reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Cześć Ciężaróweczki :-)

Miałam wczoraj zabiegany dzionek i nie zdążyłam do Was wpaść bo wpadłam prosto do łóżeczka :tak: Cały czas się budzę o 4-5 na siku i spać nie mogę. Jakoś jednak w trakcie dnia to sporo energii mam ;-) Dopiero po przyjściu do domku mnie dopada senność i muszę uciąć drzemkę.

A w ogóle to się rozpisałyście, że HEJ! Jak to wszystko nadrabiać???? :eek:

Wiecie co, ja też jutro idę znowu na badania. Tak poczytałam, że Wy chodzicie i ja też pójdę a co tam :laugh2: Tylko że ja mam problem z tarczycą więc i tak będę chodzić co dwa tygodnie, ale na razie to i niech co tydzień będzie, tak na wszelki wypadek :-D

reklama
Juz jestem. Za chwile nadrobie zaleglosci.
Kochane odebralam wlasnie dzisiejsze wyniki: beta 607!!! progesteron 38,30!!!
Yuuupiii... a tak sie balam ze cos bedzie nie tak....

Jejku, ale mam ochotę na jakąś zupinkę, :-)
Kochana to ja zapraszam na rosol z makaronem!!! Masz nie tak daleko do mnie... ja do Ciebie jezdze do outleta :))))

Ostatnia edycja:
Eschenbach, Polianna ślicznie Wam betki rosną :-) tylko się cieszyć! :tak:

Też uważam że zakładanie nowych wątków o sprawach codziennych jest bez sensu. Później możemy założyć np. wątek zakupowy gdzie będziemy się chwalić tym co kupiłyśmy dla naszych maluchów :tak:

Trudno za Wami nadążyć ;-) szczególnie jak ma się w domu już małego smyka :tak::-D przyjechałam z pracy to gotowałam obiadek, potem pobawiłam się z Kacperkiem i zaraz będzie trzeba się szykować spać....aż się boję jutrzejszego ranka ach co ja mówię jak ja wstaję to jeszcze środek nocy jest! :confused2:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie! Buziaczki

Hej dziewczynki,
później nadrobię zaległości w czytaniu, bo jak zwykle czuję się nieciekawie :confused2:
Jedyne co, to w porze obiadowej zamówiłam sobie małą pizzę, bo tylko ona mi weszła bez cofania się :zawstydzona/y::eek:
Ale przez najbliższe tygodnie pewnie nie będę mogła spojrzeć na pizzę :-:)confused2:
Mdłości standardowo przez cały dzień, weszłam dzisiaj na wagę, w 4 dni zleciałam ponad 1 kg :-(
Dom cały zaniedbałam, bo nie mam siły stać na nogach, ulgę przynosi mi tylko leżenie, a tu nie poprane, nie posprzątane :-( No, ale wszystko dla mojego Skarba w brzuszku :tak:
Miłego wieczorku Wam życzę :-)
Fiuufiuu, już jesteś na liście ;-)

eschenbach (jejku,dobrze napisałam?) gratuluję!! od razu spokojniej , nie?
Mój wynik wskazuj na 5-6 tydzień, więc zgadza się z suwaczkiem. Zastanawiam się czy jest sens iśc jeszcze w poniedziałek, ale ginekolog chciał mieć najświeższe wyniki, wic prawdopodobnie mnie nie ominie kolejne kłucie.

Zgrzeszyłam ;-) poszłam do sklepu, kupiłam kolejny kilogram mandarynek i wstąpiliśmy do mcdonalda. Cóż... Frytki i cheesburger pomieszany z czosnkowymi bake rollsami nie jst zapewne ani zdrową żywnością ani normalnym połąćzeniem :crazy: Pocieszam się,że pewnie za kilka dni,albo i jutro bo coś niewyraźnie się czuję chwycą mni wymioty jak w pierwszej ciąży i tyle będzie z tycia ;-)

A mi sie zachcialo ciasta Krówki!!!:eek:
Mój mąż jest cudowny, pojechal do cukierni w centrum handlowym i mi przywiózl!!:-D zjadłam pol kawalka po czym zjadlam 3 kanapki z wedlinka i ogoreczkiem kiszonym:eek: no cóż , było całkiem pyszne :laugh2:

rrrany, jak piszecie o pizzy, cieście krówka i tych dziwnych połaczeniach to mi sie na wymioty zbiera :no:
w ogole nie mam ochoty na takie dziwactwa, a dzis to w ogole na nic nie mam. bleeeeee

No to witam sie dzis jako pierwsza... oczywiscie kolejna noc nieprzespana od 6 jestem juz na nogach.
Powinnam sie zbierac do pracy a jakos nie moge... ehhh... dzis bedzie ciezki dzien :szok:

Paula Ty pewnie tez juz od dawna nie spisz...

Kiniusia a dzis co w Twoim menu?

Polianna dziewczyny pisza w skrocie Esch wiec jak cos to pisz skrotem :tak: A po wyniku to az mi sie chcialo skakac pod sufit z radosci...:tak: Ja mam dwa razy betek z pon i srody a dzis ide do gina, przyrost widac piekny wiec chyba juz nie bede robila. No chyba ze gin zleci.

Marzenixx moj we wtorek w nocy maszerowal po skladniki na rosol :-D i jak na razie to jedyna moja zachcianka byla :-D a maz sie juz pytal czy nie chce truskawek:-)

Martuska nie przejmuj sie ja na razie tez mam odruch wymiotny na takie polaczenia :-D

reklama
Witam\
dziewczyny chyba jestem w ciazy jeszcze nie potwierdzonej przez lekarza 2 grudnia mial beta hcg 174 a 8 grudnia 2430nie sadzicie ze za szybko rosnie.
Ja jestem juz po poronieniu w czerwcu w 6 tygodniu i milam zzabieg.Teraz biore duphaston 3 razy dzinnie i czekam do wizty 15 grudzien.Mialam wizyte 1 grudnia ale nic nie bylo jeszcze widac .Mam nadziej ze bedzie wszystko ok.Zycze wszystkim spokjnych 9 miesiecy

Do góry