reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
niestety nie bo to byly kontrolne badania i nie dala. Powiedziala, ze na 100% płec potwierdzi w 20 tyg cviązy, ale podobno szybciej jest stwierdzic chłopca niz dziewczynke i raczej sie nie mylą:)

Witam ciężaróweczki :-D

Ehtele, Avenitta
Gratuluje udanych wizyt i Wam zazdroszczę Ja wciąż muszę czekać, ale może jak poczekam to na nast. wizycię będę miała niespodziankę i dowiem się czy będzie syneczek czy córeczka :-)

polianna Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin, dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi :tak:

Pajkaa Gratuluje Syna, bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku i że już wiesz kogo masz w brusiu :-)

A tak po za tym nareszcie jestem po pracy, jak mi się nie chce :wściekła/y:
Czy Was też ogarnia lenistwo do pracy?? Ile z Nas jest na zwolnieniu? :-)

milusia, m-f22, Niuunia, fiufiu , duralex, lola2108, Bombusia, S_A_R_K_A, cayra1984, panienko, Alaa, Black_Opal, AgaS-78, Bogusiu (mam nadzieję,że nikogo nie pominełam)
DZIĘKUJĘ!!! :) Po tylu życzeniach to już napewno wszystko będzie w porządku :) Jeszcze raz dziękuję. Ciasto czekoladowe w piekarniku ....podzieliłabym sie z Wami ;) a z Bombusią zrobiła wymianę na kapuśniak hihi.
Pajko - aaach,tak wcześnie poznałaś płeć.Faktycznie chłopca łatwiej stwierdzić :) To jak już wiesz,że to facecik - macie imie ostatecznie wybrane?

Bogusiu - ja na zwolnieniu.

Pajeczko no to gratuluję siusiaka:-) Dołączam się do pytania Polianki, jak mamy zwracać się do Twojego okruszka?:) I napisz proszę jakiej wielkości jest:)
CO do pracy to mam nadzieję, że od jej ilości się nie posrutam, bo już od 3 dni spać nie mogę, bo w nocy o niej śnię...

milusia, m-f22, Niuunia, fiufiu , duralex, lola2108, Bombusia, S_A_R_K_A, cayra1984, panienko, Alaa, Black_Opal, AgaS-78, Bogusiu (mam nadzieję,że nikogo nie pominełam)
DZIĘKUJĘ!!! :) Po tylu życzeniach to już napewno wszystko będzie w porządku :) Jeszcze raz dziękuję. Ciasto czekoladowe w piekarniku ....podzieliłabym sie z Wami ;) a z Bombusią zrobiła wymianę na kapuśniak hihi.
Pajko - aaach,tak wcześnie poznałaś płeć.Faktycznie chłopca łatwiej stwierdzić :) To jak już wiesz,że to facecik - macie imie ostatecznie wybrane?

Bogusiu - ja na zwolnieniu.

Ja POLIANNO nie pogardziłaby ciastem czekoladowym mniam mnaim, po tym kapuśniaczku na deser jak znalazł.:tak:
Ja też na L4 , jutro idę po dalsze do mojej ginek.

A brałyście L4 bo się źle czułyście czy po prostu, żeby odpocząć?
Ja teraz byłam 2 tygodnie na zwolnieniu do pracy wróciłam na 2 tygodnie żeby przeszkolić mojego zastępce:-)
Ale jestem cały czas strasznie zmęczona tzn. budzę się rano wypoczęta, a po 2 godzinach pracy usypiam i mam już dość.

Witam ciężaróweczki :-D

Ehtele, Avenitta
Gratuluje udanych wizyt i Wam zazdroszczę Ja wciąż muszę czekać, ale może jak poczekam to na nast. wizycię będę miała niespodziankę i dowiem się czy będzie syneczek czy córeczka :-)

polianna Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin, dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi :tak:

Pajkaa Gratuluje Syna, bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku i że już wiesz kogo masz w brusiu :-)

A tak po za tym nareszcie jestem po pracy, jak mi się nie chce :wściekła/y:
Czy Was też ogarnia lenistwo do pracy?? Ile z Nas jest na zwolnieniu? :-)

Ja też jestem na L4

witam sie i ja. Juz wróciłam z wizyty maluszek zdrowiutki test podwójny wyszedł rewelacyjnie ni i bedziemy mieli

GRATULACJE :-D Świetna wiadomość :laugh2:

Też tak chce :zawstydzona/y:

Ja też jestem na L4 i będę już do końca. Kiedy mam odpocząć jak nie teraz?? :) W następnej ciąży będę się już opiekowała moim szkrabem, a więc to ostatni moment całkowitego lenistwa :D

Ostatnia edycja:
reklama
A brałyście L4 bo się źle czułyście czy po prostu, żeby odpocząć?
Ja teraz byłam 2 tygodnie na zwolnieniu do pracy wróciłam na 2 tygodnie żeby przeszkolić mojego zastępce:-)
Ale jestem cały czas strasznie zmęczona tzn. budzę się rano wypoczęta, a po 2 godzinach pracy usypiam i mam już dość.

Ja dostałam L-4 po szpitalu (plamiłam) i moja ginek. powiedziała, żebym przychodziła po następne więc odpuszczę sobie już do sierpnia, skoro mam okazję, która się już nie powtórzy!!!!:tak:

Do góry