reklama
Witajcie w piękny słoneczny poranek ;-)
Ja dzisiaj już na nogach od samego świtu. Rano byłam oddać mocz do analizy. A wczoraj razem z Arturem pojechaliśmy do reala po truskawki - bo jestem ostatnio ich maniaczką i zrobiliśmy pierwsze zakupy dla naszego maluszka. Najpierw jak chciałam oglądać to Artur zaczął marudzić że to za wcześnie, ale potem dał się namówić... i sam grzebał i szukał odpowiednich rozmiarów
Ja dzisiaj już na nogach od samego świtu. Rano byłam oddać mocz do analizy. A wczoraj razem z Arturem pojechaliśmy do reala po truskawki - bo jestem ostatnio ich maniaczką i zrobiliśmy pierwsze zakupy dla naszego maluszka. Najpierw jak chciałam oglądać to Artur zaczął marudzić że to za wcześnie, ale potem dał się namówić... i sam grzebał i szukał odpowiednich rozmiarów
Dzięki za radę...powiedz mi tylko kochana bo ja może mało się znam, prawie wcale po co więcej portów USB Nie śmiejcie się ze mnie bo ja w tych kewstiach kiepska jestem...Jeśli dobrze będzie jutro mój Szymmon kupi mi laptopa, bo w sb tego oddajemy do reklamacji i namówiłam, go że to doskonała okazja żeby miała takiego dla siebie Jak ja bez kompa mieś wytrzymam....mieś bez was:-)
Porty USB przydają się gdy masz wtykadełko do internernetu (bo nie w każdym domu jest już wi-fi), do podłączana myszki- bo na dłuższą metę ślizganie się po touch padzie jest niewygodne. I do wkładania pena, aparatu etc. Z doświad czenia wiem, że lepiej mieć więcej portó albo rozdzielacz usb.
ciuszki śliczne
Ja dzisiaj zmykam do domu na weekend, od lekarza wezmę zwolnienie na cały tydzień, bo mnie uczelnia trochę męczy no i skupic się musze na pisaniu rozdziałów.
we środę wizyta więc życzę sobie powodzenia. miłego dnia dzieczynki ja się odezwę wieczorem (muszę co nieco nagotować dla mojego słomianego wdowca
Porty USB przydają się gdy masz wtykadełko do internernetu (bo nie w każdym domu jest już wi-fi), do podłączana myszki- bo na dłuższą metę ślizganie się po touch padzie jest niewygodne. I do wkładania pena, aparatu etc. Z doświad czenia wiem, że lepiej mieć więcej portó albo rozdzielacz usb.
Witajcie w piękny słoneczny poranek ;-)
ciuszki śliczne
Ja dzisiaj zmykam do domu na weekend, od lekarza wezmę zwolnienie na cały tydzień, bo mnie uczelnia trochę męczy no i skupic się musze na pisaniu rozdziałów.
we środę wizyta więc życzę sobie powodzenia. miłego dnia dzieczynki ja się odezwę wieczorem (muszę co nieco nagotować dla mojego słomianego wdowca
Black_Opal
Fanka BB :)
Witajcie Kochane
Avenitta ciuszki I klasa
A ja chyba dziś poczułam swoje maleństwo... piszę chyba, bo to pierwsza ciąża i nie wiem czy to tak ma być Leżałam sobie rano z zamkniętymi jeszcze oczkami, miałam wyciągniętą nogę, leżałam prawie na pleckach i trzymałam rękę na brzusiu, który z racji pozycji był napięty...
Nagle ni z tego ni z owego poczułam jakby mi mała rybka zrobiła... hm... plum ;-) Tak jakby jej było niewygodnie w jakimś zakamarku i z niego szybko się wydostała To było w miejscu gdzie wyczuwalna jest macica, więc całkiem możliwe, że to był pierwszy kopniaczek mojego Szkraba, nie?? Jak myślicie??
Avenitta ciuszki I klasa
A ja chyba dziś poczułam swoje maleństwo... piszę chyba, bo to pierwsza ciąża i nie wiem czy to tak ma być Leżałam sobie rano z zamkniętymi jeszcze oczkami, miałam wyciągniętą nogę, leżałam prawie na pleckach i trzymałam rękę na brzusiu, który z racji pozycji był napięty...
Nagle ni z tego ni z owego poczułam jakby mi mała rybka zrobiła... hm... plum ;-) Tak jakby jej było niewygodnie w jakimś zakamarku i z niego szybko się wydostała To było w miejscu gdzie wyczuwalna jest macica, więc całkiem możliwe, że to był pierwszy kopniaczek mojego Szkraba, nie?? Jak myślicie??
Cześć!
