reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Cześć Dziewczynki!!

Ja już pączka zaliczyłam i więcej nie zjem,bo biegałam do ubikacji co chwilę :-(

O 16 wizyta,denerwuje się,ale też bardzo chcę już iść i zobaczyć co tam słychać?

wszystko bedzie dobrze nie martw sie :tak:

ja juz pączusia zjadłam , ale jeszcze 4 na mnie czekają:-p

reklama
No, a nasz suwaczek to prawie idzie łeb w łeb kochaniutka, mój jest wg USG i moich wyliczeń, bo wg OM to myłby ponad 13 tydz.
mój suwaczek jest wg ostatniej miesiączki :-)

No nie, zaczął mnie dół brzucha boleć :szok: jak tu siedzieć dalej w pracy? Tzn siedzieć jak siedzieć, najgorzej wstać.....

jagodka1231 wszystko będzie dobrze :)

mój suwaczek jest wg ostatniej miesiączki :-)

No nie, zaczął mnie dół brzucha boleć :szok: jak tu siedzieć dalej w pracy? Tzn siedzieć jak siedzieć, najgorzej wstać.....

jagodka1231 wszystko będzie dobrze :)

Moja learka zqawsze mi mowi,ze jak boli podbrzusze to trzeba isc na kontrole bo to nie jest normalny ból. Ból brzucha, którego nie musimy sie bac to jest ten ciągnący od jajnikow bo wtedy macica sie rozszerza

No, a nasz suwaczek to prawie idzie łeb w łeb kochaniutka, mój jest wg USG i moich wyliczeń, bo wg OM to myłby ponad 13 tydz.
mi weglug USG wychodzi 2 dni wczesniej nizeli suwaczek.. a ustawialam go wedlug dnia owulacji.. zobaczymy jak teraz wyjdzie..
O 16 wizyta,denerwuje się,ale też bardzo chcę już iść i zobaczyć co tam słychać?
ja tez dzis mam wizyte.. w sumie nieoczekiwaną ale mam.. wiec trzymam kciuki za Ciebie..

reklama
Kurcze, a mnie codziennie boli brzuszek, dosłownie na dole i to tak na @,,,,, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, no ale nie mam plamień więc poczekam chyba spokojnie na 17 tego.

Do góry