reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

aj coś dziś mam dzień stracha - teraz boje się czy wszystko oki z dzidzią, bo nie miałam genetycznych :-(idę spać dziewuszki.

D O B R A N O C :***

reklama
Witajcie w piękny słoneczny poranek ;-)
Ja dzisiaj już na nogach od samego świtu. Rano byłam oddać mocz do analizy. A wczoraj razem z Arturem pojechaliśmy do reala po truskawki - bo jestem ostatnio ich maniaczką :-D:-D i zrobiliśmy pierwsze zakupy dla naszego maluszka. Najpierw jak chciałam oglądać to Artur zaczął marudzić że to za wcześnie, ale potem dał się namówić... i sam grzebał i szukał odpowiednich rozmiarów :-D:-D

Dzień dobry :-) Ale fajnie już piątek, weekendu początek :-):-)

Avenitta ale super te ciuszki :tak::-) Już się nie mogę doczekać swoich zakupów...

Miłego dnia :-), biuziaki

Dzięki za radę...powiedz mi tylko kochana bo ja może mało się znam, prawie wcale po co więcej portów USB:eek: Nie śmiejcie się ze mnie bo ja w tych kewstiach kiepska jestem...Jeśli dobrze będzie jutro mój Szymmon kupi mi laptopa, bo w sb tego oddajemy do reklamacji i namówiłam, go że to doskonała okazja żeby miała takiego dla siebie:-D:-D Jak ja bez kompa mieś wytrzymam....mieś bez was:-)

Porty USB przydają się gdy masz wtykadełko do internernetu (bo nie w każdym domu jest już wi-fi), do podłączana myszki- bo na dłuższą metę ślizganie się po touch padzie jest niewygodne. I do wkładania pena, aparatu etc. Z doświad czenia wiem, że lepiej mieć więcej portó albo rozdzielacz usb.

Witajcie w piękny słoneczny poranek ;-)
Ja dzisiaj już na nogach od samego świtu. Rano byłam oddać mocz do analizy. A wczoraj razem z Arturem pojechaliśmy do reala po truskawki - bo jestem ostatnio ich maniaczką :-D:-D i zrobiliśmy pierwsze zakupy dla naszego maluszka. Najpierw jak chciałam oglądać to Artur zaczął marudzić że to za wcześnie, ale potem dał się namówić... i sam grzebał i szukał odpowiednich rozmiarów :-D:-D

ciuszki śliczne

Ja dzisiaj zmykam do domu na weekend, od lekarza wezmę zwolnienie na cały tydzień, bo mnie uczelnia trochę męczy no i skupic się musze na pisaniu rozdziałów.
we środę wizyta więc życzę sobie powodzenia. miłego dnia dzieczynki ja się odezwę wieczorem (muszę co nieco nagotować dla mojego słomianego wdowca:)

Witajcie Kochane :happy:

Avenitta ciuszki I klasa :tak:

A ja chyba dziś poczułam swoje maleństwo... piszę chyba, bo to pierwsza ciąża i nie wiem czy to tak ma być :zawstydzona/y: Leżałam sobie rano z zamkniętymi jeszcze oczkami, miałam wyciągniętą nogę, leżałam prawie na pleckach i trzymałam rękę na brzusiu, który z racji pozycji był napięty...
Nagle ni z tego ni z owego poczułam jakby mi mała rybka zrobiła... hm... plum ;-) Tak jakby jej było niewygodnie w jakimś zakamarku i z niego szybko się wydostała :tak: To było w miejscu gdzie wyczuwalna jest macica, więc całkiem możliwe, że to był pierwszy kopniaczek mojego Szkraba, nie?? Jak myślicie?? :sorry:

Cześć!
A u mnie już jakby lepiej z tym katarem , no i ogólnie z samopoczuciem:tak: Za to M zainfekowany-a wiecie jak to jest jak facet chory:szok:;-)
Wyjdziemy dzisiaj na dwór, bo już nie mogę siedzieć tyle w domu, a i pogoda ładna (słoneczko się gdzieś schowało, ale mam nadzieję, że wyjdzie):-)

kasia2506 wszystkiego dobrego z okazji 4 rocznicy ślubu :-):-):-):-):-):-):-)

Jak czytam, że Wy jeszcze w jakis spodnie sie wbijacie to jestem w szoku, bo na mnie nic a nic sprzed ciązy nie pasuje:zawstydzona/y: Tylko tuniczki...:szok:
Z tego wzgledu chce kupić sobie SWÓJ komputer...
Dell Inspiron Mini 10 N450 1G fioletowy Windows 7 (921548131) - Aukcje internetowe Allegro

co Myślicie??

