reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam sie dzisiaj kochane:sorry2: wczoraj nie moglam dluzej poklachac na BB :no: chyba za szybko sie ucieszylam ze mi lepiej bo.... po poludniu zaczelam tak wymiotowac ze myslalm ze sie udusze :sad: :baffled: doslownie mialam wrazenie ze caly przelyk mi sie skurczyl i brakowalo mi powietrza hmmm robi sie ciekawie:-( co jeszcze sie wydarzy:no: do tego pol nocy nie spalam bo mialam mega rewolucje w moim brzuchu jelita watraba czy zoladek eh chyba wszystko naraz sie w nocy zbuntowalo:wściekła/y:Wybaczcie ze ja tak marudze ale pewnie bede najwiekasza maruda na naszym watku ( siedze praktycznie prawie cale dni sama w domu bo M pracuje, oboje jestesmy jedynakami wiec nie ma bratniej duszy, wszystkich przyjaciol zostawilam w Polsce, moja kochana mamusia tez w Polsce , tutaj jedynie "kochaaana":evil: tesciowa a no i najwazniejsze co jeszcze tutaj jest kochane to moj psiak no ale z nim sobie nie poklacham:sorry2:) ....no

reklama
Witam sie dzisiaj kochane:sorry2: wczoraj nie moglam dluzej poklachac na BB :no: chyba za szybko sie ucieszylam ze mi lepiej bo.... po poludniu zaczelam tak wymiotowac ze myslalm ze sie udusze :sad: :baffled: doslownie mialam wrazenie ze caly przelyk mi sie skurczyl i brakowalo mi powietrza hmmm robi sie ciekawie:-( co jeszcze sie wydarzy:no: do tego pol nocy nie spalam bo mialam mega rewolucje w moim brzuchu jelita watraba czy zoladek eh chyba wszystko naraz sie w nocy zbuntowalo:wściekła/y:Wybaczcie ze ja tak marudze ale pewnie bede najwiekasza maruda na naszym watku ( siedze praktycznie prawie cale dni sama w domu bo M pracuje, oboje jestesmy jedynakami wiec nie ma bratniej duszy, wszystkich przyjaciol zostawilam w Polsce, moja kochana mamusia tez w Polsce , tutaj jedynie "kochaaana":evil: tesciowa a no i najwazniejsze co jeszcze tutaj jest kochane to moj psiak no ale z nim sobie nie poklacham:sorry2:) ....no

To jak Ci się tak nudzi to napisz mi dokładnie, krok po kroku, jak wstawić ten piękny SUWACZEK , który pokazuje, ile tygodni i dni jestesmy w ciązy , teraz jestem na zwolnieniu lekarskim i mam czas na tego typu zabawy, może uda mi się wstawić ten suwaczek, jak dostanę wskazówki.:-)

Lea współczuję Ci kochana,
ja znowu nie nadrobię chyba postów, bo znowu coś mi się dzieje po antyb, kurcze jestem strasznie wrażliwe na wszelkiego rodzaju antyb. Rok temu jak miałam zapalenie zatok to musiałam Dalacin odstawić bo takich wymiotów to nie miałam.
Dziś się cieszyłam, że wszystko oki po amoksycylinie, a tu z rana najpierw biegunka, potem takie wymioty, że Darka zawołałam bo się zaksztusilam i o mało się nie udusiłam - normalnie nie mogłam nabrać powietrza. I chyba zaraz znowu polecę:(:(:(
A to dopiero 4 globulka jeszcze 10 :(:(:(
Miłego dnia kochane

To jak Ci się tak nudzi to napisz mi dokładnie, krok po kroku, jak wstawić ten piękny SUWACZEK , który pokazuje, ile tygodni i dni jestesmy w ciązy , teraz jestem na zwolnieniu lekarskim i mam czas na tego typu zabawy, może uda mi się wstawić ten suwaczek, jak dostanę wskazówki.:-)

oj to bedzie wyzsza szkola jazdy z tym suwaczkiem bo ja moj wstawialam metoda prob i bledow :sorry2:... ale postaram sie kliknij na moj suwaczek tam powinna pojawic ci sie stronka z suwaczkami , nastepnie wybierasz sobie jaki Ci sie podoba zreszta po kazedej czynnosci pojawia ci instrukcja co masz robic dalej jak juz stworzysz sobie to cudo to wchodzisz do siebie na ustawienia i w sygnatury i tam wklejasz jeden z trzech kodow ( ten pierwszy ) i powinno byc ok.

Lea współczuję Ci kochana,
ja znowu nie nadrobię chyba postów, bo znowu coś mi się dzieje po antyb, kurcze jestem strasznie wrażliwe na wszelkiego rodzaju antyb. Rok temu jak miałam zapalenie zatok to musiałam Dalacin odstawić bo takich wymiotów to nie miałam.
Dziś się cieszyłam, że wszystko oki po amoksycylinie, a tu z rana najpierw biegunka, potem takie wymioty, że Darka zawołałam bo się zaksztusilam i o mało się nie udusiłam - normalnie nie mogłam nabrać powietrza. I chyba zaraz znowu polecę:(:(:(
A to dopiero 4 globulka jeszcze 10 :(:(:(
Miłego dnia kochane
Ojojoj no to tulam mocno ;-) no to moze ciepla herbatka i odpoczywanko a jesli nie minie to do lekarza i moze bedzie trzeba znowu odstawic tabletki.:sorry2: Oby przeszlo jak najszybciej!!!!!

Do LEA28!
Dzięki Ci bardzo!!!!! udało się wstawić suwaczek, ale nie mnie tylko mojemu synowi, ja poprostu nie mam do tego cierpliwości, po 2 próbach sie poddałam.

hejka,
nareszcie wlasnie wrocilam w pracy i nareszcie mam wolne aż do marca :))
widze, ze objawy wygladaja nieciekawie u co niektorych, współczuje, bo wiem co znaczą makabryczne mdłości, a cóż dopiero wymioty :-(.
mnie w sumie zostały tylko wzdęcia i lekkie zaparcia, ale czasem czuje tez jakby brak tchu. ale to ponoc normalne, bo organizm potrzebuje wiecej tlenu niz zwykle, a ja w dodatku mam niewiele czasu na przebywanie na świeżym powietrzu. zresztą, pogoda i tak średnio na to pozwala, choć dzis jest lepiej, nawet słoneczko świeci :tak:
no nic, teraz pora na naukę :nerd:. i znow mam lenia :baffled:

reklama
hejka,
nareszcie wlasnie wrocilam w pracy i nareszcie mam wolne aż do marca :))
widze, ze objawy wygladaja nieciekawie u co niektorych, współczuje, bo wiem co znaczą makabryczne mdłości, a cóż dopiero wymioty :-(.
mnie w sumie zostały tylko wzdęcia i lekkie zaparcia, ale czasem czuje tez jakby brak tchu. ale to ponoc normalne, bo organizm potrzebuje wiecej tlenu niz zwykle, a ja w dodatku mam niewiele czasu na przebywanie na świeżym powietrzu. zresztą, pogoda i tak średnio na to pozwala, choć dzis jest lepiej, nawet słoneczko świeci :tak:
no nic, teraz pora na naukę :nerd:. i znow mam lenia :baffled:

Mnie mdli jak gotuje się mięso w domu lub jak czekam w kolejce w mięsnym brrr okropności ..... :szok:Wzdęcia mam przeważnie wieczorem i czasem też zaparcia , też mam uczucie, że brakuje mi tlenu sapie jak w 9 m-cu. :baffled:
Więc chyba to normalka skoro mamy podobnie w większości my Mamuśki:-)!

Do góry