-)Czasem też skuszę sie na Pepsi,choć łyczek ,a humor poprawia.
A pizze bym zjadła domowej roboty,mmmm...
Ide robic kolacyjke sobie.:tak:

Ja dziś robiłam lasagne :-)mniammmm.....
a jeśli chodzi o cole to również się napije, kawy i herbaty nie pije to cole od czasu do czasu mogę :tak:;-)

Witam :)
Jak zwykle nadrobiłam trochę zaległości w czytaniu forum. Oczywiście nie dałam rady wszystkiego, bo jak tyle babek gada, to nijak nadążyć ;-)
Co do bólów brzucha, które znikają po wizycie w WC - miałam tak gdzieś przez 3 tygodnie. Było to naprawdę bardzo bolesne i arcy nieprzyjemne. Żeby pomóc jelitom zmieniłam dietę: zaczęłam jeść jogurty probiotyczne, polewać co się da oliwą z oliwek, pochłaniać jeszcze więcej świeżych owoców. I pomogło. Po bólach pozostało jedynie nieprzyjemne wspomnienie.
A co do coli, to "atakuje" mnie prawie codziennie, ja dzielnie odpieram ataki. Ale dziś tez zgrzeszyłam, na szczęście tylko 0,33. nie wiem, co jest w tym, bądź co bądź, sztucznym i paskudnym napoju, że tak uzależnia, smakuje i tak człowiek za nim tęskni. W czasie ciąży całkowicie odstawiłam kofeinę, więc od czasu do czasu sobie pozwalam na puszeczkę.
Jak już się do grzechów przyznaję - pizza też była, dobrze, że chociaż ze zdrowym szpinakiem:zawstydzona/y:
Ale wieczór mam grzeczny - Wasze zdrowie Mamusie, pite koktajlem truskawkowym (mrożone truskawki zmiksowane z truskawkową maślanką). Zdrówko! :cool:

a ja dzisiaj umieram wystarczyły dwa dni u mojej mamci, zmiana żywienia i zaparcia jak nigdy :-( brzuch mnie boli wzięlam juz jedną norpe, ale wezme jeszzce jedną wypilam juz maslanke i czekam aż mnie coś ruszy jakas masakra dzisiaj:-( nie posiedze z Wami bo tak sie zle czuje:-( jak mnie brzuch nie boli to mnie mdli na przemian:-(

serio? to moze jest nadzieja, ze ten dziadoski róż zlikwidują :-D

znacie jakis sposob na łokieć po pobraniu krwi? no tak mi baba igłe wbiła, ze mam siny, spuchnięty, twardy i boli :wściekła/y::-(
jak nie urok to sraczka za przeproszeniem. mam dosyć :no:

reklama
Do góry