reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Polianna wszystkiego naj z okazji urodzin

Pajkaa gratuluję syna:)) i oczywiście udanej wizyty;)

reklama
Pajko - aaach,tak wcześnie poznałaś płeć.Faktycznie chłopca łatwiej stwierdzić :) To jak już wiesz,że to facecik - macie imie ostatecznie wybrane?

niestety wlasnie z chłopakiem mielismy problem ogólnie jestem przerażona :szok:
jakos chyba nastawilam sie na córke;-)

GRATULACJE :-D Świetna wiadomość :laugh2:

Też tak chce :zawstydzona/y:

Ja też jestem na L4 i będę już do końca. Kiedy mam odpocząć jak nie teraz?? :) W następnej ciąży będę się już opiekowała moim szkrabem, a więc to ostatni moment całkowitego lenistwa :D

no wiesz na nastepnej wizycie moze Ci juz powiedzą.

Lekarka powiedziala, ze stawia na chłopaka, ale na 100 % jeszcze nie wiadomo , ale cos tam latalo miedzy nogami to chyba bedzie syn.

My dla chłopca mamy imię wybrane ale dla dziewczynki to niestety niee :sorry: Wszystki co mi się podobają to już pozajmowane w rodzinie ;-)

dziękuje dziewczynki

Polianna

257724qzzhy39no4.gif

Polianna łączę się w życzeniach - wszystkiego naj naj naj lepszego, Spełnienia najpiękniejszych snów :-)

witam sie i ja. Juz wróciłam z wizyty maluszek zdrowiutki test podwójny wyszedł rewelacyjnie ni i bedziemy mieli

SUPER!!! Gratuluję! Synkowie są świetni - wiem po swoim łobuziaku :-);-)

Pajeczko no to gratuluję siusiaka:-) Dołączam się do pytania Polianki, jak mamy zwracać się do Twojego okruszka?:) I napisz proszę jakiej wielkości jest:)
CO do pracy to mam nadzieję, że od jej ilości się nie posrutam, bo już od 3 dni spać nie mogę, bo w nocy o niej śnię...

no, no ostrożnie z tym nawałem roboty... kasa kasą, ale nie za wszelką cenę - z resztą nie wątpię w Twoje zdolności organizacyjne i w to że na stówkę znajdziesz czas na relaksik dla Ciebie i Maluszka

Dziewczyny powrócę do tematu kremów brązujących - wiem że blada skóra mało efektownie wygląda ale raczej byłabym ostrożna. Mój lekarz jest luzakiem mimo to ostrzegał mnie przed ostrym słońcem i preparatami w poprzedniej ciąży, bo mogą zostać brzydkie przebarwienia... Chyba lepiej się pomęczyć i poczekać żeby później nie mieć dodatkowych zmartwień....

dziewczyny, ale ciekawą informację znalazłam :-)

Na dobrym aparacie USG można już trafnie określić płeć w 18. tygodniu ciąży. Trzeba jednak pamiętać, że narządy płciowe dziecka są w tym czasie jeszcze bardzo malutkie i nietrudno o pomyłkę. Lepiej więc zweryfikować tę informację w kolejnym badaniu USG po 22. tygodniu ciąży.

ciekawe czy u mnie lekarka trafiła w 100%:-D

Hej dziewczyny :-):-):-)
Ja cały dzień robiłam porządki, sprzątałam, itp., itd., także dzionek szybko zleciał :tak:
Jeszcze 2 tygodnie i 1 dzień do wizyty u ginka i do usg, a ja odliczam każdą minutę :sorry::-) Nie mogę się już doczekać. :-)

Polianna, wszystkiego najlepszego!!!!!! :-)

AgaS-78, gratuluję udanej wizyty :tak:
Marulka, cieszę się bardzo, że już się znacznie lepiej czujesz :tak:

Cayra1984, ja mam pobudki, ale tylko z powodu spacerku do wc na siku :sorry:, ale moja sis miała podobnie budziła się w nocy bez powodu i potem problem z zaśnięciem, ale po krótkim czasie, wszystko było już ok. :tak:

Pajkaa, gratuluję synusia!!! :-):-):-)

Wszystkie Was dziewczyny pozdrawiam gorąco!!! :-)

reklama
dziewczyny, ale ciekawą informację znalazłam :-)

Na dobrym aparacie USG można już trafnie określić płeć w 18. tygodniu ciąży. Trzeba jednak pamiętać, że narządy płciowe dziecka są w tym czasie jeszcze bardzo malutkie i nietrudno o pomyłkę. Lepiej więc zweryfikować tę informację w kolejnym badaniu USG po 22. tygodniu ciąży.

ciekawe czy u mnie lekarka trafiła w 100%:-D

Pajkaa, u mnie lekarz też twierdzi, że chłopak, i tez kazał się upewnić na następnym USG (czyli będzie to 19 tydzien):-D Ciekawe, czy się potwierdzi :-)

Hej dziewczyny :-):-):-)
Ja cały dzień robiłam porządki, sprzątałam, itp., itd., także dzionek szybko zleciał :tak:
Jeszcze 2 tygodnie i 1 dzień do wizyty u ginka i do usg, a ja odliczam każdą minutę :sorry::-) Nie mogę się już doczekać. :-)

Polianna, wszystkiego najlepszego!!!!!! :-)

AgaS-78, gratuluję udanej wizyty :tak:
Marulka, cieszę się bardzo, że już się znacznie lepiej czujesz :tak:

Cayra1984, ja mam pobudki, ale tylko z powodu spacerku do wc na siku :sorry:, ale moja sis miała podobnie budziła się w nocy bez powodu i potem problem z zaśnięciem, ale po krótkim czasie, wszystko było już ok. :tak:

Pajkaa, gratuluję synusia!!! :-):-):-)

Wszystkie Was dziewczyny pozdrawiam gorąco!!! :-)

kiniusia, dziekuję za pocieszenie ;-)

p.s. sorki za posta jednego pod drugim... zapomniałam się...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry