R
RiSiA
Gość
Czyli trwa 15 tydzien.
Jak byłam na usg w 11t 3d to gin mówił,że to 12 tydzien. Skonczony 11 , trwający 12 .
Eee zresztą, nie ważne.
Skórę mam suchą,ale nie wiem czy bardziej niż przed ciążą. Zawsze mialam z tym problem. Mnie ostatnio dokucza kiepska sercowa kondycja -tez tak macie?
Po przejściu piętra schodów mam zadyszke przez kilka minut. Ostatnio też coraz częściej mam arytmie..
Zgadza sie ja mam 13 tydzien i 3 dzien ale zaczęlam 14 tydzien lekarze liczą skonczone tygodnie ciąży, ale ja tez na wizycie mam napisane ze mam rozpoczęty 14 tc
Dziekuje dziewczyny za kciuki:-) Wszystko wporzadku z malenstwem, nie wiadomo jednak co jest przyczyna krwawienia, ktore najprawdopodobniej jeszcze bedzie trwalo, bo krew byla widoczna na usg.Mam sobie polezec do niedzieli i w poniedzialek do pracy
Moj szkrab ma juz 11,8 cm
Cayra duze , te twoje,, malenstwo'';-)
to bardzo dobrze a dał Ci lekarz cos na to krwawienie?
Czesc dziewczynki..
ja juz po wizycie.. maly fikal jak opetany.. w jednej chwili przodkiem do nas a za chwile juz tyłkiem.. uparte stworzonko.. juz mialam zrobione genetyczne.. kosc nosowa jest ok, mały mierzy od glowki do pupci 5,6cm przeziornosc karkowa 1,25 czyli jak najbardziej Ok.. z wagi lekko w dol polecialam, od ostatniej wizyty to -40 dkg.. lekarz probowal sprawdzic chyba co tam miedzy nozkami ale nie dało sie poza tym jeszcze ciut za wcześnie.. M był zachwycony.. maly tak fikał ze az M powiedzil lekarzowi " co on sie tak rusza, nie moze pan reki utrzymac? "a lekarz na to ze to ono tak fika
uspokoiłam sie strasznie..
w galerii wklejam fotke..
jeszcze raz dziekuje za troske i wsparcie
gratuluje maluszka