reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Witam dziewczynki!!!

A ja cały czas mysle o zmianie lekarza i tak sie zatsanawiam, czy nie zaczac chodzic prywatnie do doktora, który jest ordynatorem w szpitalu, w którym mam rodzic. Ogolnie lekarz jest bardzo dobrym specjalistą, poza tym mnie operował juz raz na ginekologii a wiadomo jak sie jest pacjentką ordynatora to troszke inaczej na Ciebie patrzą. Wizyta to koszt ok 120 zł wiec nawet ujdzie ,ale sie tak zastanawiam.

Ja z Wami nie popisze długo bo jestem u mamy

Ja chodzę też do lekarza, który pracuje w szpitalu... 100 płacę, ale z poprzedniej ciąży wiem że to dobra inwestycja.... ze swojej strony mogę tylko polecać ;-)

Ja mam wojnę z moim o tuli-tuli (ale określenie,hihi). Jemu brak a mi nie... tylko mnie do furii doprowadza jak zaczyna się przymilać i zaczynam jakieś bezsensowne wojn w stylu "A jak nie chcesz sie kochać to nie potrafisz mnie przytulić, bla,bla,bla" coś chyba nerwowa się robię . Żal mi go w sumie...

u nas też trwają wojny ;-)no ale mężowie muszą zrozumieć, że niekoniecznie mamy ochotę na przytulanki :-) wyjścia nie mają.... puściłam mojemu kalendarz ciąży na mamazone i tam jest powiedziane, że od 16 tygodnia niby ochota wraca - mówię do niego, możesz mieć nadzieję na lepsze czasy :-D

Witam Was Mamuśki!
No ale sory gdzie to słońce, u nas jest brzydko-pochmurno czyli bleeee:((:)no:
Ja też dziś jadę do przyjaciółki, na drugi koniec miasta, więc zajrzę dopiero wieczorkiem.:happy:
Śniło mi się, że dzidzius leżał już w łóżeczku, budzę się, a tu..... M leży, a łóżeczka brak hihi, czyli sen dziś był przyjemny, (choć nie dowiedziałam się płci):tak::-)!!!
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia, PAPAJKI:)))

Ha! a u mnie dziś pięknie świeci... wreszcie dolny śląsk słoneczko dopieszcza, bo ostatnio byliśmy w tym temacie pokrzywdzeni :tak:jest cieplutko, śnieg się ładnie topi, góry jeszcze białe i ciągnie ostrym powietrzem, ale czuć już powoli wiosnę :-D ach nie mogę się doczekać....

Witam dziewczynki ;-) Widzę, że już listopadówki się już pojawiły :-) jak ten czas mija. W listopadzie zostałyśmy zaciążone :-)

A mi się dla odmiany nic nie chce. W krakowie leje jak z cebra i to odbiera mi ochotę na spacerki i na jakąkolwiek aktywność. Nic tylko owinąć się w kołdrę o pospać do wiosny :-p
maślankę też uwielbiam! ale śniadania preferuję słodkie. Standardowo jest u mnie activia z muesli... bo jelita leniwe :no:

czas pędzi jak szalony... już za chwil kilka niektóre dziewczynki będą miały półmetek :szok: SZOK... Mi się trochę dłuży, jak tak patrzę na te suwaczki z 18 tygodniem ;-);-) no ale co się odwlecze..... No i muszę Wam powiedzieć że pod świadomie czuję, że mieszka we mnie drugi synuś :-) już nawet wymyśliliśmy mu imię - i o dziwo nie bylo rozwodu... z Olkiem nakłóciliśmy się że ho ho, a teraz będzie Franek.. Dla dziewczynki nie mamy zgody w żadnej propozycji, no ale dziewczynki nie przewiduję :-)

reklama
rozalka możemy sobie podać łapki - u mnie też pięknie świeci - aż żal w domu siedzieć... no ale malucha mojego spać muszę położyć i później się wybierzemy na szpacerek :tak:

