reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

hej dziewczyny:-)
podczytuje Was, ale w domu nie chce mi się pisać, a w pracy nie chcę za bardzo...
wzięłam się za oglądanie "majki" w necie i nawet wciągające, jestem na 19 odcinku...
tak ogólnie to u mnie ok... nadal w pracy nie powiedziałam, że chcę pracować ostatni tydzień.. chyba pozostanie mi po prostu przynieść zwolnienie..
czuję się ociężała, jak słonica... i męczą mnie wzdęcia, szczególnie na wieczór i w nocy, bleee... śpię w nocy z T. i powiedzcie mi, jak tu puszczać co chwilkę "bączki":-D:szok::cool:

zaczął mi się taki ciążowy czas, że już sama nie wiem, czy to odpowiedni czas na dzidzię, czy się do tego nadaję... takie myśli mnie nachodzą... ehh... może to głupie... ale nie odbierajcie tego tak bardzo źle... tak sobie tylko napisałam.

chce mi się arbuza, rzodkiewki, świeżej kalarepy, ogórka z pomidorem ze smietaną... moreli, brzoswiń i nektarynek... czereśni, truskawek... ahhh..... wiosno gdzie jesteś??:sorry2:

reklama
Ciamajdko zapraszam do mnie :))) Tutaj znajdziesz wszystko co napisalas :))) Wlasnie skonczylam truskaweczki.

zazdroszczę Ci.... :) ja już mam takiego smaka, że ho ho... już nie mogę się doczekać jak będę miała wolne, usiądę u babci na wsi na balkonie i będę patrzeć na pola wcinając świeżonki:-)

Hej Hej, no to teraz widzę, że idzie temat, jak dla mnie, delicji ;-):-)
Ale bym zjadła truskawki...a domciu tylko jabłuszko widzę...

Dziewczyny, proszę Was, zlitujcie się nade mną ;-):sorry2:
No i nie mogę przestać myśleć o truskawkach :-(

Ostatnia edycja:
reklama
wydaje mi się, że niedługo nadejdzie czas na "zamknięty"... po dzisiejszym dniu wiem, dlaczego "takowe" powstają:-)

Do góry