reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Dziewvczyny wy macie jakies objawy mnie jest nie dobrze bola mnie plecy znaczy kosc ogonowa ale mam tylozgiecie macicy moze to od tego.I mam duzo sluzu takiego przezroczystego ciagle czuje ze mam mokro

reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie:tak:
A ja tylko napisałam, że objawów brak i zemdliło mnie w pracy podczas lekcji:sorry: Teraz jest ok, ale założę się, że wieczorem znów mnie będzie mulić...
Dziewczyny byłyście już u lekarza? Bo ja się jeszcze nie wybrałam... U mnie to jeszcze nawet nie 5 tydzień i myślę, że nie będzie jeszcze nic widać...
Anetha-ja też czuję, że cały czas mam mokro-to ponoć normalne;-)
Marzenixx-nie martw się, bo stres źle na dzidzię działa:tak: Mi w poprzedniej ciąży lekarz powiedział, że się zarodek nie rozwija i kazał przyjść na drugi dzień na USG-co ja przez tą noc przeżyłam:-( A okazało się, że wszystko jest ok:tak:

dzieki dziewczyny ale nie wiem jak do tego poniedzialku dotrwam :-:)zawstydzona/y:
Kochana nie możesz się, martwić, w którym tyg miałaś pierwsze usg, że fasoli nie było widać?
Powiem szczerze, że zaczynam się denerować bo lekarz nie zlecił mi badania beta, powiedzcie ile ono kosztuje i jak je się wykonuje?
Od poniedziałku zaczynam 8 tydzień ... :no: mam nadzieję, że wszystko w porządku, mdłości nie mam, raczej jak nie zjem to jest mi niedobrze... mam nadzieję, że moja figura będzie trzymała się w normie:-)

Dziś dotała do mnie książka, którą kupiłam na allegro: Ciężarówką być:)
REWELACJA,
Podzielona jest na konkretne tygodnie, w każdym jest opis co się dzieje z Twoją fasolą, ważne porady co konkretnie w danym tygodniu powinnaś zrobić, opowiadanie autorki o swoim przeżyciu danego tygodnia (z niesamowitym humorem:) i miejsce na nasze notatki... polecam

Ostatnia edycja:
Kochana nie możesz się, martwić, w którym tyg miałaś pierwsze usg, że fasoli nie było widać?
Powiem szczerze, że zaczynam się denerować bo lekarz nie zlecił mi badania beta, powiedzcie ile ono kosztuje i jak je się wykonuje?
Od poniedziałku zaczynam 8 tydzień ... :no: mam nadzieję, że wszystko w porządku, mdłości nie mam, raczej jak nie zjem to jest mi niedobrze... mam nadzieję, że moja figura będzie trzymała się w normie:-)

lekarz nie zawsze zleca normę, jeśli wszystko jest w porządku to nie ma podstaw. chyba, że chcesz zobaczyć jak szybko maluch rośnie ;-) norma to min 60% w ciągu 48h. test jest z krwi, kosztuje od ok 30 zł w zależności od laboratorium

a skoro w pon zaczynasz 8 tc to łeb w łeb idziemy :-p ciesz się, że na razie bezobjawowo niemal u Ciebie, ileż ja bym dała, żeby tak mieć :-p!! a na serio - cieszę się i życzę dalszych spokojnych tygodni :-)

lekarz nie zawsze zleca normę, jeśli wszystko jest w porządku to nie ma podstaw. chyba, że chcesz zobaczyć jak szybko maluch rośnie ;-) norma to min 60% w ciągu 48h. test jest z krwi, kosztuje od ok 30 zł w zależności od laboratorium

a skoro w pon zaczynasz 8 tc to łeb w łeb idziemy :-p ciesz się, że na razie bezobjawowo niemal u Ciebie, ileż ja bym dała, żeby tak mieć :-p!! a na serio - cieszę się i życzę dalszych spokojnych tygodni :-)
Z jednej strony szczęśliwa jestem, a z drugiej boję się obżarstwa .. i napadów głodu.. dziś np zafundowałam sobie ogórki kiszone z ketchupem i żółym serem ehhh

Ja za godzinkę mam wizytę ciekawe co mnie czeka. Trzymajcie kciuki żeby wszytko było ok.
Oj ile ja bym dała żebym wiedziała czego mi się chce. Cały czas chodzę z uczuciem, że coś bym zjadła ale nie mam pojęcia co nie chce mi się ani słodyczy, ani owoców ani mięska niczego a jednak coś bym wciągnęła. Nie wiem czy to objaw ciąży czy odstawienia papierosów.

reklama
Do góry