reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Dziewczynki na staraczkach był filmik ojejku jak mi łezki lecą, lecą i kapią, tak ukradkiem....
YouTube- Ja Jestem - Arka Noego
No właśnie Pajeczko, lepiej trzymać się tych co sprawdzą i mają pewność:)
Milusiu, ja za każdym razem jak włączę to piosenkę to łezki same lecą :tak:
Pajeczko, może lepiej zmień tą lekarkę, ja także za każdym razem mam badanie ginekologiczne :tak:
ehtele, i mi łezki stanęły w oczach.

A ja w trakcie robienia obiadku :tak: Kasza gryczana z gulaszem i buraczkami, mniamiiii :tak:

reklama
Pajkaa-ja uważam, że ta Twoja lekarka jest trochę niepoważna:no: Podstawowe badania lekarskie, to nie tylko USG, które zresztą robią w Polsce bardzo często (ku naszej radości), ale zwykłe badanie ginekologiczne... Za każdym razem kiedy przychodzę do swojej ginki, bada mnie, sprawdza jak powiększa się macica i mówi o ewentualnych nieprawidłowościach, a USG to tylko dodatek:sorry: Myślę, że powinnaś zmienić ją, jeżeli nie jesteś do niej przekonana:tak:
Milusia-śliczne:-)

ja własnie wcinam racuchy :-pale mi słodkie wyszły ;-)
ja juz postanowiłam,z e to tej obecnej ide tylko 23 po l4 bo tej co do niej chodziłam wczesniej nie ma jest na urlopie wiec do niej zapisana jestem dopiero na 3.03 i wtedy pogadam sobie z tą nową - starą panią doktor na temat cytologii, posiewu i glukozy.

Poza tym bardzo się cieszę, że z Martitką wszystko w porządeczku:) BOziu martwiłam się cały wieczór, spać nie mogłam, a już nie miałam sił włączać kompa, moja siostrzyczka wczoraj miała 18tkę i pomagałam jej zawozić wszystko do lokalu....byłam wykończona i poszłam o 1 spać.

Milusia az mi glupio.

A jak lato przyjdzie,to będą soczyste arbuzy aaaaaaaa ;-D

Jaką Ja mam straszną ochotę na arbuza :-) Truskaweczki, maliny, wiśnie mniam:tak:

Właśnie patrze na repertuar kin na niedziele bo mieliśmy ze Sławkiem iśc ale z tego co widze same smęty będą:-(może kturaś wie co warto obejrzeć typowe romansidła mnie nudzą:-p
A Ja z Misiem idę chyba na Polską komedie "Randka w ciemno" , ale to nie to czego Ty szukasz z filmów akcji byliśmy ostatnio na Avatarze- świetny film :-)

Witam Panie,

ostatni dzień w pracy i tydzień urlopu. Chyba porozmawiam też z moim lekarzem. Siedzenie 8h przed komputerem, bieganie na/z 4 piętro parę razy a i mieszkam wysoko bez windy - mam dosć. Brzuch mi na wieczór puchnie, pobolewa, ale z drugiej strony mam wyrzut, że się cackam ze sobą, że nierób ze mnie i w ogóle...

O, słońce widzę:)

Nie myśl tak na pewno nie jesteś nierobem, a dlatego mamy urlop w ciązy płatny 100% żeby móc siedzieć w domu i odpoczywać, Ja teraz siedziałam dwa tygodnie, ale w pon wracam do pracy i nie żałuje, że siedziałam w domu bo czuje się świetnie :tak:

Milusia Piosenka z Arki świetna i piękny filmik :-)

Dziewczynki na staraczkach był filmik ojejku jak mi łezki lecą, lecą i kapią, tak ukradkiem....
No właśnie Pajeczko, lepiej trzymać się tych co sprawdzą i mają pewność:)

Ojejku Milusia to jest przepiękne, poprostu powinna obejrzec to każda kobieta, która ma jakiekolwiek wątpliwości jak zajdzie w ciążę:)))):-):tak::-D!!!

Rewelacyjna piosenka... słyszałam ją już wcześniej ale nigdy nie wsłuchiwałam się w słowa, a teraz też mnie "rozkleiły", pewnie przez ten cudowny stan w jakim jestem... jesteśmy :-)

Kołysankę dla okruszka śpiewam małej odkąd się urodziła :)) Jedna z piękniejszych kołysanek dla dzieci.

reklama

Ale się rozkleiłam :zawstydzona/y:
Każda kobieta, która ma wątpliwości co do swojej ciąży powinna to obejrzeć !!
Coś pięknego ... :happy:

Milusia apropo Twojej arki noego przesyłam Wam link na ukojenie...kołysanka dla okruszka...
YouTube- Seweryn Krajewski - Kołysanka Dla Okruszka

Śliczne :happy: chyba nauczę się tej kołysanki, żeby za kilka miesięcy śpiewać ją mojemu Okruszkowi ... :)

Do góry