aneczka:)
babyboom-erka
No trudno, dziś muszę obejść się smakiem, ale jutro zachacze o cukiernie i to koniecznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
odwiedziłam rodzinęnie jest zle.
Dziewczynki jeszcze jedno pytanie. Tym razem dotyczące forum. Czy nie da się jakoś ustawić żeby stronka się sama odświeżała? Żeby nowe posty wyświetlały sie odrazu. Sorki że zawracam wam d.... takimi sprawami, ale zarazie po tym forum poruszam się po omacku:-)
dlatego ja siedze na L4 po co mam sie denerwowac wiadomo w ciazy wydajnosc pracownika spada chociaz moja szefowa jest swietna i nie było problemow wolałam niepotrzebnie sie nie denerwowac, poza tym miałam stycznosc z gotówką wiec olałam to i siedze w domciu.
A przynajmniej podała jakieś konkrety, czy tylko standardowa gadka umoralniająca? Bo wydaje mi się, że kobitka Ci ewidentnie zazdrości ... :-)
Witam kochane!!
Dołączam do Was13 tydzień mi się zaczoł
;-)
A ja mam ochotę na Karpatkę, albo pączki wiedeńskie, ale dobrze, że za marzenia się nie płaci, szanse o tej porze na takie frykasy zerowe.
Jejku czemu mnie się tak chce słodyczy no?????? Nie fajnie, może jakbym żygała to by było inaczej,ale zero problemów żołądkowych:-)!!!!
Czy wy mamuśki wszystkie macie lub miałyście wymioty??????Czy któraś się też uchroniła????![]()
Czy wy mamuśki wszystkie macie lub miałyście wymioty??????Czy któraś się też uchroniła????![]()
A ja mam ochotę na Karpatkę, albo pączki wiedeńskie, ale dobrze, że za marzenia się nie płaci, szanse o tej porze na takie frykasy zerowe.
Jejku czemu mnie się tak chce słodyczy no?????? Nie fajnie, może jakbym żygała to by było inaczej,ale zero problemów żołądkowych:-)!!!!