reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Fiuufiuu, może i przy okazji odwiedziłaś rodzinę, ale mimo wszystko mogliby chociaż zadzwonić i uprzedzić, to nie jest 20 km., lecz 200 km.:dry:
aneczko, a może do jutra Ci się odmieni? ;-)

kiniusia, faktycznie. Jutro mogę mieć ochotę np. na śledzie. Jak byłm w pierwszej ciąży to zajadałam śledzie i popijałam kakao:baffled:. Jak mi to wtedy smakowało.

fiuufiuu dlaczego tak daleko jechałaś do lekarza?

Dziewczynki jeszcze jedno pytanie. Tym razem dotyczące forum:-p. Czy nie da się jakoś ustawić żeby stronka się sama odświeżała? Żeby nowe posty wyświetlały sie odrazu. Sorki że zawracam wam d.... takimi sprawami, ale zarazie po tym forum poruszam się po omacku:-)

aneczko niestety trzeba odświeżać za każdym razem.... czasami post kolejnej osoby pokazuje Ci się sam, ale dowiedziałam się, że nie ma funkcji na automatyczne odświeżanie...;-)

dlatego ja siedze na L4 po co mam sie denerwowac wiadomo w ciazy wydajnosc pracownika spada chociaz moja szefowa jest swietna i nie było problemow wolałam niepotrzebnie sie nie denerwowac, poza tym miałam stycznosc z gotówką wiec olałam to i siedze w domciu.

Nie dzwoniłam do ZUS-u bo siedziałam dzisiaj jak pod miotłą, a tak w ogóle to juz mi się odechciało z tego wszystkiego... przyszłam z pracy struta jak pies ...

A przynajmniej podała jakieś konkrety, czy tylko standardowa gadka umoralniająca? Bo wydaje mi się, że kobitka Ci ewidentnie zazdrości ... :-)

umoralniająca z domieszką konkretów...

Witam kochane!!

Dołączam do Was :) 13 tydzień mi się zaczoł :);-)

witamy witamy:-)

nie będę już nic pisac o pracy, ehtele ma rację... nie ma się co żalić i narażać.. mało mam stresów?

zajrzałam... poczytałam ciut i idę lulu.... wpadnę jutro wieczorkiem...

A ja mam ochotę na Karpatkę, albo pączki wiedeńskie, ale dobrze, że za marzenia się nie płaci, szanse o tej porze na takie frykasy zerowe.
Jejku czemu mnie się tak chce słodyczy no?????? Nie fajnie, może jakbym żygała to by było inaczej,ale zero problemów żołądkowych:-)!!!!
Czy wy mamuśki wszystkie macie lub miałyście wymioty??????Czy któraś się też uchroniła????:-D

A ja mam ochotę na Karpatkę, albo pączki wiedeńskie, ale dobrze, że za marzenia się nie płaci, szanse o tej porze na takie frykasy zerowe.
Jejku czemu mnie się tak chce słodyczy no?????? Nie fajnie, może jakbym żygała to by było inaczej,ale zero problemów żołądkowych:-)!!!!
Czy wy mamuśki wszystkie macie lub miałyście wymioty??????Czy któraś się też uchroniła????:-D

no ja się nie uchroniłam i na razie mi to nie grozi bym je przestała mieć...:wściekła/y:

ja ani razu nie wymiotowalam a mdlosci miala przewaznie wieczorami. strasznie chcialo mi sie czegos slodkiego no i w ogole straszny apetyt mam aly czas- rezultat +6 kg.masakra

reklama
Do góry