reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Witam sie dziewczyny weekendowo, zycze wszystkim imprezowiczkom fajnej zabawy, a tym co siedza w domku milego i cieplego popoludnia:)))
wczoraj i dziasia widze ze tutaj pusciutko troche Was podczytuje, bo za wiele nie mamwolnego czasu. Trzymam kciuki za martwiacych sie o swoje badania dzidzie i czekajacych na wizyty- moja tez dopiero za miesiac tzn. 22 marca- martwie sie tez ogromnie co wtedy okaze sie z moja szyjka - pewno bedzie juz na etapie rozwierania:((( A wole nawet nie myslec- najlepiej zyc dzisiajszym dniem:tak::tak::tak:, wtedy nie dostarczymy stresu naszym malenstwa.

reklama
a ja wrocilam z zakupow- oczywiscie nic dla dzidzi nie kupilam- jestem niezdecydowana. ale za to kupilam pyszne kabanoski- chodzily za mna juz od jakiegos czasu a zaraz na obiadek bede miala placuszki ziemniaczane mniam mniam. uciekam.

Cześć!
Ale dzisiaj ładnie u nas-słoneczko świeci:tak: Byliśmy na długim spacerku rodzinnym, a teraz obiadek się gotuje i robię ciasto (jabłecznik:-p)
M dalej choruje:rofl2:, a ja już prawie dobrze-od czasu do czasu jeszcze kichnę, ale wszystko zmierza w dobrym kierunku:tak:

badania robilam na NFZ i na pewno zadzwonie do laboratorium, tylko ze oni zawsze oddaja wynik gdzies tam i on potem jest w karcie, wiec nie wiem, czy mi podadza. jesli nie podadzą ani tam, ani w rejestracji gdzie powinna byc moja karta, to pewnie zrobie drugie prywatnie, bo nie wytrzymam tak dlugo.
swoja drogą nie mam pojęcia jak to mozliwe zebym to gowno złapała, bo bardzo uwazam akurat z tym, gdyz sporo znajomych mialo przez toxo problemy. mam wiec nadzieje, ze ten lekko podwyzszny wynik IgG swiadczy o tym, ze po prostu kiedys to przechodzilam, bo mielismy kota jak byłam w LO. najlepsze, ze gdybym miala innego ginka, pewnie nie byloby sprawy, bo w laboratorium napisali mi ze wynik ujemny i tak tez połozna zapisała w karcie. a na stres niestety nie jestemw stanie nic poradzic, to jest silniejsze ode mnie :-(

znalazlam laboratorium blisko siebie. lece, wynik bedzie na poniedziałek.
Martuśka-apytałam wcześniej, ale Ty chyba nie zauważyłaś... Robiłaś wcześniej Igm? Bo to ono świadczy o tym, że jesteś w danej chwili chora... Ja też się naczytałam o toxo, bo miałam nienaturalnie wysoki poziom Igg (ponad 600) przy ujemnym Igm, więc też mogło być zakażenie niedawno... Trzymam kciuki za ujemne Igm:tak:

Cześć dziewczyny, i ja tylko na chwilunie :zawstydzona/y:
Dzisiaj ślub siostry, także cały czas się szykuję :tak: O 12 muszę wyjść, bo o 13 ślub. Niepotrzebnie się malowałam, bo pewnie się wzruszę i wszystko spłynie :sorry:
Nadrobię wszystko, obiecuję :tak::-)
Miłego weekendu życzę Wam kochane :-)
Buziaki:-)
Miłej zabawy życzę:tak: Ja byłam na ślubie mojej siorki świadkową na 10 dni przed moim porodem, ale jeszcze potańczyłam;-)

witam
udanych imprez
co do terminow Starlet ma racje jeszcze dodam że warto pod koniec ktg sobie zrobic od czasu do czasu (ono w dużej mierze uratowalo moja corke)

ja przeszłam koszmar bólu..poszłam do dentysty na nfz,,siadam mysle pewnie bedzie czyscic usuwac miazge (kanalowo) już tak miałam...a tu sprawdza czy zywy (zywy bo mi aż łzy pociekły)..i zatruła....3 godziny bólu o ktorym nawet nie sniłam...nie myslalam ze takimoze byc...trzeslam sie blagalam by mnie ktos dobil oczy uszy glowa szczena..wszystko niewyobrazalny ból...:-( dziś jest super ...pobolewa..ale co ja mam zrobic dalej? mam zas isc do tej baby ona zas mi podlubie i zas zatruje? Bo z tego co sie dowiedzialam jest any znieczuleniowa plus leczy na 6-8 wizytach i nie pyta..jak...

śliczne ciuszki :-) fajnie że juz kupujecie:-)
ja czekam....czekam...czekam....
Nie zazdroszczę bólu przy kanałowym leczeniu, ale z tego co wiem zatrucie zawsze boli:cool:

tak jak obiecałam kobitki.. pierwsza dawka moich ciuszków.. są przecudne.. tak mi sie podobją ze az chodze pol metra nad ziemią..

ciuszku słodkie :) ja dzisiaj kupiłam szaliczek i czapeczke:-D

Witam sie dziewczyny weekendowo, zycze wszystkim imprezowiczkom fajnej zabawy, a tym co siedza w domku milego i cieplego popoludnia:)))
wczoraj i dziasia widze ze tutaj pusciutko troche Was podczytuje, bo za wiele nie mamwolnego czasu. Trzymam kciuki za martwiacych sie o swoje badania dzidzie i czekajacych na wizyty- moja tez dopiero za miesiac tzn. 22 marca- martwie sie tez ogromnie co wtedy okaze sie z moja szyjka - pewno bedzie juz na etapie rozwierania:((( A wole nawet nie myslec- najlepiej zyc dzisiajszym dniem:tak::tak::tak:, wtedy nie dostarczymy stresu naszym malenstwa.

bądź dobrej myśli ja tez stara sie byc :tak:

dziewczyny czy jak macie pełne jelita tez Was brzuch boli? bo mnie cos pobolewa i troszke sie martwie?
Ja ide na imieniny a chce mi sie chocby wcale, ale trzeba isc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajka ja tak mam - ostatnio milam ogromny bol , myslalam ze to juz cos niedobrego , podzlam lezec, w koncu zazylam nospe troche mnie rozluznilo- w rezultacie trafilam do wc i wszystko minelo.:tak:
A dobrej mysli jestem caly czas- ale nauczylam sie rwniez byc przygowtowana na wszystko.

reklama

Martuśka-apytałam wcześniej, ale Ty chyba nie zauważyłaś... Robiłaś wcześniej Igm? Bo to ono świadczy o tym, że jesteś w danej chwili chora... Ja też się naczytałam o toxo, bo miałam nienaturalnie wysoki poziom Igg (ponad 600) przy ujemnym Igm, więc też mogło być zakażenie niedawno... Trzymam kciuki za ujemne Igm:tak:

hej, zdaje sie, ze Ci odpisywałam, ale może moj post zniknął w natloku :p. nie, nie robiłam wlasnie. a w laboratorium napisali, ze IgG ujemne, ale moj ginek stwierdzil, ze jest nieznacznie podwyzszone (66 albo 6,6 - nie pamietam tych jednostek) i od razu wyslal do toxykologa.

Do góry