Nektarynka
Fanka BB :)
Milusia ja takie @ bóle miałam jakos w 6tc i wszystko było w porzadku bo od razu polecialam do lekarza.. wytlumaczyl mi ze takie tez sa normalne.. ale jesli bardzo boli to no spa..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje z duużego synkaDZIEWCZYNY, BYŁAM DZISIAJ U GINEKOLOGA NA USG :-)
MALEŃSTWO MA 10 CM I WAŻY 164 g.
I.... UWAGA...................... PODOBNO JEST TO CHŁOPCZYK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WSTĘONIE, CO PRAWDA LEKARZ TAK OCENIŁ, A WIĘCEJ POWIE MI NA NASTĘPNYM USG 11 MARCA :-):-):-)
WIECZORKIEM POSTARAM SIĘ WSTAWIĆ W ODPOWIEDNIM WĄTKU ZDJĘCIA SZKRABA, TYMCZASEM POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE. MIŁEGO DNIA :-)
Jestem zalamna :cry: Krwawie i wylatuja ze mnie skrzepy, mam wizyte na 15.30 tzymajce ksciuki dziewczyny :cry:
Jestem zalamna :cry: Krwawie i wylatuja ze mnie skrzepy, mam wizyte na 15.30 tzymajce ksciuki dziewczyny :cry:
gratulacje z duużego synka
Pajeczko skontaktuj sie z lekarzem co do tych globulek
to mnie trochę nastraszyłaś. Lekarka mi tłumaczyła, że teraz brzuch może boleć, macica i dzidziuś rośnie, by mieć i zażywać no spe. Dziś wziełam 1. raz.Ja jak bylam na dodatkowej wizycie u takiego lekarza to on mi tłumaczyl gdzie boli prawidłowo a gdzie nie . Mi tłumaczył, ze jak posrodku w podbrzuszu to moze to byc niedobry objaw a jak podbrzusze ale po bokach to w porządku.
Co lekarz to inna opinia chociaz moja lekarka potwierdziła jego słowa.Dlatego mnie jak mocno boli biore no-spe a jak mniej to ide sie polozyc