reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Dziewczynki na staraczkach był filmik ojejku jak mi łezki lecą, lecą i kapią, tak ukradkiem....
YouTube- Ja Jestem - Arka Noego
No właśnie Pajeczko, lepiej trzymać się tych co sprawdzą i mają pewność:)
Milusiu, ja za każdym razem jak włączę to piosenkę to łezki same lecą :tak:
Pajeczko, może lepiej zmień tą lekarkę, ja także za każdym razem mam badanie ginekologiczne :tak:
ehtele, i mi łezki stanęły w oczach.

A ja w trakcie robienia obiadku :tak: Kasza gryczana z gulaszem i buraczkami, mniamiiii :tak:

reklama
Pajkaa-ja uważam, że ta Twoja lekarka jest trochę niepoważna:no: Podstawowe badania lekarskie, to nie tylko USG, które zresztą robią w Polsce bardzo często (ku naszej radości), ale zwykłe badanie ginekologiczne... Za każdym razem kiedy przychodzę do swojej ginki, bada mnie, sprawdza jak powiększa się macica i mówi o ewentualnych nieprawidłowościach, a USG to tylko dodatek:sorry: Myślę, że powinnaś zmienić ją, jeżeli nie jesteś do niej przekonana:tak:
Milusia-śliczne:-)

ja własnie wcinam racuchy :-pale mi słodkie wyszły ;-)
ja juz postanowiłam,z e to tej obecnej ide tylko 23 po l4 bo tej co do niej chodziłam wczesniej nie ma jest na urlopie wiec do niej zapisana jestem dopiero na 3.03 i wtedy pogadam sobie z tą nową - starą panią doktor na temat cytologii, posiewu i glukozy.

Poza tym bardzo się cieszę, że z Martitką wszystko w porządeczku:) BOziu martwiłam się cały wieczór, spać nie mogłam, a już nie miałam sił włączać kompa, moja siostrzyczka wczoraj miała 18tkę i pomagałam jej zawozić wszystko do lokalu....byłam wykończona i poszłam o 1 spać.

Milusia az mi glupio.

A jak lato przyjdzie,to będą soczyste arbuzy aaaaaaaa ;-D

Jaką Ja mam straszną ochotę na arbuza :-) Truskaweczki, maliny, wiśnie mniam:tak:

Właśnie patrze na repertuar kin na niedziele bo mieliśmy ze Sławkiem iśc ale z tego co widze same smęty będą:-(może kturaś wie co warto obejrzeć typowe romansidła mnie nudzą:-p
A Ja z Misiem idę chyba na Polską komedie "Randka w ciemno" , ale to nie to czego Ty szukasz z filmów akcji byliśmy ostatnio na Avatarze- świetny film :-)

Witam Panie,

ostatni dzień w pracy i tydzień urlopu. Chyba porozmawiam też z moim lekarzem. Siedzenie 8h przed komputerem, bieganie na/z 4 piętro parę razy a i mieszkam wysoko bez windy - mam dosć. Brzuch mi na wieczór puchnie, pobolewa, ale z drugiej strony mam wyrzut, że się cackam ze sobą, że nierób ze mnie i w ogóle...

O, słońce widzę:)

Nie myśl tak na pewno nie jesteś nierobem, a dlatego mamy urlop w ciązy płatny 100% żeby móc siedzieć w domu i odpoczywać, Ja teraz siedziałam dwa tygodnie, ale w pon wracam do pracy i nie żałuje, że siedziałam w domu bo czuje się świetnie :tak:

Milusia Piosenka z Arki świetna i piękny filmik :-)

Dziewczynki na staraczkach był filmik ojejku jak mi łezki lecą, lecą i kapią, tak ukradkiem....
No właśnie Pajeczko, lepiej trzymać się tych co sprawdzą i mają pewność:)

Ojejku Milusia to jest przepiękne, poprostu powinna obejrzec to każda kobieta, która ma jakiekolwiek wątpliwości jak zajdzie w ciążę:)))):-):tak::-D!!!

Rewelacyjna piosenka... słyszałam ją już wcześniej ale nigdy nie wsłuchiwałam się w słowa, a teraz też mnie "rozkleiły", pewnie przez ten cudowny stan w jakim jestem... jesteśmy :-)

Kołysankę dla okruszka śpiewam małej odkąd się urodziła :)) Jedna z piękniejszych kołysanek dla dzieci.

reklama

Ale się rozkleiłam :zawstydzona/y:
Każda kobieta, która ma wątpliwości co do swojej ciąży powinna to obejrzeć !!
Coś pięknego ... :happy:

Milusia apropo Twojej arki noego przesyłam Wam link na ukojenie...kołysanka dla okruszka...
YouTube- Seweryn Krajewski - Kołysanka Dla Okruszka

Śliczne :happy: chyba nauczę się tej kołysanki, żeby za kilka miesięcy śpiewać ją mojemu Okruszkowi ... :)

Do góry