reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Czyli trwa 15 tydzien.
Jak byłam na usg w 11t 3d to gin mówił,że to 12 tydzien. Skonczony 11 , trwający 12 .
Eee zresztą, ;) nie ważne.

Skórę mam suchą,ale nie wiem czy bardziej niż przed ciążą. Zawsze mialam z tym problem. Mnie ostatnio dokucza kiepska sercowa kondycja -tez tak macie?

Po przejściu piętra schodów mam zadyszke przez kilka minut. Ostatnio też coraz częściej mam arytmie..

Zgadza sie ja mam 13 tydzien i 3 dzien ale zaczęlam 14 tydzien lekarze liczą skonczone tygodnie ciąży, ale ja tez na wizycie mam napisane ze mam rozpoczęty 14 tc

Dziekuje dziewczyny za kciuki:-) Wszystko wporzadku z malenstwem, nie wiadomo jednak co jest przyczyna krwawienia, ktore najprawdopodobniej jeszcze bedzie trwalo, bo krew byla widoczna na usg.Mam sobie polezec do niedzieli i w poniedzialek do pracy:szok:
Moj szkrab ma juz 11,8 cm:-D

Cayra duze , te twoje,, malenstwo'';-)

to bardzo dobrze a dał Ci lekarz cos na to krwawienie?

Czesc dziewczynki..

ja juz po wizycie.. maly fikal jak opetany.. w jednej chwili przodkiem do nas a za chwile juz tyłkiem.. uparte stworzonko.. juz mialam zrobione genetyczne.. kosc nosowa jest ok, mały mierzy od glowki do pupci 5,6cm przeziornosc karkowa 1,25 czyli jak najbardziej Ok.. z wagi lekko w dol polecialam, od ostatniej wizyty to -40 dkg.. lekarz probowal sprawdzic chyba co tam miedzy nozkami ale nie dało sie poza tym jeszcze ciut za wcześnie.. M był zachwycony.. maly tak fikał ze az M powiedzil lekarzowi " co on sie tak rusza, nie moze pan reki utrzymac? "a lekarz na to ze to ono tak fika:)

uspokoiłam sie strasznie..

w galerii wklejam fotke..

jeszcze raz dziekuje za troske i wsparcie:)

gratuluje maluszka

reklama
Uffffffff .....poczytalam was troche ale sie rozpisałyście ale to dobrze przynajmniej jest co czytać :-):-):-) wybaczcie ale nie zaznaczalam cytctów bo było by za duzo mam nadzieje ze teraz bede juz na bierząco:tak::tak::tak:

Martita cieszę sie ze wszystko jest ok ale pomysl moze o L4 :tak::tak:

Nektarynka super dzidzius ja nie moge sie doczekać mojego USG mam za dwa tygodnie dopiero:-:)-(

Ciamajdko super cieszymy sie razem z tobą oby tak dalej do sierpnia:tak::tak::tak:

Kuba wykompany wcina kolacje i ogląda dobranoc :-)zaraz wskakuje do łużka więc bede miała czas dla siebie :-) coś mnie brzuszek pobolewa :-( a wieczór samotny przede mną bo Sławek w pracy :-(

Anetko wpadnij do mnie bo ja tez samotnie spędzam każdy wieczór :-(oprócz soboty i niedzieli :-:)-(moj mąż wraca dopiero w sobote ok10.00rano, wiec i miejsce do spania jest:-):-):-)

Anetko wpadnij do mnie bo ja tez samotnie spędzam każdy wieczór :-(oprócz soboty i niedzieli :-:)-(moj mąż wraca dopiero w sobote ok10.00rano, wiec i miejsce do spania jest:-):-):-)
Czekaj czekaj bo przyjme zaproszenie a i Kuba bedzie miał towarzystwo :-D dam mu skończyć kolacje i bajke i zaczniemy sie szykować:-D

nie ma sprawy mój syn bardzo sie ucieszy z nowego kumpla a ja jak najbardziej z miła chęcia cię przenocuje :-):-):-)

A i mam jeszcze pączki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dziekuje jeszcze raz dziewczynki.. musze sie przyznac (czego wczesniej nie pisalam) ze mialam juz naczarniejsze mysli.. dlatego tez musialam isc na wizyte.. teraz jestem bardzo spokojna i szczesliwa..

kiniusia a masz jakieś inne dolegliwości poza katarem i kaszlem? Np. gorączka, bóle stawów? Piszesz, że ogólnie się dobrze czujesz więc zapewne jesteś po prostu przeziebiona. Ja bym taką lekarkę pozwała do sądu, bo to jest ogromny bład lekarski dając Ci antybiotyk. Przeziębienia nie leczy się absolutnie antybiotykiem. To po prostu samo przejdzie. Leż w łóżku, oszczędzaj się i wszystko będzie dobrze. Jestem w szoku, jak lekaże dają łatwo antybiotyki, a jakie one sieją spustoszenie w organiżmie kazdego a co dopiero kobiety w ciąży. Ale dobrze, że jesteś ostrożna i nie ufasz jej bezgranicznie.

Ja byłam dzisiaj na 2 wizycie u gina. Wyniki badań ok, badanie ok. Zapytałam ją czy może podać mi nr tel do położnej z tego szpitala bo chciałąbym wykupić takie usługi do porodu. A ona powiedziała, że dopiero porozmawiamy na ten temat w 30tyg i ona ma wszystkie numery i napewno wszystko się załatwi. Ten szpital to chyba jedna wielka mafia.

Nektarynka dobrze ze sie uspokoiłas :-):-):-)

Alaa chyba faktycznie jakaś mafia a dlaczego nie mozesz juz pogadac z położna :eek::eek::eek:ja juz dwa tygodnie temu rozmawiałam z moja polożna która bedzie przy mnie do konca:tak::tak::tak:

reklama
Skoro mowa o położnych myślałyście już o szpitalu w którym chcecie rodzić:-)Ja na pewno Praski może z którąś sie spotkam ;-)

Do góry