reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ehtele niestety łóżko mnie bardziej osłabia i już po czasie 3 dni:) (niezbędne) ruszam się i wolę nabierać sił.
Antybiotyki mam dopochwowe na moją bakterię - zamierzałam wziąć tak od końca 13 tyg. ale, że zatoki mi zawaliło to wezmę je dzisiaj i tak działają ogólnie. Z resztą będę musiała się udać do laryngologa i tak.

Na prawdę mi przykro...:-(zresztą dziś wszyscy mogą czuć się nieswojo, bo dziś dzień tzw. niezdolności do pracy, bo spadek ciśnienia jest powyżej 50 hpa (czy jakoś tak się pisze):-D:-D:-D:-D
Więc nie ma co się martwić kobiety to nie ciąża, nasza nadmierna nerwowość, dziś wszelkie humory możemy zwalić na ciśnienie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ehtele, jesteś już w 14 tc, czujesz już jakieś motylki? W końcu Twój dzidziulek jest już naprawdę pokaźnych rozmiarów:) Dzielą nas tylko 2 tygodnie, a mnie się wydaje, że to wieczność:D

Kurcze ten listopad był baaaardzo owocny, tyle sierpnióweczek przybyło, będę musiała chyba rezerwować miejsce na porodówce:D:D:D:D

Ostatnia edycja:
Ehtele, jesteś już w 14 tc, czujesz już jakieś motylki? W końcu Twój dzidziulek jest już naprawdę pokaźnych rozmiarów:) Dzielą nas tylko 2 tygodnie, a mnie się wydaje, że to wieczność:D

Kurcze ten listopad był baaaardzo owocny, tyle sierpnióweczek przybyło, będę musiała chyba rezerwować miejsce na porodówce:D:D:D:D

Czuję bulgotanie, czasem coś ukłuje, czasem coś boli, ale nic nie jest jeszcze na tyle regularne żebym miała pewność, że to właśnie ruchy dziecka:-D:-D
Pewnie doświadczone mamusie poczują wcześniej... spodziewam się poczuć tak na początku marca...może końcu lutego...marzę o tej chwili...:-D:-D
Pozwólcie, że pochwale się swoim zakupem...
B.YOUNG DK ^ ŚLICZNA / TUNIKA / SUKIENKA BIAŁA L (885804455) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Mam nadzieję, że nie będzie za duża, ale mój biust, który teraz osiągnął rozmiar dużego D musi się gdzieś zmieścić...:tak:Najwyżej zwężę... przed ciążą rozmiar raczej małe 38 nosiłam ale muszę sie nastawić na nieco większe, luźniejsze rzeczy...a wogóle M nie było, a tuniczka, sukienka bardzo mi sie podobała...:-):-)

co myslicie?

A ja tak sie zle czułam,z e polozyłam sie o 12 i dopiero teraz wstałam juz troszke lepiej.

wydaje mi sie że to za wcześnie jeszcze 10 tc to jeszcze nic chociaż raz w trymestrze musisz być u lekarza miałam to gdzieś zapisane jak wróce z kina to poszukam wydaje mi się ze na jednym zaświadczeniu można umieścić wszystko i to przed porodem samym albo tuż po nim :-):-)

Takie są przepisy, ze pierwsza wizyta musi odbyc sie do 10 tc zeby dostac becikowe.

Czesc dziewczyny, wlasnie wrocilam z usg genetycznego:-D tym razem wszytsko jest wporzadku i maluszek jest zdrowy. Widzialam jak ssal kciuka, bawil sie pepowina i drapal sie po ptaszku;-) Jestem taka szczesliwa:-)

to bardzoładnie super.

Ehtele tuniczka super szkoda, ze biała

Ale mam dzień.. już się żalić nie będę, ale w trakcie pracy miałam rozmowę z dyr i nie była ona o fiołkach na parapecie:no:
ogólnie wypadam z jej oczach źle, beznadziejnie... podobno się obijam... podobno robię zawsze coś nie tak... podobno sie nie staram... podobno mam sie poprawić...:-(

popłakałam sie u niej, i powiedziałam, że czuję sie słabo, i że wiele rzeczy na ten stan ma wpływ..a praca najmniej.. powiedziałam, że czuję się ograniczona umysłowo ostatnio, niestabilna emocjonalnie i takie rzeczy które mi mówi, wcale mi nie pomagają... chyba zrozumiała, ale poprawy wymaga.

