reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Rany!!!:szok::szok::szok:
Odeszla od laptopa tylko na kilkanascie minut a tu ponad jedna strona... ale macie tempo...
Ja wlasnie zjadlam moj wymazony rosolek i zaraz znikam bo musze podjechac do kuzyna. Pojawie sie pewnie kolo 17.

reklama
Jejku, ale mam ochotę na jakąś zupinkę, wczoraj mało nie zwymiotowałam po wszystkim, a dzisiaj jakaś głodna chodzę, ale jestem w pracy i muszę się chyba urwać:) Do restauracji obok :):-)

Dziewczyny!!
Nie załadajmy wątków bez sensu.... Jeszcze duzo tematów przed nami do przerobienia gdzie będą potrzebne nowe wątki ,oddzielne.....:tak:
A w takim tempie zasmiecimy sobie wątek sierpniówek.....:-(

Najważniejsze już są :) pewnie po drodze dojdze ich trochę . Na siłe nie ma o wymyślać. Może jakiś wątek świąteczny by się przydał?

Najważniejsze już są :) pewnie po drodze dojdze ich trochę . Na siłe nie ma o wymyślać. Może jakiś wątek świąteczny by się przydał?
No wlasnie, dlatego watek Grypka jak dla mnie jest bez sensu, przeciez po cos jest watek glowny zeby na nim pisac z sprawach codziennych, tak samo mi sie wydaje ze watek swiateczny jest bez sensu, zaraz swieta sie skoncza..a watek zostanie... tu jest glowne forum i mysle ze tu powinnysmy rozmawiac o takich sprawach.... ale nie wiem jak wiekszosc dziewczyn sadzi... to tylko moje zdanie......

reklama
Może i masz rację, najważniejszy wątek to ten-główny no i Usg (już się nie mogę doczekać zdjęc w tym temacie).

Do góry