Z
zanetka905
Gość
Pozdrawiam Wszytskich ;-);-);-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się i ja Mamuski!!!!
Wczoraj bylismy u znajomych, było bardzo przyjemnie, odstresowałam się od "codzienności", a dziś idziemy na obiad do mojej teściowej, też się cieszę, bo nie musze gotować.
Ale mam WIELKI problem wczoraj zaczęłam odczuwac lekkie bóle, bo mam kamień w woreczku żółciowym, dowiedziałam się o tym właściwie przypadkowo, pod koniec listopada, bo chciałam zrobić USG konrolne jamy brzusznej, no i zrobiłam wszystkie "bebechy" w porzo oprócz woreczka, kamień 15 mm, u mnie jest to dziedziczne w rodzinie, wszystkie kobiety maja usuwane od pokoleń, no ale ja jestem w ciąży, boję się jak cholera, jak będzie atak to tylko szpital, ginek. moja powiedziała, że trzeba byc na diecie i naprawdę sie pilnować więc od dziś przysięgłam sobie, że dieta, tak się wczoraj wystraszyliśmy z M, że zaraz wertowliśmy w internecie. Boję się Mamuśki bardzo, bo to wczesna ciąża, a co potem???? Pewnie żadna z Was nie ma takich problemów, bo jesteście młode Mamuski, a ja się teraz zamartwiam.
Jutro USG genetyczne tez się denerwuję więc niedzielę mam poddenerwowaną, może u teściów się odstresuje, bo są fajni i dobrzy((( Mam chandrę!
Bombusiu.. cóż mogę Tobie poradzić. Dobrze,że jutro masz USg, porozmawiasz z lekarzem, może poprosisz,żeby zerknął na ten woreczek?
Pajeczko i Poliannko moja ginek. wie o tym, bo pokazywałam jej wynk USG (robiłam je tydzień przed zajściem w ciążę taki zbieg okoliczności) powiedziała, że dieta: zero smażonego, tłustego, słodyczy itp., mówiła że robi się zabiegi nawet w ciązy, ale póki mnie nie boli (bo tak było) to dieta. Zresztą to jest wczesna ciąża!
No musze się pilnować kochane Mamuski, bo blado to widzę(-(!
W rodzinie wszystkie kobiety począwszy od mojej babci mają usunięte woreczki, więc przyszła kolej na mnie((wściekła/y:!!!
to trzymam kciuki,z eby było dobrze