reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Mnie już mdłości prawie przeszły mimo że nawet jeszcze nie doszłam do końca pierwszego trymestru... Chociaż mam od gina L4 i nakaz oszczędzania się, mam dużo leżeć. To ze względu na moją miękką/krótką szyjkę i bóle podbrzusza.
pogoda jest tak beznadziejna, że rzeczywiście najlepiej w łóżku... Ale jak sobie pomyślę, że tak mam spędzić całą wiosnę i lato, to ja dziękuje :no:

reklama
Mnie już mdłości prawie przeszły mimo że nawet jeszcze nie doszłam do końca pierwszego trymestru... Chociaż mam od gina L4 i nakaz oszczędzania się, mam dużo leżeć. To ze względu na moją miękką/krótką szyjkę i bóle podbrzusza.
pogoda jest tak beznadziejna, że rzeczywiście najlepiej w łóżku... Ale jak sobie pomyślę, że tak mam spędzić całą wiosnę i lato, to ja dziękuje :no:

spokojnie, może się jeszcze wszystko ułożyć i będziesz hasać wiosną i latem :tak: na razie daj sobie spokój - aura faktycznie sprzyja leżakowaniu pod kocykiem i tym się głównie zajmuj :-)

martuśka a myślisz JUŻ o drugim dziecku? ja na porodówce rozbawilam personel do łez i okazałam się ewenementem na skalę światową, bo podczas opatrywania krocza postanowilam być dowcipna i powiedziałam lekarzowi, żeby przypadkiem mi nic tam nie zacerował bo ja drugie dziecko jeszcze chcę, a wszyscy pracownicy obecni na sali porodowej w śmiech i że jestem jedyną kobietą, która świeżo po porodzie myśli o drugiej ciąży :-D:-D

Dzień dobry dziewczyny! Widze że nocki wam różnie minęły. U mnie oki, tylko jakieś sny ostatnio mam dziwne:confused:.

Ciamajdka zrób tak jak dziewczyny radzą. Zanieś l4, i nie tłumacz się za bardzo.

Życze wszystkim miłego dzionka!!!!!!

Dzięki marulka. Obym sie za bardzo nie przyzwyczaiła :-D
podczas opatrywania krocza postanowilam być dowcipna i powiedziałam lekarzowi, żeby przypadkiem mi nic tam nie zacerował bo ja drugie dziecko jeszcze chcę
To rzeczywiście jesteś ewenementem. Wszystkie moje znajome po porodach mówiły "nigdy więcej!" :-D

aneczka:) z tego co ty czytam na forum, to chyba normalne z tymi snami. Jeszcze nigdy nie miałam ich tak wyraźnych, długich, ale i pokręconych :-D
Dziewczyny, a śnią wam się wasze dzieci? Mi się już 3 razy śniło, że urodziłam dziewczynkę, miała blond loki i brązowe oczy. Podobno śni się na odwrót?

saudades mi jeszcze się nie śniło dzidzi które nosze w brzuszku. Szkoda:-(.

Tak apropo to macie jakieś przeczucia co do płci waszego maleństwa? Ja podświadomie czuje ,że jest to dziewczynka.......... Ciekawe czy się sprawdzi.

Tak apropo to macie jakieś przeczucia co do płci waszego maleństwa? Ja podświadomie czuje ,że jest to dziewczynka.......... Ciekawe czy się sprawdzi.

Ja także mam przeczucie, że będzie dziewczynka. a co będzie okaże się za jakiś czas - najważniejsze, żeby było zdrowe :-)

Jak poogoda u was? ja dziś korzystam z okazji tzn. wkońcu nie wieje i nie pada śnieg, a w zamian za to świeci słonko,więc zaraz wybieram się na spacer, bo już mam dosyć kiszenia się w domu :baffled:

martuśka a myślisz JUŻ o drugim dziecku? ja na porodówce rozbawilam personel do łez i okazałam się ewenementem na skalę światową, bo podczas opatrywania krocza postanowilam być dowcipna i powiedziałam lekarzowi, żeby przypadkiem mi nic tam nie zacerował bo ja drugie dziecko jeszcze chcę, a wszyscy pracownicy obecni na sali porodowej w śmiech i że jestem jedyną kobietą, która świeżo po porodzie myśli o drugiej ciąży :-D:-D

pewnie, ze tak, bo nie chcemy miec jedynaka. nie to, ze juz wiem kiedy i w ogole, ale na pewno chcemy i to zanim skoncze 30 ;)

Dziewczyny, a śnią wam się wasze dzieci? Mi się już 3 razy śniło, że urodziłam dziewczynkę, miała blond loki i brązowe oczy. Podobno śni się na odwrót?

mi sie ani razu dzidzia nie śniła. za to przed ciążą miałam podłe sny, z których wynikało, ze na matke to ja sie w ogole nie nadaje :/. mam nadzieje, ze okaze sie cos zupelnie odwrotnego :tak:

Jak poogoda u was? ja dziś korzystam z okazji tzn. wkońcu nie wieje i nie pada śnieg, a w zamian za to świeci słonko,więc zaraz wybieram się na spacer, bo już mam dosyć kiszenia się w domu :baffled:

tez bym poszła, ale czasu brak. jutro najtrudniejszy egzamin. aaaaaaaaaa !!!!!!! :szok:

Cześć!
A ja znowu dziś pospałam do 9:biggrin2: W nocy spać nie mogę, wiercę się, coś mi cały czas nie pasuje i M się nade mną zlitował;-) Mała chciała mnie budzić, ale udało się ją spacyfikować:blink:

Ciamajdka-ja bym zaniosła zwolnienie i niczym się nie tłumaczyła:tak:
Martuśka-a nie miałaś nigdy opryszczki? Bo jeżeli choć raz Ci coś wyskoczyło, to nie masz się czego obawiać:tak:

reklama

Martuśka-a nie miałaś nigdy opryszczki? Bo jeżeli choć raz Ci coś wyskoczyło, to nie masz się czego obawiać:tak:

hmm, no wlasnie miewałam, i to raz-2 razy w roku. a to cos zmienia? bo mnie straszyli na zajeciach (co prawda byly to zajecia o rozwoju mowy), ze zabija płód do 3 m-ca, a potem uszkadza mózg :szok: dlatego mam taka schize, i to od poczatku ciąży.

Do góry