reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

my mamy w planach usmażyć sobie fryteczki - trafiły się nam dobre ziemniaki i wychodzą pyszne - do tego kotlecik z piersi kurzej i suróweczka. Mały ma jeszcze zupkę jarzynową i podje z nami mięska i surówki i też będzie zadowolony :-)

reklama
Witajcie!!!
Black_Opal, też sądzę,że to pierwsze ruchy :) Moja maluda niestety leniu****e dalej. Ma pewnie jeszcze sporo miejsca i nie chce dawać o sobie znać poza tymi puknięciami gdy zasem nagle położę się na boku.
Dzisiaj mamy z córą wyjście.Nic specjalnego - zakupy,apteka ale dla nas to i tak wydarzenie :) Mieszkamy na "zapupiu" ;) i żeby się wydostać do miasta (niby tylko 3 km ale droga paskudna) to musze czekać na męża z samochodem. Ale dziś,zmęczona siedzeniem wiecznie w domu, postanowiłam złapac jdyny autobus i sie przejechać. Normalnie aż podekscytowana jestem :p haha co to domowe więzienie robi z człowiekiem :)

W aptece zostawię pewnie ze 100zł. Mam kupić na nowo witaminy ciążowe + Cyclo3fort na żylaki, maść heparynową i KONIECZNI zatyczki do uszu. Czy Wy też jesteście tak wyczulone na chrapanie?? Ostatni raz zatyczki potrzebowalam w poprzendiej ciąży :) i znów to się zdarza... wstaję w nocy do kibelka i jak się położę to przez 3h nie mogę zasnąć. Szczególnie gdy mąż ma zdolnośc wydawania przerażających dźwięków przez sen :)
A ja złośliwa jestem i go ciągle budzę,przekładam aż nad ranem wstajemy zmęczeni.
Nic nie mów o chrapaniu, ja też śpię teraz czujnie, do WC wstaję 2x, a ten chrapie, dziś to już tak sie wkurzyłam, ze się pokłóciliśmy w nocy jak nigdy, kazał mi wziąść zatyczki do uszu, :szok:powiedziałam mu, aby se wsadził w nos, no poprostu ja pójdę do apteki po tabletki na chrapanie, ale podobno to na trochę tylko pomaga:(((((( ot :angry::no: koszmar jakiś!

Nic nie mów o chrapaniu, ja też śpię teraz czujnie, do WC wstaję 2x, a ten chrapie, dziś to już tak sie wkurzyłam, ze się pokłóciliśmy w nocy jak nigdy, kazał mi wziąść zatyczki do uszu, :szok:powiedziałam mu, aby se wsadził w nos, no poprostu ja pójdę do apteki po tabletki na chrapanie, ale podobno to na trochę tylko pomaga:(((((( ot :angry::no: koszmar jakiś!

:-D No to nie jestem sama! Polcam zatyczki woskowe. takie,które trzeba sobie samemu uformowac :)

Nie wiem jeszcze jaka płeć, ale nie lubię różowego, a niebieski jest dla mnie uniwersalny :-):-)
I wiecie co, przeraziłao mnie, że w realu jest stoisko pt "kolekcja dziewczęca" gdzie wszystko jest różowe. To już innych ładnych kolorów nie ma ???
No rozumiem...ja również nie jestem za generalizowaniem w stylu chłopczyk niebieskie dziewczynka różowe... ;-)

Witam;-)
dziś znowu obudziłam się zalana potem:eek:
nie wiem od czego to się dzieje :sorry:
na dworze u mnie 11° i deszcz:eek:
ja jadę do kosmetyczki:tak:
miłego dnia dziewczynki;-)
A co będziesz u kosmetyczki robić?
Ja dziś w nocy obudziłam się z potwornym bólem brzucha...:-(Znowu to były wzdęcia tak jakbym przez sen wstrzymywała je w sobie...tragedia 10 minut stękania, ból byłpo bokach z obydwu str jak ból jajników...
A ty ni spałas z powodu koszmarów?

Fiuu wygrała Asus...tylko ni ma takich fajnych kolorków więc będzie biały...:-D
ASUS Eee PC 1005P Atom N450 1GB 160GB WIN7 BIAŁY (938196969) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem czy dokładnie ten model...ale chyba tak...

A co będziesz u kosmetyczki robić?
Ja dziś w nocy obudziłam się z potwornym bólem brzucha...:-(Znowu to były wzdęcia tak jakbym przez sen wstrzymywała je w sobie...tragedia 10 minut stękania, ból byłpo bokach z obydwu str jak ból jajników...
A ty ni spałas z powodu koszmarów?
Paznokcie muszę do ładu doprowadzić ;-)
ja dziś miałam w nocy ból jakby biodra normalnie nie wytrzymywałam :eek:
nie wiem co to było biodro czy coś innego:confused2:
normalnie spalam,ale obudziłam się cala zalana potem :sorry:

idę zjeść ,i później jadę;-)

Dziewczyny a ja zaczelam chrapac:szok:i dodatkowo wydaje dziwne dzwieki przed snem, cos jak mruczenie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wklejam moje nowe zdobycze:

Załączniki

• SP_A0205.jpg
    SP_A0205.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 48
  • SP_A0210.jpg
    SP_A0210.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 45
  • SP_A0207.jpg
    SP_A0207.jpg
    55,8 KB · Wyświetleń: 50
  • SP_A0206.jpg