reklama
Joanna Zofia
Zaangażowana w BB
na pewno zobaczysz! jesteśmy w ciąży dokładnie tyle samo a ja w poniedziałek widziałam nie bardzo dokładnie, to prawda i pani doktor powiedziała, żebym na dokładne badanie i mierzenie przyszła za tydzień (już się znów nie mogę doczekać!) ale widać było maleństwo i serduszko maleństwa też :-):-):-) trzymam kciuki, żeby Ci czas szybko zleciał!No i nie wytrzymałam miałam mieć wizytę 18.12 i przepisałam się na jutro. Jutro już zobaczę fasolkę, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Esch, to ja już nie wiem jak jest z tymi normami dla progesteronu?? U mnie norma dla I trymestru jest od 52. Ja mam teraz 94.Juz jestem. Za chwile nadrobie zaleglosci.
Kochane odebralam wlasnie dzisiejsze wyniki: beta 607!!! progesteron 38,30!!!
Yuuupiii... a tak sie balam ze cos bedzie nie tak....
Paula25
szczęśliwa :)
Oj dziewczynki jestem zawalona robotą!!!
Polianna ja bym jej nie brała na pogrzeb, nie masz z kim jej zostawić, z jakąś koleżnaką?Mam dylemat - będę w kościele z maludą ale znając jej temperament będzie się wydzierała,śpiewała, gadała i chciała wyjśc z wózka. Co zrobić??
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Witajcie wszystkie kochane sierpnióweczki
Buziaki i miłego dnia kochane
Jejku tak się cieszę, że wszystko oki:-):-):-) Dziękuję za zaproszenie:-)Juz jestem. Za chwile nadrobie zaleglosci.
Kochane odebralam wlasnie dzisiejsze wyniki: beta 607!!! progesteron 38,30!!!
Yuuupiii... a tak sie balam ze cos bedzie nie tak....
Kochana to ja zapraszam na rosol z makaronem!!! Masz nie tak daleko do mnie... ja do Ciebie jezdze do outleta )))
Powiem Ci Marzenko, że mnie ostatnio stale muli, a mąż siedzi z sokowirówką i robi soki, a mnie tak mdli, że na nic nie mogę patrzećA mi sie zachcialo ciasta Krówki!!!
Mój mąż jest cudowny, pojechal do cukierni w centrum handlowym i mi przywiózl!! zjadłam pol kawalka po czym zjadlam 3 kanapki z wedlinka i ogoreczkiem kiszonym no cóż , było całkiem pyszne
Gratulacje:-) Zobaczysz, że wszystko będzie okiWitam\
dziewczyny chyba jestem w ciazy jeszcze nie potwierdzonej przez lekarza 2 grudnia mial beta hcg 174 a 8 grudnia 2430nie sadzicie ze za szybko rosnie.
Ja jestem juz po poronieniu w czerwcu w 6 tygodniu i milam zzabieg.Teraz biore duphaston 3 razy dzinnie i czekam do wizty 15 grudzien.Mialam wizyte 1 grudnia ale nic nie bylo jeszcze widac .Mam nadziej ze bedzie wszystko ok.Zycze wszystkim spokjnych 9 miesiecy
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, ja czekam na 22, chociaż już nie daje radyNo i nie wytrzymałam miałam mieć wizytę 18.12 i przepisałam się na jutro. Jutro już zobaczę fasolkę, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Buziaki i miłego dnia kochane
polianna
Fanka BB :)
Oj dziewczynki jestem zawalona robotą!!!
Polianna ja bym jej nie brała na pogrzeb, nie masz z kim jej zostawić, z jakąś koleżnaką?
Nie mam niestety :-( W najgorszym wypadku poprostu wyjdę z kościoła i poczekam przed... :-( cóż zrobić..
Właśnie się dowiedziałam,że moj pracdawca w\dał wszystkim bony,tylko nie mnie. Jestem na urlopi od listopada. To dopiero miesiąc. Oddawałam się tej firmie bez reszty, nie brałam L4,choć miałam nie raz na małą tylko się zamieniałam albo odrabiałam godziny a tu taka niespodzianka :-(
reklama
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Nie przejmuj się kochana, w Polsce już tak jest :
Zawiść i wyścig szczurów, widać na każdym kroku, że nasz naród jest niedowartościowany A pracodawcy to najczęściej osoby, którym słoma z butów wystaje, dorobił się za komuny, bez szkoły i doświadczenia i wielki biznesmen - nie chcę wszystkich szufladkować, bo zdarzają się ludzie normalni, ale w Polsce widać tą zachłanność, wredność, smutek (gdy jeszcze jeździłam autobusikami jak chodziłam na studia - widziałam to wszystko na twarzy ludzi, widać, że większość osób ma trudności finansowe, stąd bierze się 90% problemów,
buziaki
P.S. Polianka jak tam Twoje objawy ciąży? Jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży U mnie piersi zaczęły bardziej boleć, do tego mdli mnie od samego rana, ale jeszcze nie puściłam pawka
Zawiść i wyścig szczurów, widać na każdym kroku, że nasz naród jest niedowartościowany A pracodawcy to najczęściej osoby, którym słoma z butów wystaje, dorobił się za komuny, bez szkoły i doświadczenia i wielki biznesmen - nie chcę wszystkich szufladkować, bo zdarzają się ludzie normalni, ale w Polsce widać tą zachłanność, wredność, smutek (gdy jeszcze jeździłam autobusikami jak chodziłam na studia - widziałam to wszystko na twarzy ludzi, widać, że większość osób ma trudności finansowe, stąd bierze się 90% problemów,
buziaki
P.S. Polianka jak tam Twoje objawy ciąży? Jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży U mnie piersi zaczęły bardziej boleć, do tego mdli mnie od samego rana, ale jeszcze nie puściłam pawka