kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Autobus pasuje jak tralala hihihi;-)KINIUSIA no jak ja mogłam nie pomyśleć o Tobie, brzyyyydko no!!!!Masz do mnie 86 autobus, pasuje??? HIHIHI
Właśnie najadłam się ciastek, takich dla dietetyków i oczywiście czuję się usprawiedliwiona na moją dietę "woreczkową", ale tak mi się chciało słodkiego!!!!!
KASIU 100 lat dla Was, ale napisz która to rocznica????
Ciamjdko, witaj :-) Cieszę się, ze u Was wszystko dobrzeWitajcie
nie miałam internetu, a mam z kablówka i cos im sie pochrzaniło, także od świata byłam odcięta... czytałam Was w pracy, ale zdecydowałam sie tam nie pisać, bo "jedno wredne babsko" mnie obserwuje
Co u mnie?
1. Już wiem, że na 100% pracuję do 12 marca, a 13 jadę do rodziców na miesiąc nad Morze Płn.
2. Brzucholek mi stanął w miejscu, wydaje mi się, że nie rośnie...
3. Sikam, sikam i sikam w dzień i w nocy, koszmary są.. bleee... ale opisywać je to bym zapisała 5 stron.. np dzisiaj śniło mi się, że miałam wypadek samochodowy, wjechała we mnie czołowo ciężarówka... wyobraźcie sobie ten stres a to tylko sen
4. Od ostatniego razu nie poczułam żadnych ruchów więc chyba fałszywy alarm..
5. Czuję się ogólnie dobrze, ino kaszlę... ale to chyba od klimy, bo męczy mnie tylko w pracy...
6. Zaczęłam podjadać słodkie, więc chyba kilogramy na wizycie 11 marca będą już w górze... poza tym mam zgagę od gazowanego, tic-taców, gum do żucia i jogurtów.
7. Chciałabym zrezygnować z funkcji moderatora, ponieważ ostatnio mało się udzielam, mało pomagam Kiniusi i wiem, że nie jestem odpowiednia osobą na tym stanowisku... i przez najbliższy miesiąc w Holandii też będę tu rzadko... proszę o wybór następcy
8. Poza tym jak widać żyję i miewam się dobrze:-)
Wszystkim dziewczynom, które znają płeć gratuluję
Wszystkie nowe sierpnióweczki witam!!!
Co do twojej rezygnacji, to podjęłaś już decyzję? Moderator nie ma obowiązku bywać codziennie na forum, a jak jesteś to bardzo mi pomagasz.
Nie chcę, żebyś rezygnowała ze względu na swój wyjazd miesięczny. Jak wrócisz to już będziesz w domku i mi pomożesz, a ja na wczasy pojadę ;-)
Nie rezygnuj, damy radę :-)
Nie chcę, żebyś rezygnowała ze względu na swój wyjazd miesięczny. Jak wrócisz to już będziesz w domku i mi pomożesz, a ja na wczasy pojadę ;-)
Nie rezygnuj, damy radę :-)
Ostatnia edycja: