reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Milusia ja takie @ bóle miałam jakos w 6tc i wszystko było w porzadku bo od razu polecialam do lekarza.. wytlumaczyl mi ze takie tez sa normalne.. ale jesli bardzo boli to no spa..

reklama
Ja jak bylam na dodatkowej wizycie u takiego lekarza to on mi tłumaczyl gdzie boli prawidłowo a gdzie nie . Mi tłumaczył, ze jak posrodku w podbrzuszu to moze to byc niedobry objaw a jak podbrzusze ale po bokach to w porządku.

Co lekarz to inna opinia chociaz moja lekarka potwierdziła jego słowa.Dlatego mnie jak mocno boli biore no-spe a jak mniej to ide sie polozyc

DZIEWCZYNY, BYŁAM DZISIAJ U GINEKOLOGA NA USG :-)

MALEŃSTWO MA 10 CM I WAŻY 164 g.

I.... UWAGA...................... PODOBNO JEST TO CHŁOPCZYK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rofl2::rofl2::rofl2::tak::tak::tak::-D:-D:-D

WSTĘONIE, CO PRAWDA LEKARZ TAK OCENIŁ, A WIĘCEJ POWIE MI NA NASTĘPNYM USG 11 MARCA :-):-):-)

WIECZORKIEM POSTARAM SIĘ WSTAWIĆ W ODPOWIEDNIM WĄTKU ZDJĘCIA SZKRABA, TYMCZASEM POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE. MIŁEGO DNIA :-):yes::yes::yes:
gratulacje z duużego synka :-D
Pajeczko skontaktuj sie z lekarzem co do tych globulek

Dziewczyny, ja czasem mam takie "bóle", choć mnie bardzo aż nie boli :happy: To takie jakby ciągnięcia właśnie. :tak:
Wczoraj mnie na chwilę taki jakby skurcz w jajniku złapał, ale to dosłownie na kilka sekund.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które dzisiaj mają wyjście czy to do lekarza czy na USG. Na pewno wszystko będzie dobrze. :tak::tak::tak:
Co do pączków, to mnie teść właśnie zaskoczył przed momentem, bo przyniósł mi 4 świeżutkie pączusie. :-D:-D:-D Dwa już wszamałam :evil::rofl2: Są takie pyyyyszne :tak::-) Umówiłam się dziś do lekarza internisty na popołudnie (14-17), bo może on coś poradzi, żeby ten katar już odpuścił, no i żebym bardziej kaszleć nie zaczęła. :tak:
Idę się jeszcze na chwilę położyć ;-)
martitka, o matkooo!!!! Trzymam mocno kciuki!!! Może nie czekaj do 15.30, tylko już jedź do szpitala.

Dziewczynki, jeszcze jedno, bardzo Was proszę jeszcze raz, o przestrzeganie regulaminu. Używajcie opcji "edytuj", zamiast pisać posta pod postem.

Ostatnia edycja:
Jestem zalamna :cry: Krwawie i wylatuja ze mnie skrzepy, mam wizyte na 15.30 tzymajce ksciuki dziewczyny :cry:

dlaczego czekasz?? jedz do szpitala a nie na rutynową wizyte tu nie masz na co czekac lekarz w przychodni i tak wiele nie zrobi a w szpitalu Cie polożą

gratulacje z duużego synka :-D
Pajeczko skontaktuj sie z lekarzem co do tych globulek

Ogólnie wyczytałam, ze te globulki nie mają wpływu na ciąże wiec jestem dobrej mysli. Jak dalej bede miała biegunke to je odstawie. Wysłałam maila mojej lekarce, ale nie wiem kiedy sie odezwie.

reklama
Ja jak bylam na dodatkowej wizycie u takiego lekarza to on mi tłumaczyl gdzie boli prawidłowo a gdzie nie . Mi tłumaczył, ze jak posrodku w podbrzuszu to moze to byc niedobry objaw a jak podbrzusze ale po bokach to w porządku.

Co lekarz to inna opinia chociaz moja lekarka potwierdziła jego słowa.Dlatego mnie jak mocno boli biore no-spe a jak mniej to ide sie polozyc
to mnie trochę nastraszyłaś. Lekarka mi tłumaczyła, że teraz brzuch może boleć, macica i dzidziuś rośnie, by mieć i zażywać no spe. Dziś wziełam 1. raz.

martitka-26może jedź wcześniej do lekarza, szpitala. Zdrówka Kochana!!!

Do góry