Ja jestem 8 cm do przodu w obwodzie brzuszka Co do piersi teraz 80B, przed ciążą 75A;-)dziewczyny mam pytanie ile macie w pasie ?:-)
ile miałyście przed i ile macie teraz ,albo po prostu ile centymetrów wam przybyło...
ja się przed chwila mierzyłam i mam 10cm do przodu
ps-i podkreślam ze dziś prawie nic nie jadłam...
reklama
Ja jestem 8 cm do przodu w obwodzie brzuszka Co do piersi teraz 80B, przed ciążą 75A;-)
To masz prawie tak jak Ja ;-) Piersi do przodu, a brzuszek po malutku
AgaS-78
Fanka BB :)
Witam mamusie) jestem w koncu po 2 dniach calkowitego spoczynku. Po zabiegu juz jest fajnie,ogolnie caly zabieg przebieg spokojnie i lekarz tez jest bardzo zadowolony gdyz szew wyszedl na dobrej dlugosci, Ogolnie zagladalam do Was ale i tak mam zaleglosci- moze moim wieczorkiem to nadrobie. Pierwsze witam nowa mamuske)
Drugie ogromnie sie ciesze ze u martiki-26 jest wszystko w porzadku- trzymam kciuki zeby tak dalej. A umnie tak ze szpitala wrocilam wieczorem we wtorek czyli spedzilam tam 12 godz. Dostalam fajne znieczulenie - jednak tak mocne ze schodzilo 7 godz. ale najwazniejsze ze wszyscy sa zadowoleni. Troche plamilam po zabiegu ale juz jest ok, tylko czase mam jeszcze rozowe uplawy- ale wrezultacie lekarz mowi ze plamic moge przy szwie do sciagniecia go z szyjki- mam nadzieje ze bedzie lepiej w poprzedniej ciazy nie plamilam wogole. Pozatym troche bolaly mnie plecy i brzusio- ale wzielam przeciw bolowe i w porzasi.
Zycze spokojnej nocki i trzymajcie sie kobietki mocno.
Drugie ogromnie sie ciesze ze u martiki-26 jest wszystko w porzadku- trzymam kciuki zeby tak dalej. A umnie tak ze szpitala wrocilam wieczorem we wtorek czyli spedzilam tam 12 godz. Dostalam fajne znieczulenie - jednak tak mocne ze schodzilo 7 godz. ale najwazniejsze ze wszyscy sa zadowoleni. Troche plamilam po zabiegu ale juz jest ok, tylko czase mam jeszcze rozowe uplawy- ale wrezultacie lekarz mowi ze plamic moge przy szwie do sciagniecia go z szyjki- mam nadzieje ze bedzie lepiej w poprzedniej ciazy nie plamilam wogole. Pozatym troche bolaly mnie plecy i brzusio- ale wzielam przeciw bolowe i w porzasi.
Zycze spokojnej nocki i trzymajcie sie kobietki mocno.
Ciamajdka
Edusia'2010
Witam z rana
Ehtele zaglądam codziennie i czytam, ale nie piszę... nie mam weny.. a jestem tu przelotem zazwyczaj i trudno podjąć na 1 minutkę jakiś dłuższy temat
Wiem, że jestes z Mysłowic:-) byłam z Tobim w Urzędzie Pracy pozałatwiać dodatki aktywizacyjne za znalezienie pracy... a później na chwilkę do niego do domu i myk do Radomska;-)
pracuję do końca tego miesiąca, różne czynniki na to wpłynęły, ale myslę, że to odpowiednia decyzja
Dziewczynki zgadnijcie co sobie wczoraj kupiłam... ?;-)
truskawkiii... w końcu... no nie są rewelacyjne, ale smak jest
poza tym codziennie budzę się o 2-3 w nocy, i nie śpię do 4-5... włączam dobranockę w postaci tv... a rano znowu od 7 się budzę i koniec spania...
co najlepsze jestem wyspana:-)
Ciamajdka Czemu tak rzadko ostatnio u nas bywasz?:-(
Idziesz na to L4 czy pracujesz nadal?
I co kochana robiłaś w Mysłowicach? Ja pochodzę z Mysłowic
Ehtele zaglądam codziennie i czytam, ale nie piszę... nie mam weny.. a jestem tu przelotem zazwyczaj i trudno podjąć na 1 minutkę jakiś dłuższy temat
Wiem, że jestes z Mysłowic:-) byłam z Tobim w Urzędzie Pracy pozałatwiać dodatki aktywizacyjne za znalezienie pracy... a później na chwilkę do niego do domu i myk do Radomska;-)
pracuję do końca tego miesiąca, różne czynniki na to wpłynęły, ale myslę, że to odpowiednia decyzja
Dziewczynki zgadnijcie co sobie wczoraj kupiłam... ?;-)
truskawkiii... w końcu... no nie są rewelacyjne, ale smak jest
poza tym codziennie budzę się o 2-3 w nocy, i nie śpię do 4-5... włączam dobranockę w postaci tv... a rano znowu od 7 się budzę i koniec spania...
co najlepsze jestem wyspana:-)
reklama