reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Dzień dobry,
Kasiu, super, że z dzidzią wszystko w porządku :tak::-D
Pajkaa, i ja czasem miewam takie skurcze jelit i jestem podobnego zdania jak Milusia, że dzidziuszki to lubią, także oglądałam kiedyś jakiś taki program i mi to w głowie utkwiło. Oczywiście nie zaszkodzi zapytać lekarza:tak:

Ale piękna pogoda!!! Obrobię się z obiadem i gnam na spacerek do parku :-)

ale masz fajnie a ja musze w domu siedziec bo mam l4 leżące i jakbym gdzies wyszła a zus by przyszedl byłoby nieciekawie. Mam nadzieje, ze przynajmniej w weekenty nie chodzą:tak:

ja się boje przytulać :sorry2: bo raz poroniłam i teraz mam obawy ;-)
ale w następnym tygodniu idę po kolejne zwolnienie na miesiąc:tak: i wtedy tez chce się zapytać czy możemy choć raz w tygodniu , bo ja również nie wytrzymuje :-D

Ja własnie tez 9 mam wizyte usg genetyczne i chce sie jej zapytac czy mozna bo mnie nosi, ale boje sie, ze po bede plamiła albo cos, ale mysle, ze jak lekrka pokuka poogląda to powie, aczkolwiek jak dostane zgode nie wiem czy skorzystam.
Moj M mi mowi a Ty bys tak chciala członkiem dostawac po głowie :-D:-D:-D

Kiniusia ja swego czasu wystarczyło, ze za duzo sie smiałam a juz gdzies ta plamionka były

reklama
ja sie jakos nie boje ale po prostu nie ma ochoty- pewnie przez te wieczorne mdłości a teraz wzdecia. jak mi to minie to mysle ze nie bede miala problemu z tymi sprawami- 10 mam wizyte i na wszelki wypadek zapytam ale mysle ze nie ma przeciwskazan i nie ma powodu sie bac- dzidzia nie dostaje czlonkiem po glowie hehehe- jej jest dobrze kiedy nam jest dobrze. mysle ze jesli mozna to warto sie przemoc

Ja własnie tez 9 mam wizyte usg genetyczne i chce sie jej zapytac czy mozna bo mnie nosi, ale boje sie, ze po bede plamiła albo cos, ale mysle, ze jak lekrka pokuka poogląda to powie, aczkolwiek jak dostane zgode nie wiem czy skorzystam.
Moj M mi mowi a Ty bys tak chciala członkiem dostawac po głowie :-D:-D:-D

ja normalnie mam 22 kolejna wizytę ale muszę iść przedłużyć zwolnienie :tak:i wtedy chce się zapytać , choć ja jestem wstydliwa ,ale idę z mężem i on będzie prowadził ta rozmowę :-D mój mówi ze lepiej się nie przytulać bo nie wiadomo co dzidzia myśli hahaha:-D no ale członkiem po głowie dostać bym nie chciała hahaha:-D:-D:-D

Dzień dobry Mamuśki!!!
Ja już po godzinnym spacerku, pogoda przepiękna, polecam.
Mnie minęły ranne mdłości, biegunki, jak i na przemian zaparcia. Choć, aby nie mieć zaparć piję sporo soku z kiszonej kapusty, jem dużo owoców itp. także dni zaczynają byc coraz przyjemniejsze.:-)
Jeśli chodzi o mizianie z M to ja mam oczywiście zakaz do odwołania po tym plamieniu, więc na razie u nas "post".:baffled:
Wczoraj do mojego M mówię "wiesz, że mamy zakaz na sex",a on na to " ojej przecież kobieta ma wiele innych możliwości, nie musi to być pełny stosunek"....bardzo śmieszne ha ha ha. Ja akurat nie mam ochoty póki co na takie zabawy.:no:

Shyla członek zatrzymuje się przy szyjce:-) Ja już napisałam, co myślę w odpowiednim wątku:)

Dziewczyny, co dziś robicie na obiad, bo nie mam pomysłu :baffled:
Zostało mi jeszcze sosu pieczarkowego i kurcze siedzę i myślę i wymyślić nie mogę ;-)

reklama
Z sosu pieczarkowego można zrobić naprawdę wiele:) gdyż pieczarki pasują prawie do wszystkiego:)
Może zapiekanka ziemniaczana z sosikiem, albo kawałki kurczaka z sosikiem i z innymi warzywami i ryżem,
Może to być nawet spaghetti z pieczarkami:) do tego cebulka, parmezan,
Może makaron Ravioli z sosem pieczarkowym, cebulką, żółtym serrem i kawałkami kurczaka,
Makaron rurki z papryką i sosem pieczarkowym:)

Zależy, co lubicie. Można nawet zrobić takie zapiekanki z bułeczek polane sosem:)

Do góry