reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
a ja wczoraj zrobilam tak pyszne penne, ze do dzis o nim myśle :-D
ale bez przesady, po co ma sie znudzić, jutro może znow zrobie, a dziś kuskus z warzywkami i szyneczkami :tak:

Ogórkowa! W ciągu moich 11 tygodni ciąży zjadłam chyba więcej ogórkowej, niż przez całe moje życie :-D praktycznie co drugi dzień... Choć już mi zaczęła bokami wychodzić. Teraz czuję, że mnie chyba weźmie na pomidorówki :-D Generalnie zupy rządzą.

Ogórkowa! W ciągu moich 11 tygodni ciąży zjadłam chyba więcej ogórkowej, niż przez całe moje życie :-D praktycznie co drugi dzień... Choć już mi zaczęła bokami wychodzić. Teraz czuję, że mnie chyba weźmie na pomidorówki :-D Generalnie zupy rządzą.

Tak pomidorowa jak najbardziej i jeszcze barszcz biały tzw. "zalewajka" kwaśna:-) no poprostu mniamniuśne!!!!!:tak:

Lea współczuję Ci kochana,
ja znowu nie nadrobię chyba postów, bo znowu coś mi się dzieje po antyb, kurcze jestem strasznie wrażliwe na wszelkiego rodzaju antyb. Rok temu jak miałam zapalenie zatok to musiałam Dalacin odstawić bo takich wymiotów to nie miałam.
Dziś się cieszyłam, że wszystko oki po amoksycylinie, a tu z rana najpierw biegunka, potem takie wymioty, że Darka zawołałam bo się zaksztusilam i o mało się nie udusiłam - normalnie nie mogłam nabrać powietrza. I chyba zaraz znowu polecę:(:(:(
A to dopiero 4 globulka jeszcze 10 :(:(:(
Miłego dnia kochane

Współczuję kochana, pewnie nic nie uśmierzy bólu, bo tabletki trzeba brać...może na ten czas weźmiesz sobie wolne i poleżysz w łóżku?? :-D
Trzymam kciuki, żeby się poprawiło...

Hello,
co do zup, to u mnie akcja ogórkowa była 2 dni temu. Zalewajkę będę robiła pojutrze :tak:
Jeżeli chodzi o moją ulubioną, to są nią wszystkie ;-), ale ostatnio jak zjadłam zwykłą warzywną, gdzie był kalafior, to zjadłam ze 3 talerze (oczywiście nie na raz :-D).
Dzisiaj miałam obiadek wegetariański, tzn. ziemniaki z sosem z pieczarek i surówka :tak:
Dla mnie pycha :-)
Milusiu, i ja trzymam kciuki za poprawę.
Martuś, ucz się, ucz. :tak: Udanej (i szybkiej zarazem) nauki życzę ;-)

reklama
Ja dzisiaj postanowilam sobie troszke polezec i poodpoczywac.
O ile pamietam Tamtum Rossa jest na m.in. upławy a nie chyba na pecherz moczowy tylko na problemy z pochwą, ale moge sie mylic:baffled: bo pamietam ja miałam z powodu zbyt duzej ilosci upławów, które potem jak sie okazało lekarz pomylił ze śluzem płodnym:baffled: ale na ten temat sie wypowiadac nie bede.

Do góry