reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

W końcu to ostatki... czy już po? coś niezorientowana jestem.
Kupiłam buty (wiosenne :-)), jeansy (bo w większość się już nie mieszczę) i stanik (z tego samego powodu co jeansy) oraz chemia w rossmanie. potem wysiadłam....
nie wiem czy to ta pogoda czy to, że się tak objadłam. ale coś już senna jestem...

reklama
Saudades, sama bym wszamała taki obiadek. ;-) Smacznego :-)
No i pochwal się łupami zdobytymi na zakupach :-)

Co do bólu kolan, to mnie nie bolą, ale czasem jak leżę to drętwieją mi nogi, a nigdy tak nie miałam. Zaczęłam brać magnez od wczoraj, mam nadzieję, ze pomoże :tak::-)

ja się objadam właśnie kurczaczkiem z ryżem z sosem słodko-kwaśnym i sałatką mniam:-p
i tak za godzinkę idę nynac ;-)

Ostatnia edycja:
Saudades, sama bym wszamała taki obiadek. ;-) Smacznego :-)
No i pochwal się łupami zdobytymi na zakupach :-)

Co do bólu kolan, to mnie nie bolą, ale czasem jak leżę to drętwieją mi nogi, a nigdy tak nie miałam. Zaczęłam brać magnez od wczoraj, mam nadzieję, ze pomoże :tak::-)
"zdobycze" zakupowe wymieniłam wyżej. choć nie czuję się do końca "spełniona". ciąża mi już ciążyła :-) muszę dokupić parę rzeczy. nie mam żadnej bluzki! w nic się nie mieszczę :no: koszmar.
a co co magnezu na pewno nie zaszkodzi w ciąży, a pomoże. sama biorę i polecam :tak:

ja się objadam właśnie kurczaczkiem z ryżem z sosem słodko-kwaśnym i sałatką mniam:-p
i tak za godzinkę idę nynyc ;-)

cieszę się, że nie jestem sama w nocnym ucztowaniu :-D smacznego!!
idę do łóżeczka. niech się wszystko ułoży. Dobranoc!

ja jestem juz tak padnieta, ze szok wiec zmykam spac a czytam tutaj o jakims kurczaku :-p to tym bardziej :-D bo zaraz pojde cos zjesc:-D

cieszę się, że nie jestem sama w nocnym ucztowaniu :-D smacznego!!
idę do łóżeczka. niech się wszystko ułoży. Dobranoc!
aaa to smacznego również :-D
i oczywiście słodkich snów;-)

ja jestem juz tak padnieta, ze szok wiec zmykam spac a czytam tutaj o jakims kurczaku :-p to tym bardziej :-D bo zaraz pojde cos zjesc:-D

Pajkaa nie odmawiaj sobie :-)
wcinaj ile wejdzie, ja tam sobie nic nie żałuje:-D
i również słodkich snów ;-)
ja jeszcze posiedzę , bo jedzonko musi się ułożyć ;-)

reklama
Do góry