reklama
R
RiSiA
Gość
Pajko - aaach,tak wcześnie poznałaś płeć.Faktycznie chłopca łatwiej stwierdzić To jak już wiesz,że to facecik - macie imie ostatecznie wybrane?
niestety wlasnie z chłopakiem mielismy problem ogólnie jestem przerażona
jakos chyba nastawilam sie na córke;-)
GRATULACJE Świetna wiadomość
Też tak chce
Ja też jestem na L4 i będę już do końca. Kiedy mam odpocząć jak nie teraz?? W następnej ciąży będę się już opiekowała moim szkrabem, a więc to ostatni moment całkowitego lenistwa
no wiesz na nastepnej wizycie moze Ci juz powiedzą.
Lekarka powiedziala, ze stawia na chłopaka, ale na 100 % jeszcze nie wiadomo , ale cos tam latalo miedzy nogami to chyba bedzie syn.
Black_Opal
Fanka BB :)
My dla chłopca mamy imię wybrane ale dla dziewczynki to niestety niee Wszystki co mi się podobają to już pozajmowane w rodzinie ;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
R
RiSiA
Gość
dziękuje dziewczynki
Polianna
Polianna
marulka
mamcia wieloetatowa
Polianna łączę się w życzeniach - wszystkiego naj naj naj lepszego, Spełnienia najpiękniejszych snów :-)
SUPER!!! Gratuluję! Synkowie są świetni - wiem po swoim łobuziaku :-);-)
no, no ostrożnie z tym nawałem roboty... kasa kasą, ale nie za wszelką cenę - z resztą nie wątpię w Twoje zdolności organizacyjne i w to że na stówkę znajdziesz czas na relaksik dla Ciebie i Maluszka
Dziewczyny powrócę do tematu kremów brązujących - wiem że blada skóra mało efektownie wygląda ale raczej byłabym ostrożna. Mój lekarz jest luzakiem mimo to ostrzegał mnie przed ostrym słońcem i preparatami w poprzedniej ciąży, bo mogą zostać brzydkie przebarwienia... Chyba lepiej się pomęczyć i poczekać żeby później nie mieć dodatkowych zmartwień....
SUPER!!! Gratuluję! Synkowie są świetni - wiem po swoim łobuziaku :-);-)
Pajeczko no to gratuluję siusiaka:-) Dołączam się do pytania Polianki, jak mamy zwracać się do Twojego okruszka? I napisz proszę jakiej wielkości jest
CO do pracy to mam nadzieję, że od jej ilości się nie posrutam, bo już od 3 dni spać nie mogę, bo w nocy o niej śnię...
no, no ostrożnie z tym nawałem roboty... kasa kasą, ale nie za wszelką cenę - z resztą nie wątpię w Twoje zdolności organizacyjne i w to że na stówkę znajdziesz czas na relaksik dla Ciebie i Maluszka
Dziewczyny powrócę do tematu kremów brązujących - wiem że blada skóra mało efektownie wygląda ale raczej byłabym ostrożna. Mój lekarz jest luzakiem mimo to ostrzegał mnie przed ostrym słońcem i preparatami w poprzedniej ciąży, bo mogą zostać brzydkie przebarwienia... Chyba lepiej się pomęczyć i poczekać żeby później nie mieć dodatkowych zmartwień....
R
RiSiA
Gość
dziewczyny, ale ciekawą informację znalazłam :-)
Na dobrym aparacie USG można już trafnie określić płeć w 18. tygodniu ciąży. Trzeba jednak pamiętać, że narządy płciowe dziecka są w tym czasie jeszcze bardzo malutkie i nietrudno o pomyłkę. Lepiej więc zweryfikować tę informację w kolejnym badaniu USG po 22. tygodniu ciąży.
ciekawe czy u mnie lekarka trafiła w 100%
Na dobrym aparacie USG można już trafnie określić płeć w 18. tygodniu ciąży. Trzeba jednak pamiętać, że narządy płciowe dziecka są w tym czasie jeszcze bardzo malutkie i nietrudno o pomyłkę. Lepiej więc zweryfikować tę informację w kolejnym badaniu USG po 22. tygodniu ciąży.
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Hej dziewczyny :-):-):-)
Ja cały dzień robiłam porządki, sprzątałam, itp., itd., także dzionek szybko zleciał
Jeszcze 2 tygodnie i 1 dzień do wizyty u ginka i do usg, a ja odliczam każdą minutę :-) Nie mogę się już doczekać. :-)
Polianna, wszystkiego najlepszego!!!!!! :-)
AgaS-78, gratuluję udanej wizyty
Marulka, cieszę się bardzo, że już się znacznie lepiej czujesz
Cayra1984, ja mam pobudki, ale tylko z powodu spacerku do wc na siku , ale moja sis miała podobnie budziła się w nocy bez powodu i potem problem z zaśnięciem, ale po krótkim czasie, wszystko było już ok.
Pajkaa, gratuluję synusia!!! :-):-):-)
Wszystkie Was dziewczyny pozdrawiam gorąco!!! :-)
Ja cały dzień robiłam porządki, sprzątałam, itp., itd., także dzionek szybko zleciał
Jeszcze 2 tygodnie i 1 dzień do wizyty u ginka i do usg, a ja odliczam każdą minutę :-) Nie mogę się już doczekać. :-)
Cayra1984, ja mam pobudki, ale tylko z powodu spacerku do wc na siku , ale moja sis miała podobnie budziła się w nocy bez powodu i potem problem z zaśnięciem, ale po krótkim czasie, wszystko było już ok.
reklama
cayra1984
Fanka BB :)
dziewczyny, ale ciekawą informację znalazłam :-)
Pajkaa, u mnie lekarz też twierdzi, że chłopak, i tez kazał się upewnić na następnym USG (czyli będzie to 19 tydzien) Ciekawe, czy się potwierdzi :-)
Hej dziewczyny :-):-):-)
kiniusia, dziekuję za pocieszenie ;-)
p.s. sorki za posta jednego pod drugim... zapomniałam się...
Ostatnio edytowane przez moderatora: