reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ja do przodu 3 kg no i praca siedząca za biurkiem, katastrofa, jeszcze ta zima, ze nie chce mi się nigdzie chodzić.BRRRRRRR
Czyli różnie bywa z tymi naszymi żoładkami, jedne częściej w WC inne wcale, ale mocz za to mogę oddawać na zawołanie ha ha ha .

Bombusiu - u mnie też zero problemów żołądkowych. Na słodycze też miewam ochote, ale nie tak bardzo, chociaz dzisiaj aż śnił mi się w nocy pączek. No i musiałam wszamać.
Ale ogólnie ani smaków, ani nic z tych rzeczy...

DO KRZYNKA77

Moja koleżanka z pracy, która siedzi na przeciwko mnie codziennie rąbie pączka lub podone frykasy, nigdy mi to nie przeszkadzało W OGÓLE, a dziś się złapałam na tym, że śmiało mogę jej to ciacho zjeść:tak:!!!!

Staram się ograniczać słodycze bo wiem że to nic zdrowego, ale mamusia obiecała mi upiec na sobotę szarlotkę i niech sie dzieje co chce, ciasto będzie moje, no może chłopakom troszeczkę skapnie:-)!!!!!

Dziewczyny, ja już także uciekam lulu. :tak:
Jutro z samego rana pędzę na badania (mocz do powtórki, toxo i różyczka pierwszy raz). No i będę oczekiwała magicznej godziny 16 :-)
Buziaki i dobrej nocki życzę :-)

No witam witam :) :-)

Ja wizyte miałam wczoraj :happy2: Widziałam moja dzidzie- od ostatniej wizyty minoł miesiąc wtedy nawet dzidzi nie przypominało a teraz...Jezus wrażnia nie do opisania. 6 mies starań :)

Cały czas męczy mnie strach :baffled: Bo pierwsza ciąża obumarła :-(
Wczoraj jak sie położyłam na fotelu to się przeżegnałam..patrze a tu rączkami macha :rofl:

Załączniki

• USG3.JPG
    USG3.JPG
    23,4 KB · Wyświetleń: 33
buziaczkaa teraz napewno wszytsko bedzie dobrze!!!a w sierpniu urodzimy piekne i zdrowe dzidzie- juz bym chciala sierpien

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, polecam Wam basen, super sprawa, niesamowite odprężenie :-) Nie wyczytałam na necie żadnych przeciwskazań co do pływania, wręcz pisano o nim, że w czasie ciąży jest wskazany :) Wypróbowałam i czuje sie świetnie. Byłam juz drugi raz (poprzednio w sobote i nic mi nie było) :-D

DO KRZYNKA77

Moja koleżanka z pracy, która siedzi na przeciwko mnie codziennie rąbie pączka lub podone frykasy, nigdy mi to nie przeszkadzało W OGÓLE, a dziś się złapałam na tym, że śmiało mogę jej to ciacho zjeść:tak:!!!!

Staram się ograniczać słodycze bo wiem że to nic zdrowego, ale mamusia obiecała mi upiec na sobotę szarlotkę i niech sie dzieje co chce, ciasto będzie moje, no może chłopakom troszeczkę skapnie:-)!!!!!

o rrrany, mnie nadal odrzuca na samą mysl o słodkim. i znow mnie mdli i mi sie odbija :|

Dziewczyny, ja już także uciekam lulu. :tak:
Jutro z samego rana pędzę na badania (mocz do powtórki, toxo i różyczka pierwszy raz). No i będę oczekiwała magicznej godziny 16 :-)
Buziaki i dobrej nocki życzę :-)

dobranoc i powodzenia. czekamy na info :)

Dziewczynki, polecam Wam basen, super sprawa, niesamowite odprężenie :-) Nie wyczytałam na necie żadnych przeciwskazań co do pływania, wręcz pisano o nim, że w czasie ciąży jest wskazany :) Wypróbowałam i czuje sie świetnie. Byłam juz drugi raz (poprzednio w sobote i nic mi nie było) :-D

pewnie :). niewskazany jest tylko jesli ktoś ma klopoty z infekcjami sfer inntymnych i drog moczowych i ma do tego tendencje. no i w ciąży zagrozonej oczywiscie.
tez sie zapisuje jak tylko sie nieco ociepli, bo mi z kolei obecnie przeszkadzają chronicznie chore zatoki :/. na szczescie mam 2 kroki na super basenik :))

dobra, lece spac. jutro sie pewnie odezwe dopiero po usg, bo rano praca, a potem odwiedzam rodzicow i brata, bo przyjechali do Wawy do ciotki.
cmokam i spokojnej nocki zycze:-)
eh, jak super że jesteście :tak:

reklama
Do góry