I ja przyłączam się do zyczeń....
Dziękuję za życzenia:-) Co do laptopika-fajny-podoba mi się:tak: A ja wchodzę w swoje jedne spodnie, bo inne mnie cisną w brzuchu;-)

Cześć dziewczyny miałam dzisiaj wizytę ale się po niej tylko podłamałam moim lekarzem i muszę go zmienić.

Zbadał mnie ginekologicznie w ciągu 2min, później kazł się położyć do USG brzusznego, ale zrobił je tak, żebym tylko zobaczyła dzidzie i tyle. Żadnych badań, żadnych pomiarów, pokazał mi główkę i kość udową, ale ich nie zmierzył, nie dał posłuchać bicia serca tylko pokazał jak migocze na ekranie.
Dał mi skierowanie na morfologię krwi i badanie ogólne moczu, a Ja się spytałam czy mam zrobić toxo bo mam w domu koty, a w wcześniejszych badaniach wyszło, że nigdy nie chorowałam na toxo i nie mam przeciwciał, a On że nie muszę :-( Jestem załamana nie wiem co myśleć? Chodzę prywatnie za każdą wizytę płacę 100zł, a czuje się olewana.
Uważacie, że powinnam zmienić lekarza czy wierzyć mu, że wszystko jest ok??
A jak było na wcześniejszych badaniach? Też tak szybko?

Alaa robilam TSH i FT4 dwa razy- TSH podwyzszone a FT4 na dolnej granicy. a jakie przeciwciala- robilam tylko przeciwciala anty Rh. mam zrobic usg tarczycy i wtdy podejmie decyzje czy wlaczamy leczenie
Trzymam kciuki za dobre wyniki:tak:

dziewczyny, czy ktos obchodzi dziś jakieś swoje "małe duże" świeto? bo czytam, że składacie życzenia a ja po prostu nie czytałam dokładnie post po poście i się zgubiłam...
w każdym bądź razie dla tej osóbki WSIŚKIEGO DOBRIEGO!!!:sorry::sorry::sorry::tak:

kasia2506 Wszystkiego co najlepsze na 4 rocznicę :tak:
Jeszcze raz dziękuję:happy:

Dzień dobry dziewczyny :-)
Za oknem pięknie słonko świeci :-)

Avenitta, gratuluję udanych zakupów. Ciuszki śliczne :-)
Fiuu, i mnie w środę czeka wizyta, także trzymam za Nas mocno kciuki :tak::-)
Black_Opal, myślę, że to mógł być ruch dzidzi :tak: Ja czasem też czuję take jakby plum, jakby delikatne puknięcie, jakby nerw...hm...jak to opisać ;-) Gratuluję :-)
Kasiu, cieszę się, że katar Ci odpuszcza :tak: No i współczuję, że M. złapało.

Resztę dziewczynek serdecznie pozdrawiam :-)

Lecę do sklepu i biorę się za pranie, bo trochę się uzbierało :tak:
A jutro siostra bierze ślub, więc muszę się też jakoś przygotować jako świadkowa :-)
Miłego i słonecznego dzionka życzę :-)

reklama
Witam Was prawie wiosennie, bo słonko ładnie świeci, ptaszki śpiewają tylko jeszcze ten śnieg zalega ale mam nadzieję, że juz nie długo.

Avenitta super ciuszki :-)

kasia2506 dobrze, że już się lepiej czujesz tylko szkoda, że chłop się rozchorował, bo oni jak chorzy to gorzej jak z dzieckiem :rofl2:

Miłego dnia kochane :***

Ostatnia edycja:
Do góry