Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Ja mierze caly czas i tak mam zamiar do konca 3 miesiaca... bo tempka to tez wskazowka czy nic sie niedobrego nie zaczyna dziac... Moze zmierz jutro rano znowu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny moja beta jest chyba za niska tylko 634...... niby sa takie rozpietosci ze miesci sie na 4 -5 tydz. ale od tygodnia malo przyrosla jestem zalamana gin powiedzial ze jesli nie plamie ani nic to zeby sie nie denerwoac a mi juz caly makijaz splynal kazal przyjsc w poniedzialek..... nie wiem o co chodzi......... czy to mozliwe zeby tak wolno mi roslo hcg ???? jestem zalamana
Marzenko nie martw sie wiem ze to nie tak łatwo ale bedzie wzystko dobrze zobaczysz ,a mialas usg robionedzieki dziewczyny ale nie wiem jak do tego poniedzialku dotrwam :-zawstydzona/y:
mialam nie bylo jeszcze nic widac, a gdzies wlasnie wyczytalam ze pecherzyk ciazowy widac dopiero kiedy beta jest powyzej 1000..... dlatego nic nie bylo widac.....Marzenko nie martw sie wiem ze to nie tak łatwo ale bedzie wzystko dobrze zobaczysz ,a mialas usg robione
nie bój się! ważne, że beta jest i jest jednoznaczna!! i jeśli przyrasta, to znaczy, że dobrze. nikt nie powiedział, że musisz mieć najwyższe normy, dobrze, że się mieścisz. a to, że na usg nie było widać, to też jeszcze nie znaczy, że coś jest źle, w moim 7. tygodniu pani doktor powiedziała, że widać niezbyt wyraźnie, ale że w porządku wszystko. ja też na początku betę robiłam, tak się bałam strasznie, ale jak zobaczyłam, że rośnie to postarałam się wyluzować trochę ;-) jesteśmy z Tobą, odpocznij, zrelaksuj się!;-)dziewczyny moja beta jest chyba za niska tylko 634...... niby sa takie rozpietosci ze miesci sie na 4 -5 tydz. ale od tygodnia malo przyrosla jestem zalamana gin powiedzial ze jesli nie plamie ani nic to zeby sie nie denerwoac a mi juz caly makijaz splynal kazal przyjsc w poniedzialek..... nie wiem o co chodzi......... czy to mozliwe zeby tak wolno mi roslo hcg ???? jestem zalamana