Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Kasia witaj wsrod sierpnioweczek!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w sobote mam impreze u tesciow, i tesc jak zwykle bedzie mnie swoim winkiem czestowal, i bede musiala wymyslec cos czemu nie mam ochoty:-) ostatnio odmowilam juz i teraz znowu heheh
To widzę dziewczynki że imprezowy weekend się szykuje :-) u nas też jutro imrezka...wyprawiamy 4 urodziny naszego synka! :-) dziś skończył 4 latka!!! rany a dopiero co się urodził!!!!!!!Jutor jade do mojej mamy na imieniny, obiecalam ze zrobie Jej salatke i mam tylko nadzieje, ze w miare dobrze bede sie czula. Oczywiscie jutro nic nikomu sie nie przyznajemy.
A w niedziele nastepna impreza: roczek mojej chrzesnicy. Prezent juz jest - wczoraj kurier przywiozl (kupilam jej takiego duzego tygryska na bujakach). Tez musze cos wymyslic zeby mojej chrzesnicy nie dzwigac, a Ona jak mnie widzi to od razu raczki do mnie wyciaga i chce na rece
Kasiu witaj i gratulacje!!!! :-):-):-)Witam!
W poniedziałek zobaczyłam dwie kreseczki i też będę sierpniówką Termin według moich wyliczeń to 15 sierpień:-) Jeszcze w to za bardzo nie wierzę-na razie żadnych objawów oprócz bolących piersi nie mam, od czasu do czasu wieczorem mnie zemdli A tak to ok-a ile ja mam energii w dzień W poprzedniej ciąży do 15 tygodnia tylko wymiotowałam, więc jak teraz ma być bezobjawowo to się cieszę Pozdrawiam wszystkie sierpniówki
Puchatko :-):-):-) dziękuje również dla Twojego taty najlepsze życzenia(...) po południu przyjdą goście bo mój tata ma urodziny i jak tu nie dać po sobie poznać że jedyne o czym marzę to żeby się położyć
Paula wszystkiego najlepszego dla Twojego synusia i dla Ciebie bo to też Twoje święto :-)
Chyba zaczynam rozumieć co to chuśtawki nastrojów :-) Wczoraj próbowałam powiedzieć mężowi, że dziekuję, że tak cudownie się mną opiekuje i jak się rozryczałam to nie potrafiłam przestać... ogólnie wielka histeria, która mogłaby trwać i trwać ale jakoś się opamiętałam. :-) Dziwne to było, ale czułam, że tego potrzebuję i poczułam się potem znacznie lepiej ...Witajcie ;-)
Ja dzis cos bez humoru wstałam a to moze dlatego ze mąż wrocił bardzo pozno wczoraj i wkurzyl na sam koniec.
Kiniusia coś wiem na ten temat, dzisiaj cała noc nie przespana, jak ja to wytrzymam, jestem szczupłą dziewczyną, nie mogę nic jeść, niedługo będę wyglądała jak strach na wróble, a nie jak kobieta w ciąży.....:-(Cześć dziewczyny, niestety póki nie przejdą mi mdłości, nie będę mogła z Wami spędzać tyle czasu, ile bym chciała :-(
Tylko jak leżę w miarę się czuję, a jak siedzę lub stoję to jest bardzo ciężko :-(, a niestety nie mam laptopa :-(, żebym mogła leżąc pisać z Wami.
Muszę to przetrwać dla mojego Skarbeczka
Przynajmniej 1-2 razy dziennie spróbuję zaglądać
Buziakuję wszystkie i każdą z osobna :-)
Gratuluję betki Kochana nie ma czego zazdrościć, ja zanim dostalam mdłości to też się bałam, że coś jest nie tak, że wolałabym, żeby były, a teraz dalabym wszystko, aby sobie poszły, to jest straszne:--(cześć dziewczynki.. oj ile mi zajęło nadrabianie nieobecności :O
miałam ciężki czas w pracy.. nie mogę powiedzieć o ciąży, bo zmienia się struktura i jak się szefostwo dowie to zabiorą mi projekt nad którym pracuję ale na szczęście po długiej walce z szefem już od dziś do 29 grudnia na urlopie )))
byłam we wtorek u gina.. fajna babeczka mi się trafiła - zdecydowałam się prowadzić u niej ciążę.. zbadała mnie i przepisała badania krwi, ale skierowania na usg mi nie dała.. powiedziała, że za wcześnie.. idę teraz do niej 28 grudnia i wtedy powiedziała że mi da, więc jeszcze przed nowym rokiem zobaczę swoje maleństwo
dziś odebrałam wyniki badań i jestem taka dumna z mojej fasolki.. wyszło mi 8176 U/l.. bosko ))
powiem Wam, że z jednej strony zazdroszczę Wam tych nudności i wymiotów.. bo ja nie mam wcale, ale z drugiej strony wiem, że po jednym dniu miałabym dość
i też ciągle bym jadła mandarynki i kaki
No to świetnie, oby tak dalej, niech dzidziulek rośnieja już po pierwszej wizycie. Maluch ma 4mm prawie i widziałam bijące serduszko. także wszystko jest super. Zadnej luteiny - nie ma powodów do niepokoju.
czasu mam niewiele ale podczytuję co tam u Was i trzymam kciuki za Wasze wizyty
Również się bardzo cieszę, być może niedługo zobaczysz serduszkoNo to jestem... wyczekalam sie strasznie dlugo. Mialam usg: endo piekne 17mm, doktorek dpatrzyl sie czegos co przypominalo pecherzyk.
Nastepna wizyta 23. Do tego czasu mam zrobic dwa razy bete. Mam zazywac magnex b6 i preminatal. Mam unikac no-spy. Moge isc na basen o ile nie bede plamila.
Gratulacje, cieszę się, że wszystkim tak pięknie rozwija się ciążai ja już po wizycie , pierwsza fotka maleństwa już jest i widać całe 2,2mm długośći ciąża żywa i pojedyncza bo coś mnie bliźniaki prześladowały :-)
zalecany kwas foliowy forte , nospa przy bólach kręgosłupa no i badania badania i maam już l4 , ale póki moge popracuje bo niedawno wrociłam do pracy
Witaj Kasiu, gratulacjeWitam!
W poniedziałek zobaczyłam dwie kreseczki i też będę sierpniówką Termin według moich wyliczeń to 15 sierpień:-) Jeszcze w to za bardzo nie wierzę-na razie żadnych objawów oprócz bolących piersi nie mam, od czasu do czasu wieczorem mnie zemdli A tak to ok-a ile ja mam energii w dzień W poprzedniej ciąży do 15 tygodnia tylko wymiotowałam, więc jak teraz ma być bezobjawowo to się cieszę Pozdrawiam wszystkie sierpniówki
REKLAMA BOSKA:-) ja się usmiałamwczoraj opieprzylam J. wracajac z kina, ze gada mi o jakims rowerze i przez niego pomylilam wjazdy na osiedle... pobeczalam sie oglądajac reklame ...ścierki do kurzu...
zobaczcie same
YouTube- "Addio polvere" Spot Swiffer
Aurorka a do jakiej lekarki chodzisz w medicover? Ja do dr Wodowskiej. Bardzo miła babka.