reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

dziewczyny mam pytanie ile macie w pasie ?:-)
ile miałyście przed i ile macie teraz ,albo po prostu ile centymetrów wam przybyło...
ja się przed chwila mierzyłam i mam 10cm do przodu :szok:

ps-i podkreślam ze dziś prawie nic nie jadłam...
Ja jestem 8 cm do przodu w obwodzie brzuszka:tak: Co do piersi teraz 80B, przed ciążą 75A;-)

reklama
zauważyłam ze u mnie odwrotnie :laugh2:
no ale czas pokaże czy piersi mi jeszcze urosną ;-)
idę coś zjeść ,bo dziś mało jadłam z powodu braku czasu ;-)

dziękuje już po jedzonku ;-)
mój mąż właśnie pojechał na nockę i śpię samiutka :zawstydzona/y:
no może nie taka samiutka bo synek jest i kotek 6 miesięczny :-p
ja uciekam i mowie wszystkim...
iq6er5fv52yn5n2yj80x.gif

Witam mamusie:)) jestem w koncu po 2 dniach calkowitego spoczynku. Po zabiegu juz jest fajnie,ogolnie caly zabieg przebieg spokojnie i lekarz tez jest bardzo zadowolony gdyz szew wyszedl na dobrej dlugosci, Ogolnie zagladalam do Was ale i tak mam zaleglosci- moze moim wieczorkiem to nadrobie. Pierwsze witam nowa mamuske:))
Drugie ogromnie sie ciesze ze u martiki-26 jest wszystko w porzadku- trzymam kciuki zeby tak dalej. A umnie tak ze szpitala wrocilam wieczorem we wtorek czyli spedzilam tam 12 godz. Dostalam fajne znieczulenie - jednak tak mocne ze schodzilo 7 godz. ale najwazniejsze ze wszyscy sa zadowoleni. Troche plamilam po zabiegu ale juz jest ok, tylko czase mam jeszcze rozowe uplawy- ale wrezultacie lekarz mowi ze plamic moge przy szwie do sciagniecia go z szyjki- mam nadzieje ze bedzie lepiej w poprzedniej ciazy nie plamilam wogole. Pozatym troche bolaly mnie plecy i brzusio- ale wzielam przeciw bolowe i w porzasi.

Zycze spokojnej nocki i trzymajcie sie kobietki mocno.

Witam z rana:)
Ciamajdka Czemu tak rzadko ostatnio u nas bywasz?:-(
Idziesz na to L4 czy pracujesz nadal?
I co kochana robiłaś w Mysłowicach? Ja pochodzę z Mysłowic:-D

Ehtele zaglądam codziennie i czytam, ale nie piszę... nie mam weny.. a jestem tu przelotem zazwyczaj i trudno podjąć na 1 minutkę jakiś dłuższy temat:-p
Wiem, że jestes z Mysłowic:-) byłam z Tobim w Urzędzie Pracy pozałatwiać dodatki aktywizacyjne za znalezienie pracy... a później na chwilkę do niego do domu i myk do Radomska;-)

pracuję do końca tego miesiąca, różne czynniki na to wpłynęły, ale myslę, że to odpowiednia decyzja:)

Dziewczynki zgadnijcie co sobie wczoraj kupiłam... ?;-)
truskawkiii... w końcu... no nie są rewelacyjne, ale smak jest:rofl2:

poza tym codziennie budzę się o 2-3 w nocy, i nie śpię do 4-5... włączam dobranockę w postaci tv... a rano znowu od 7 się budzę i koniec spania...
co najlepsze jestem wyspana:-)

Truskawki...jejku jaką mam ochotę na truskawki...
Ostatnio znalazłam mus truskawkowy firmy NORDIS (prawie 100% to truskawki). Pycha,troche mi rekompensuje ten brak owoców.

Ja też ostatnio w markecie znalazłam truskawki, kupiłam sobie 3 miseczki (wanienki) i oszczędzałam je bardzo - jadłam przez 3 dni.. pycha były

reklama
Do góry