reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

No i nie wytrzymałam miałam mieć wizytę 18.12 i przepisałam się na jutro. Jutro już zobaczę fasolkę, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

reklama
No i nie wytrzymałam miałam mieć wizytę 18.12 i przepisałam się na jutro. Jutro już zobaczę fasolkę, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
na pewno zobaczysz! jesteśmy w ciąży dokładnie tyle samo :-p a ja w poniedziałek widziałam :tak: nie bardzo dokładnie, to prawda i pani doktor powiedziała, żebym na dokładne badanie i mierzenie przyszła za tydzień (już się znów nie mogę doczekać!) ale widać było maleństwo i serduszko maleństwa też :-):-):-) trzymam kciuki, żeby Ci czas szybko zleciał!

Ach ;) Znam niecierpliwość! Jeszcze 4 dni muszę przetrwa a później w poniedziałek odliczać godziny do 18.00 :/ (bo pewnie jakoś tak dotrę do gabinetu). Daj znać jak tylko wrócisz od lekarza!!!

Witajcie wszystkie kochane sierpnióweczki:)

Juz jestem. Za chwile nadrobie zaleglosci.
Kochane odebralam wlasnie dzisiejsze wyniki: beta 607!!! progesteron 38,30!!!
Yuuupiii... a tak sie balam ze cos bedzie nie tak....

Kochana to ja zapraszam na rosol z makaronem!!! Masz nie tak daleko do mnie... ja do Ciebie jezdze do outleta :))))
Jejku tak się cieszę, że wszystko oki:):-):-):-) Dziękuję za zaproszenie:-)

A mi sie zachcialo ciasta Krówki!!!:eek:
Mój mąż jest cudowny, pojechal do cukierni w centrum handlowym i mi przywiózl!!:-D zjadłam pol kawalka po czym zjadlam 3 kanapki z wedlinka i ogoreczkiem kiszonym:eek: no cóż , było całkiem pyszne :laugh2:
Powiem Ci Marzenko, że mnie ostatnio stale muli, a mąż siedzi z sokowirówką i robi soki, a mnie tak mdli, że na nic nie mogę patrzeć:(
Witam\
dziewczyny chyba jestem w ciazy jeszcze nie potwierdzonej przez lekarza 2 grudnia mial beta hcg 174 a 8 grudnia 2430nie sadzicie ze za szybko rosnie.
Ja jestem juz po poronieniu w czerwcu w 6 tygodniu i milam zzabieg.Teraz biore duphaston 3 razy dzinnie i czekam do wizty 15 grudzien.Mialam wizyte 1 grudnia ale nic nie bylo jeszcze widac .Mam nadziej ze bedzie wszystko ok.Zycze wszystkim spokjnych 9 miesiecy
Gratulacje:-) Zobaczysz, że wszystko będzie oki:)

Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, ja czekam na 22, chociaż już nie daje rady:(

Buziaki i miłego dnia kochane

Oj dziewczynki jestem zawalona robotą!!! :confused2::confused2::confused2:

Polianna ja bym jej nie brała na pogrzeb, nie masz z kim jej zostawić, z jakąś koleżnaką?

Nie mam niestety :-( W najgorszym wypadku poprostu wyjdę z kościoła i poczekam przed... :-( cóż zrobić..

Właśnie się dowiedziałam,że moj pracdawca w\dał wszystkim bony,tylko nie mnie. Jestem na urlopi od listopada. To dopiero miesiąc. Oddawałam się tej firmie bez reszty, nie brałam L4,choć miałam nie raz na małą tylko się zamieniałam albo odrabiałam godziny a tu taka niespodzianka :-(

reklama
Nie przejmuj się kochana, w Polsce już tak jest :
Zawiść i wyścig szczurów, widać na każdym kroku, że nasz naród jest niedowartościowany :( A pracodawcy to najczęściej osoby, którym słoma z butów wystaje, dorobił się za komuny, bez szkoły i doświadczenia i wielki biznesmen - nie chcę wszystkich szufladkować, bo zdarzają się ludzie normalni, ale w Polsce widać tą zachłanność, wredność, smutek (gdy jeszcze jeździłam autobusikami jak chodziłam na studia - widziałam to wszystko na twarzy ludzi, widać, że większość osób ma trudności finansowe, stąd bierze się 90% problemów,

buziaki

P.S. Polianka jak tam Twoje objawy ciąży? Jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży:) U mnie piersi zaczęły bardziej boleć, do tego mdli mnie od samego rana, ale jeszcze nie puściłam pawka:)

Do góry