reklama
R
RiSiA
Gość
niestety nie bo to byly kontrolne badania i nie dala. Powiedziala, ze na 100% płec potwierdzi w 20 tyg cviązy, ale podobno szybciej jest stwierdzic chłopca niz dziewczynke i raczej sie nie mylą
Witam ciężaróweczki
Ehtele, Avenitta Gratuluje udanych wizyt i Wam zazdroszczę Ja wciąż muszę czekać, ale może jak poczekam to na nast. wizycię będę miała niespodziankę i dowiem się czy będzie syneczek czy córeczka :-)
polianna Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin, dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi
Pajkaa Gratuluje Syna, bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku i że już wiesz kogo masz w brusiu :-)
A tak po za tym nareszcie jestem po pracy, jak mi się nie chce
Czy Was też ogarnia lenistwo do pracy?? Ile z Nas jest na zwolnieniu? :-)
Ehtele, Avenitta Gratuluje udanych wizyt i Wam zazdroszczę Ja wciąż muszę czekać, ale może jak poczekam to na nast. wizycię będę miała niespodziankę i dowiem się czy będzie syneczek czy córeczka :-)
polianna Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin, dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi
Pajkaa Gratuluje Syna, bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku i że już wiesz kogo masz w brusiu :-)
polianna
Fanka BB :)
milusia, m-f22, Niuunia, fiufiu , duralex, lola2108, Bombusia, S_A_R_K_A, cayra1984, panienko, Alaa, Black_Opal, AgaS-78, Bogusiu (mam nadzieję,że nikogo nie pominełam)
DZIĘKUJĘ!!! Po tylu życzeniach to już napewno wszystko będzie w porządku Jeszcze raz dziękuję. Ciasto czekoladowe w piekarniku ....podzieliłabym sie z Wami a z Bombusią zrobiła wymianę na kapuśniak hihi.
Pajko - aaach,tak wcześnie poznałaś płeć.Faktycznie chłopca łatwiej stwierdzić To jak już wiesz,że to facecik - macie imie ostatecznie wybrane?
Bogusiu - ja na zwolnieniu.
DZIĘKUJĘ!!! Po tylu życzeniach to już napewno wszystko będzie w porządku Jeszcze raz dziękuję. Ciasto czekoladowe w piekarniku ....podzieliłabym sie z Wami a z Bombusią zrobiła wymianę na kapuśniak hihi.
Pajko - aaach,tak wcześnie poznałaś płeć.Faktycznie chłopca łatwiej stwierdzić To jak już wiesz,że to facecik - macie imie ostatecznie wybrane?
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Pajeczko no to gratuluję siusiaka:-) Dołączam się do pytania Polianki, jak mamy zwracać się do Twojego okruszka? I napisz proszę jakiej wielkości jest
CO do pracy to mam nadzieję, że od jej ilości się nie posrutam, bo już od 3 dni spać nie mogę, bo w nocy o niej śnię...
CO do pracy to mam nadzieję, że od jej ilości się nie posrutam, bo już od 3 dni spać nie mogę, bo w nocy o niej śnię...
Bombusia
milusia, m-f22, Niuunia, fiufiu , duralex, lola2108, Bombusia, S_A_R_K_A, cayra1984, panienko, Alaa, Black_Opal, AgaS-78, Bogusiu (mam nadzieję,że nikogo nie pominełam)
Ja POLIANNO nie pogardziłaby ciastem czekoladowym mniam mnaim, po tym kapuśniaczku na deser jak znalazł.
Ja też na L4 , jutro idę po dalsze do mojej ginek.
A brałyście L4 bo się źle czułyście czy po prostu, żeby odpocząć?
Ja teraz byłam 2 tygodnie na zwolnieniu do pracy wróciłam na 2 tygodnie żeby przeszkolić mojego zastępce:-)
Ale jestem cały czas strasznie zmęczona tzn. budzę się rano wypoczęta, a po 2 godzinach pracy usypiam i mam już dość.
Ja teraz byłam 2 tygodnie na zwolnieniu do pracy wróciłam na 2 tygodnie żeby przeszkolić mojego zastępce:-)
Ale jestem cały czas strasznie zmęczona tzn. budzę się rano wypoczęta, a po 2 godzinach pracy usypiam i mam już dość.
Witam ciężaróweczki
Ja też jestem na L4
Black_Opal
GRATULACJE Świetna wiadomość
Też tak chce
Ja też jestem na L4 i będę już do końca. Kiedy mam odpocząć jak nie teraz?? W następnej ciąży będę się już opiekowała moim szkrabem, a więc to ostatni moment całkowitego lenistwa
Ostatnia edycja:
reklama
Bombusia
A brałyście L4 bo się źle czułyście czy po prostu, żeby odpocząć?
Ja dostałam L-4 po szpitalu (plamiłam) i moja ginek. powiedziała, żebym przychodziła po następne więc odpuszczę sobie już do sierpnia, skoro mam okazję, która się już nie powtórzy!!!!