Bombusia
Fanka BB :)
A tak w ogóle to gotuję zupę ogórkową, która musi baaardzo kwaśna, tak mi się dzisiaj chce dla odmiany, po dniach pt. "akcja lody"!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak w ogóle to gotuję zupę ogórkową, która musi baaardzo kwaśna, tak mi się dzisiaj chce dla odmiany, po dniach pt. "akcja lody"!!!!!
Witam dzisiaj
U mnie akcja bardzo kwaśna ogórkowa przewidziana na jutro!!
Ogórkowa! W ciągu moich 11 tygodni ciąży zjadłam chyba więcej ogórkowej, niż przez całe moje życie praktycznie co drugi dzień... Choć już mi zaczęła bokami wychodzić. Teraz czuję, że mnie chyba weźmie na pomidorówki Generalnie zupy rządzą.
Lea współczuję Ci kochana,
ja znowu nie nadrobię chyba postów, bo znowu coś mi się dzieje po antyb, kurcze jestem strasznie wrażliwe na wszelkiego rodzaju antyb. Rok temu jak miałam zapalenie zatok to musiałam Dalacin odstawić bo takich wymiotów to nie miałam.
Dziś się cieszyłam, że wszystko oki po amoksycylinie, a tu z rana najpierw biegunka, potem takie wymioty, że Darka zawołałam bo się zaksztusilam i o mało się nie udusiłam - normalnie nie mogłam nabrać powietrza. I chyba zaraz znowu polecę
A to dopiero 4 globulka jeszcze 10
Miłego dnia kochane