Ostatnia edycja:
Ehtele śliczna, a ja właśnie też lubię białe - są takie niewinne:) Jak na ciepłe dni to idealnie:)
To i ja wkleję moje zakupy, w sumie to Darek ich dokonywał bo ja bym zwariowała w tej ilości rzeczy:) Stawiam na funkcjonalność:)
SPODNIE CIAZOWE TWEED ELEGANCKIEroz.(34-44)roz.38 (895831564) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER PAS CIAZOWY ODZIEZ CIAZOWA UBIORY CIAZOWE (890653119) - Aukcje internetowe Allegro
DRESY CIAZOWE Spodnie DRESOWE CIAZA WELUR(S-XL)r.M (889628701) - Aukcje internetowe Allegro

pas ciążowy oczywiście na razie niepotrzebny, ale potem kto wie:)

Ciamajdka ja takich ludzi to mam w głębokim poważaniu, są to ludzie z kompleksami z tzw. syndromem asystenta, przez całe życie pnie się po szczebelkach, a w rodzinie pewnie kompletny rozpad, często wyżywają się na innych itp. Nie przejmuj się kochana.......

Ostatnia edycja:
Ehtele, tuniczka słodziutka! Już widzę jak pięknie się będzie w niej brzuszek eksponował:tak:! Milusia te pasy podobno są rewelacyjne i każda ciężaróweczka powinna je mieć.
Ciamajdka, uszy do góry!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ale mam dzień.. już się żalić nie będę, ale w trakcie pracy miałam rozmowę z dyr i nie była ona o fiołkach na parapecie:no:
ogólnie wypadam z jej oczach źle, beznadziejnie... podobno się obijam... podobno robię zawsze coś nie tak... podobno sie nie staram... podobno mam sie poprawić...:-(

dlatego ja siedze na L4 po co mam sie denerwowac wiadomo w ciazy wydajnosc pracownika spada chociaz moja szefowa jest swietna i nie było problemow wolałam niepotrzebnie sie nie denerwowac, poza tym miałam stycznosc z gotówką wiec olałam to i siedze w domciu.

To może jednak L4:-D Kurcze kobieta nie rozumie, że jestes w ciązy, ż emożesz czuć się gorzej i że tak na prawdę to powinna być wdzieczna że w pracy siedzisz...
powiem Ci tylko, że jesli siedzisz na formum w pracy to zarówno strony www jaki poczta mailowa są monitorowane...w każdej chwili Tówoj zwierzchnik może sprawdzic co robisz...więc tu bym uważala:-)

Ehtele śliczna, a ja właśnie też lubię białe - są takie niewinne:) Jak na ciepłe dni to idealnie:)
To i ja wkleję moje zakupy, w sumie to Darek ich dokonywał bo ja bym zwariowała w tej ilości rzeczy:) Stawiam na funkcjonalność:)
SPODNIE CIAZOWE TWEED ELEGANCKIEroz.(34-44)roz.38 (895831564) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER PAS CIAZOWY ODZIEZ CIAZOWA UBIORY CIAZOWE (890653119) - Aukcje internetowe Allegro
DRESY CIAZOWE Spodnie DRESOWE CIAZA WELUR(S-XL)r.M (889628701) - Aukcje internetowe Allegro

pas ciążowy oczywiście na razie niepotrzebny, ale potem kto wie:)

Ciamajdka ja takich ludzi to mam w głębokim poważaniu, są to ludzie z kompleksami z tzw. syndromem asystenta, przez całe życie pnie się po szczebelkach, a w rodzinie pewnie kompletny rozpad, często wyżywają się na innych itp. Nie przejmuj się kochana.......

Jejku kochanego masz męża..to ja jeszcze dorzucę sukienkę, za którą oszalałam..i która licytuję:-D:-D
VILA LEKKA KORALOWA SUKIENKA W KWIATKI M (892957954) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
A spodnie też zakupię tylko oprócz takich od razu chcę kupić płócienne czarne i białe...na gorące dni się przydadzą...:-D

reklama
Do góry