reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

mnie tez nie. moze dlatego, ze staram sie unnikać totalnie pustych kalorii :p (zreszta, nie lubie słodyczy i odrzuca mnie na mysl o nich)

W moim przypadku żelki ostatnio jadłam jak byłam mała takie kolorowe Misiaczki były, ja tez nie mam do nich polotu.
Jak już badzo mi się zachce słodkiego to mam Krówki, ale kruche nie ciągutki:-), bo boję się o zęby w ciązy podobno są słabsze:-(!
POWODZENIA na badaniach.:-D:)))

reklama
ja też tylko haribo, reszta na moje księżniczkowe podniebienie jest bez wyrazu :laugh2:
i też nie codziennie.
wystarcza mi cukier w owocach - trzy razy dziennie ;-)

martuśka85 gratuluję! ja jeszcze jeden egzamin w sobotę i też wsio :-)

Witajcie Sierpnióweczki.:-)
Rejetrowałam się w styczniu, ale coś mi się porobiło z komputerkiem :wściekła/y:, więc zaczynam od nowa.
Bardzo chętnie do Was dołączę.
Jestem kolejną sierpniową mamuśką:-D. Termin mam na 7.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzidziusie :-)

Witajcie Sierpnióweczki.:-)
Rejetrowałam się w styczniu, ale coś mi się porobiło z komputerkiem :wściekła/y:, więc zaczynam od nowa.
Bardzo chętnie do Was dołączę.
Jestem kolejną sierpniową mamuśką:-D. Termin mam na 7.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzidziusie :-)

witamy witamy!!!!!

Black_Opal bedzie dobrze:) tez mam dzis wizyte na 17

Żelki moge pochłaniać kilogramami niestety M mi nie pozwala bo to sama chemia i takie tam.....
Co do mdłości to chyba mam już to za sobą choć po wczorajszej kolacji pół nocy nie przespałam bo mnie mdliło. :wściekła/y: A jadłam pasztet drobiowy z ogóreczkim kiszonym..... Pasztetom mówimy nie:-)

Haribo to nie chemia właśnie! Same naturalne składniki :tak:

Odebrałam wyniki z moczu i tsh...

tsh dobrze, ale w moczu mam bardzo liczne bakterie :no2: na szczęście białka nie ma, ale te bakterie też mnie martwią :-( dobrze, że dziś wizyta...

Ostatnia edycja:
Jak tak czytam o Waszych dolegliwościach to aż szkoda się Was robi kobitki.:-(Mnie to jakoś omija. I teraz i za pierwszym razem obeszło się bez męczarni. Za to kilka syfków wyskoczyło:wściekła/y: i kilogramy od samego początku- teraz mam już 5 na plusie, a za pierwszym razem przybyło tylko 26:-D.

reklama
Black Opal
Ja też ostatnio miałam w moczu bakteryjki. Kazał brać UROSEPT 3x2, powiedział, że to nic groźnego, ale samo się nie wyleczy. Będzie dobrze

Do góry