reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

my mamy w planach usmażyć sobie fryteczki - trafiły się nam dobre ziemniaki i wychodzą pyszne - do tego kotlecik z piersi kurzej i suróweczka. Mały ma jeszcze zupkę jarzynową i podje z nami mięska i surówki i też będzie zadowolony :-)

reklama
Witajcie!!!
Black_Opal, też sądzę,że to pierwsze ruchy :) Moja maluda niestety leniu****e dalej. Ma pewnie jeszcze sporo miejsca i nie chce dawać o sobie znać poza tymi puknięciami gdy zasem nagle położę się na boku.
Dzisiaj mamy z córą wyjście.Nic specjalnego - zakupy,apteka ale dla nas to i tak wydarzenie :) Mieszkamy na "zapupiu" ;) i żeby się wydostać do miasta (niby tylko 3 km ale droga paskudna) to musze czekać na męża z samochodem. Ale dziś,zmęczona siedzeniem wiecznie w domu, postanowiłam złapac jdyny autobus i sie przejechać. Normalnie aż podekscytowana jestem :p haha co to domowe więzienie robi z człowiekiem :)

W aptece zostawię pewnie ze 100zł. Mam kupić na nowo witaminy ciążowe + Cyclo3fort na żylaki, maść heparynową i KONIECZNI zatyczki do uszu. Czy Wy też jesteście tak wyczulone na chrapanie?? Ostatni raz zatyczki potrzebowalam w poprzendiej ciąży :) i znów to się zdarza... wstaję w nocy do kibelka i jak się położę to przez 3h nie mogę zasnąć. Szczególnie gdy mąż ma zdolnośc wydawania przerażających dźwięków przez sen :)
A ja złośliwa jestem i go ciągle budzę,przekładam aż nad ranem wstajemy zmęczeni.
Nic nie mów o chrapaniu, ja też śpię teraz czujnie, do WC wstaję 2x, a ten chrapie, dziś to już tak sie wkurzyłam, ze się pokłóciliśmy w nocy jak nigdy, kazał mi wziąść zatyczki do uszu, :szok:powiedziałam mu, aby se wsadził w nos, no poprostu ja pójdę do apteki po tabletki na chrapanie, ale podobno to na trochę tylko pomaga:(((((( ot :angry::no: koszmar jakiś!

Nic nie mów o chrapaniu, ja też śpię teraz czujnie, do WC wstaję 2x, a ten chrapie, dziś to już tak sie wkurzyłam, ze się pokłóciliśmy w nocy jak nigdy, kazał mi wziąść zatyczki do uszu, :szok:powiedziałam mu, aby se wsadził w nos, no poprostu ja pójdę do apteki po tabletki na chrapanie, ale podobno to na trochę tylko pomaga:(((((( ot :angry::no: koszmar jakiś!

:-D No to nie jestem sama! Polcam zatyczki woskowe. takie,które trzeba sobie samemu uformowac :)

Nie wiem jeszcze jaka płeć, ale nie lubię różowego, a niebieski jest dla mnie uniwersalny :-):-)
I wiecie co, przeraziłao mnie, że w realu jest stoisko pt "kolekcja dziewczęca" gdzie wszystko jest różowe. To już innych ładnych kolorów nie ma ???
No rozumiem...ja również nie jestem za generalizowaniem w stylu chłopczyk niebieskie dziewczynka różowe... ;-)

Witam;-)
dziś znowu obudziłam się zalana potem:eek:
nie wiem od czego to się dzieje :sorry:
na dworze u mnie 11° i deszcz:eek:
ja jadę do kosmetyczki:tak:
miłego dnia dziewczynki;-)
A co będziesz u kosmetyczki robić?
Ja dziś w nocy obudziłam się z potwornym bólem brzucha...:-(Znowu to były wzdęcia tak jakbym przez sen wstrzymywała je w sobie...tragedia 10 minut stękania, ból byłpo bokach z obydwu str jak ból jajników...
A ty ni spałas z powodu koszmarów?

Fiuu wygrała Asus...tylko ni ma takich fajnych kolorków więc będzie biały...:-D
ASUS Eee PC 1005P Atom N450 1GB 160GB WIN7 BIAŁY (938196969) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem czy dokładnie ten model...ale chyba tak...

A co będziesz u kosmetyczki robić?
Ja dziś w nocy obudziłam się z potwornym bólem brzucha...:-(Znowu to były wzdęcia tak jakbym przez sen wstrzymywała je w sobie...tragedia 10 minut stękania, ból byłpo bokach z obydwu str jak ból jajników...
A ty ni spałas z powodu koszmarów?
Paznokcie muszę do ładu doprowadzić ;-)
ja dziś miałam w nocy ból jakby biodra normalnie nie wytrzymywałam :eek:
nie wiem co to było biodro czy coś innego:confused2:
normalnie spalam,ale obudziłam się cala zalana potem :sorry:

idę zjeść ,i później jadę;-)

Dziewczyny a ja zaczelam chrapac:szok:i dodatkowo wydaje dziwne dzwieki przed snem, cos jak mruczenie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wklejam moje nowe zdobycze:

Załączniki

• SP_A0205.jpg
    SP_A0205.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 45
  • SP_A0210.jpg
    SP_A0210.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 42
  • SP_A0207.jpg
    SP_A0207.jpg
    55,8 KB · Wyświetleń: 47
  • SP_A0206.jpg