reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

BLACK OPAL dzięki, nawet mi przypmniałaś o tym leku, bo kiedyś to kupowałam jak mój synek był malutki, i pediatra poleciła mu to dodawać do mleka. Będę mieć to na uwadze.

co się dziwić - zima zła sprzyja przytulankom :-)

ja zaczynam się bać tej dzisiejszej wizyty - mam dopiero na 20 :szok: także zdążę sie porządnie nakręcić :-p zobaczymy jaki mi termin porodu wyjdzie - z OM mam na 26 sierpnia...

Dziewczyny ja przechodziłam mocne przeziebienie i brałam leki polecone przez interniste
- syrop prawoślazowy
- Lipa na wygrzanie można pic 3-4 razy dziennie
- woda morska na katar,
-i na gardło tabletki homeopatyczne.
Do tego lekarka mi pwioeidziala ze jak to nie pomoze to są takie specjalne homeopatyczne kropelki L52

Marulka bedzie dobrze daj koniecznie znac :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
O raju,ostanio jem jak smok,właśnie pochłonełam ogromna zapiekankę,a wcześniej pomarańczę i rybę po grecku.aleeee mieszanka:-D

Mnie rowniez dziurka po kolczyku boli i na dodatek ciagle sie ja drapie

o to nie jestem jedyna. ciekawe co pozniej bedzie. mnie moze boli tez dlatego ze mam tam blizne bo pierwsza dziurka byla zrobiona za płytko i skora mi pekla i po 3 miesiacach znowu zrobilam i teraz juz bylo ok. moze to tez ma wplyw- bo ja wiem

Ja mam dodatkowo tatuaz na brzuchu .Zakoncze ciaze z rozciagnietym tatuazem i dziura w brzuchu.Co mi przyszlo do glowyn zeby takie miejsce wybrac:wściekła/y:

uff sądziłam, że tylko mnie tak strasznie męczy ta wydzielina - no ale nie jestem sama :p i kolczyki także mi nie przeszkadzają - póki co z pępka nie wyciągam, bo brzunio wygląda jakbym się porządnie objadała :-D i nie przeszkadza mi póki co. Ale zapewne wraz z czasem będe musiała go wyjąć.

Łodzianki jak pogoda? jutro jadę do was i mam nadzieje, że zastane tam słoneczko :-)

Ja mam dodatkowo tatuaz na brzuchu .Zakoncze ciaze z rozciagnietym tatuazem i dziura w brzuchu.Co mi przyszlo do glowyn zeby takie miejsce wybrac:wściekła/y:
nie przejmuj sie- robiac tatuaz nie myslalo sie ze kiedys bedzie sie w ciazy i on sie rozejdzie. majac praktyki na porodowce widzialam wiele dziewczyn z takimi tatuazami- to jest dosc powszechne miejsce na tatuaz tak jak piersi.

a moje dziecię nie toleruje papryki dzisiaj zjadłam sos ratatuille i umieram tak mnie mdli, ze szok. Takze wiem, ze z papryki nici a tak ją uwielbiam teraz ratuje sie herbatą z cytryną

widze, ze juz nikogo nie ma wiec ja sie odezwe jutro po badaniach genetycznych

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja tez zycze spokojnej nocy:)))
Jutro bede poza BB--- juz na 7 (Wasza 14) jestem w szpitalu i pewno po jakis 2 godz. wyladuje na stole. Do domku powinnam wrocic poznym popoludniem. Wiec pewno wogole sie nie odezwie albo tylko na dzien dobry i dobranoc:)))

Do góry