reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
Z przymróżeniem oka ;-)
[video=youtube;LbSv3jK41q0]http://www.youtube.com/watch?v=LbSv3jK41q0&feature=related[/video]

[video=youtube;-0DEoSzuQRc]http://www.youtube.com/watch?v=-0DEoSzuQRc[/video]

Ostatnia edycja:
Polianno najlepszego:rofl2::rofl2::rofl2:
Pajko gratki wielkie:-):-):-)

no a co tam u mnie? zgaga, zgaga, zgaga... :eek: przynajmniej już wiem co to jest, bo wcześniej nie miałam... ale żeby non stop?:crazy:

dzisiaj poszłam kupić sobie szampon i taką emulsję na głowę (na łuszczycę), i przyszłam do domu, czytam a tam przeciwwskazania to ciąża... no nieeeee...:wściekła/y: a mam akurat wysyp i muszę się smarować bo inaczej oszaleje:eek::nerd::angry:

u mnie w pracy już wiedzą, że pracuję do końca lutego... tylko gienek nie wie:eek::laugh2: ale się dowie...:tak:

co do wstawania w nocy i bezsenności to mam to codziennie... notorycznie chce mi się do kiblencji, co najmniej 3 razy... a później leżę i przewracam się z boku na bok, albo włączam dobranockę w postaci tv <już to pisałam kiedyś tutaj>, a dzisiaj to juz sie zastanawiałam czy nie odpalić lapka i nie wejść na BB:rofl2: później to będziemy tu noce spędzać, zobaczycie:-D

Tobi w tym tyg. wraca o 24 więc wieczory mam samotne, no pomijając kota, bo on to non stop lata i mnie zaczepia...

nie wiem czemu, ale pomyślałam teraz o fiufiuu:sorry: napisz coś do nas więcej:-p

no z tym ważeniem pampersa pierwsza klasa!!:)
ale najlepsze były czworaczki, boskie;P

Ostatnia edycja:
Shyla ja kiwi po obraniu zawsze płuczę pod bieżącą wodą bo jak tego nie zrobię to od tych włosków co się zdążą przykleić mam chyba jakieś uczulenie i zawsze mnie piecze język :sorry:

rozalka czworaczki wymiatają :laugh2:

A apropo wanny to ja się kąpię ale nie w gorącej wodzie tylko w ciepłej i nie siedzę dłużej jak 15 minut.

Shyla ja kiwi po obraniu zawsze płuczę pod bieżącą wodą bo jak tego nie zrobię to od tych włosków co się zdążą przykleić mam chyba jakieś uczulenie i zawsze mnie piecze język :sorry:

rozalka czworaczki wymiatają :laugh2:

A apropo wanny to ja się kąpię ale nie w gorącej wodzie tylko w ciepłej i nie siedzę dłużej jak 15 minut.

ja tez myje, ale one w środku takie kwaśne są ze mimo to i tak cierpki język się robi:sorry:
nic nie poradzę ze mam chętkę na kwaśne :-p

Shyla tylko pamietaj, ze kiwi nie mozna w duzych ilosciach dziennie jesc góra 2 szt!!

Rozalka super te maluchy a tatusiowie hmm :-D:-D

reklama
Do góry