Nektarynka bardzo ładne ciuszki :)
Ja też od rana leniu****ę z mężem w łóżeczku, uwielbiam takie dni :) Ale chyba pora wstać, niestety czeka mnie praca dyplomowa do ukończenia :/
Ja sie wybieram na urodziny do kolezanki i mam zamiar wrócić autem, to będzie mój debiut :), myślę, że tak ok 23 będzie już pusto na drodzę i dam rade.
Pozdrawiam i życze miłego dnia

mi dziś tez się śniła dzidzia,i okazało się ze dziewczynka:-D
no ciekawa jestem co tam we mnie zamieszkało;-)

ja także jestem ciekawa - znów mówią, że sny to na odwrót okaże się :-p

Cześć dziewczyny, i ja tylko na chwilunie :zawstydzona/y:
Dzisiaj ślub siostry, także cały czas się szykuję :tak: O 12 muszę wyjść, bo o 13 ślub. Niepotrzebnie się malowałam, bo pewnie się wzruszę i wszystko spłynie :sorry:
Nadrobię wszystko, obiecuję :tak::-)
Miłego weekendu życzę Wam kochane :-)
Buziaki:-)

Udanej szampańskiej zabawy :-) Wszystkiego naj dla siostry

same imprezy.. oj coś czuję, że dziś także będą tutaj pustki..

Dziewczynki dobrej zabawy życzę..
a w zasadzie miłej zabawy Kiniusi na ślubie
a Puchatce miłego weekendu z rodzinką..

jakiś taki weekend - ja też wieczorkiem uciekam na imieninki :-)

witam
udanych imprez
co do terminow Starlet ma racje jeszcze dodam że warto pod koniec ktg sobie zrobic od czasu do czasu (ono w dużej mierze uratowalo moja corke)

ja przeszłam koszmar bólu..poszłam do dentysty na nfz,,siadam mysle pewnie bedzie czyscic usuwac miazge (kanalowo) już tak miałam...a tu sprawdza czy zywy (zywy bo mi aż łzy pociekły)..i zatruła....3 godziny bólu o ktorym nawet nie sniłam...nie myslalam ze takimoze byc...trzeslam sie blagalam by mnie ktos dobil oczy uszy glowa szczena..wszystko niewyobrazalny ból...:-( dziś jest super ...pobolewa..ale co ja mam zrobic dalej? mam zas isc do tej baby ona zas mi podlubie i zas zatruje? Bo z tego co sie dowiedzialam jest any znieczuleniowa plus leczy na 6-8 wizytach i nie pyta..jak...

śliczne ciuszki :-) fajnie że juz kupujecie:-)
ja czekam....czekam...czekam....

witam
udanych imprez
co do terminow Starlet ma racje jeszcze dodam że warto pod koniec ktg sobie zrobic od czasu do czasu (ono w dużej mierze uratowalo moja corke)

ja przeszłam koszmar bólu..poszłam do dentysty na nfz,,siadam mysle pewnie bedzie czyscic usuwac miazge (kanalowo) już tak miałam...a tu sprawdza czy zywy (zywy bo mi aż łzy pociekły)..i zatruła....3 godziny bólu o ktorym nawet nie sniłam...nie myslalam ze takimoze byc...trzeslam sie blagalam by mnie ktos dobil oczy uszy glowa szczena..wszystko niewyobrazalny ból...:-( dziś jest super ...pobolewa..ale co ja mam zrobic dalej? mam zas isc do tej baby ona zas mi podlubie i zas zatruje? Bo z tego co sie dowiedzialam jest any znieczuleniowa plus leczy na 6-8 wizytach i nie pyta..jak...

śliczne ciuszki :-) fajnie że juz kupujecie:-)
ja czekam....czekam...czekam....

no o bólu zęba to ja juz kiedys pisalam. jego natezenie lekarze porownują do boli porodowych, takze nie zazdroszcze.

wrocilam z badania. na poniedzialek po 17 ma byc wynik. no wiec zostaly mi tylko 2 dni stresu zamiast 12. gorzej jak wyjdzie dodatni.. :-:)-:)-(

reklama
U mnie też.Byłam już z Mikołajem na godzinnym spacerze,ale zmoczyliśmy nogi.Trochę jest duży wiatr ale dobrze wywieje ten piach i śnieg.
Byłam zapisać się na USG i dopiero na 19.04.

Ja tez byłam na spacerku,ale wziełam wózek,by ciągle nie napominać synka,bo strasznie kałuże go kuszą:-)A i tak rozbójnik miał mokre nogawki.
Piękna pogoda,moje dzieci wyspacerowane i "wybujane",jedno teraz odpoczywa na kanapie,drugie w brzuszku fika.:-)

Do góry