Taa pewnie a ja bede wysłuchiwała od meza potem juz i tak sie na mnie patrzy jak widzi ile jem
mój tez się na mnie patrzy ile ja jem
powiedzial ze po porodzie za włosy mnie zaciągnie na siłownie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taa pewnie a ja bede wysłuchiwała od meza potem juz i tak sie na mnie patrzy jak widzi ile jem
mój tez się na mnie patrzy ile ja jem
powiedzial ze po porodzie za włosy mnie zaciągnie na siłownie
czemu?????:-(ja na razie na jakis czad chyba odstawie forum tak mi sie wydaje;-)
czemu?????:-(
rozumiem ;-)bo chyba potrzebuje od tego odpocząc po prostu za bardzo sie stresuje a to mi nie słuzy;-)
rozumiem ;-)
ale nie powinnaś brać sobie wszystkiego do serduszka ;-)
po prostu podchodzić na luzie;-)
ja tez chciałam tak zrobić jak Ty ,ale mnie to wciągnęło
jasne ze można się odzwyczaić od wszystkiegomnie tez wciągnęło, ale mozna sie oduczyc ja wiem po sobie a są dla mnie rzeczy wazniejsze niz pisanie na forum. A ja potrzebuje troche spokoju - dzisiaj napadła mnie jedna laska na gg i az mnie zmroziło i juz jakos nie mam ochoty udzielac sie nigdzie
kiniusia widzisz Pajkaa chce odpocząć od forum bo się stresuje:-(i jakas laska na gg ja napadła:-(Dziewczyny, ja także Wam życzę słodkich snów :-):-):-)
Dobrej nocy
P.S. Shyla, Pajkaa, czy coś się stało, bo chyba nie w temacie jestem (się zmartwiłam teraz)?
A mnie się spać odechciało ;-)kiniusia widzisz Pajkaa chce odpocząć od forum bo się stresuje:-(i jakas laska na gg ja napadła:-(
myślę ze będzie wszystko dobrze
kiniusia slodkich snów !:-)