A u mnie już jakby lepiej z tym katarem , no i ogólnie z samopoczuciem Za to M zainfekowany-a wiecie jak to jest jak facet chory;-)
Wyjdziemy dzisiaj na dwór, bo już nie mogę siedzieć tyle w domu, a i pogoda ładna (słoneczko się gdzieś schowało, ale mam nadzieję, że wyjdzie):-)
A u mnie już jakby lepiej z tym katarem , no i ogólnie z samopoczuciem Za to M zainfekowany-a wiecie jak to jest jak facet chory;-)
Wyjdziemy dzisiaj na dwór, bo już nie mogę siedzieć tyle w domu, a i pogoda ładna (słoneczko się gdzieś schowało, ale mam nadzieję, że wyjdzie):-)
kasia2506 wszystkiego dobrego z okazji 4 rocznicy ślubu :-):-):-):-):-):-):-)
Dziękuję za życzenia:-) Co do laptopika-fajny-podoba mi się A ja wchodzę w swoje jedne spodnie, bo inne mnie cisną w brzuchu;-)Jak czytam, że Wy jeszcze w jakis spodnie sie wbijacie to jestem w szoku, bo na mnie nic a nic sprzed ciązy nie pasuje Tylko tuniczki...
Z tego wzgledu chce kupić sobie SWÓJ komputer...
Dell Inspiron Mini 10 N450 1G fioletowy Windows 7 (921548131) - Aukcje internetowe Allegro
co Myślicie??
I ja przyłączam się do zyczeń....
A jak było na wcześniejszych badaniach? Też tak szybko?Cześć dziewczyny miałam dzisiaj wizytę ale się po niej tylko podłamałam moim lekarzem i muszę go zmienić.
Zbadał mnie ginekologicznie w ciągu 2min, później kazł się położyć do USG brzusznego, ale zrobił je tak, żebym tylko zobaczyła dzidzie i tyle. Żadnych badań, żadnych pomiarów, pokazał mi główkę i kość udową, ale ich nie zmierzył, nie dał posłuchać bicia serca tylko pokazał jak migocze na ekranie.
Dał mi skierowanie na morfologię krwi i badanie ogólne moczu, a Ja się spytałam czy mam zrobić toxo bo mam w domu koty, a w wcześniejszych badaniach wyszło, że nigdy nie chorowałam na toxo i nie mam przeciwciał, a On że nie muszę :-( Jestem załamana nie wiem co myśleć? Chodzę prywatnie za każdą wizytę płacę 100zł, a czuje się olewana.
Uważacie, że powinnam zmienić lekarza czy wierzyć mu, że wszystko jest ok??
Trzymam kciuki za dobre wynikiAlaa robilam TSH i FT4 dwa razy- TSH podwyzszone a FT4 na dolnej granicy. a jakie przeciwciala- robilam tylko przeciwciala anty Rh. mam zrobic usg tarczycy i wtdy podejmie decyzje czy wlaczamy leczenie
dziewczyny, czy ktos obchodzi dziś jakieś swoje "małe duże" świeto? bo czytam, że składacie życzenia a ja po prostu nie czytałam dokładnie post po poście i się zgubiłam...
w każdym bądź razie dla tej osóbki WSIŚKIEGO DOBRIEGO!!!
Jeszcze raz dziękujękasia2506 Wszystkiego co najlepsze na 4 rocznicę
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Dzień dobry dziewczyny :-)
Za oknem pięknie słonko świeci :-)
Avenitta, gratuluję udanych zakupów. Ciuszki śliczne :-)
Fiuu, i mnie w środę czeka wizyta, także trzymam za Nas mocno kciuki :-)
Black_Opal, myślę, że to mógł być ruch dzidzi Ja czasem też czuję take jakby plum, jakby delikatne puknięcie, jakby nerw...hm...jak to opisać ;-) Gratuluję :-)
Kasiu, cieszę się, że katar Ci odpuszcza No i współczuję, że M. złapało.
Resztę dziewczynek serdecznie pozdrawiam :-)
Lecę do sklepu i biorę się za pranie, bo trochę się uzbierało
A jutro siostra bierze ślub, więc muszę się też jakoś przygotować jako świadkowa :-)
Miłego i słonecznego dzionka życzę :-)
Za oknem pięknie słonko świeci :-)
Avenitta, gratuluję udanych zakupów. Ciuszki śliczne :-)
Fiuu, i mnie w środę czeka wizyta, także trzymam za Nas mocno kciuki :-)
Black_Opal, myślę, że to mógł być ruch dzidzi Ja czasem też czuję take jakby plum, jakby delikatne puknięcie, jakby nerw...hm...jak to opisać ;-) Gratuluję :-)
Kasiu, cieszę się, że katar Ci odpuszcza No i współczuję, że M. złapało.
Resztę dziewczynek serdecznie pozdrawiam :-)
Lecę do sklepu i biorę się za pranie, bo trochę się uzbierało
A jutro siostra bierze ślub, więc muszę się też jakoś przygotować jako świadkowa :-)
Miłego i słonecznego dzionka życzę :-)
reklama
Witam Was prawie wiosennie, bo słonko ładnie świeci, ptaszki śpiewają tylko jeszcze ten śnieg zalega ale mam nadzieję, że juz nie długo.
Avenitta super ciuszki :-)
kasia2506 dobrze, że już się lepiej czujesz tylko szkoda, że chłop się rozchorował, bo oni jak chorzy to gorzej jak z dzieckiem
Miłego dnia kochane :***
Avenitta super ciuszki :-)
kasia2506 dobrze, że już się lepiej czujesz tylko szkoda, że chłop się rozchorował, bo oni jak chorzy to gorzej jak z dzieckiem
Miłego dnia kochane :***
Ostatnia edycja: