reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Dziewczynki jeszcze jedno pytanie. Tym razem dotyczące forum:-p. Czy nie da się jakoś ustawić żeby stronka się sama odświeżała? Żeby nowe posty wyświetlały sie odrazu. Sorki że zawracam wam d.... takimi sprawami, ale zarazie po tym forum poruszam się po omacku:-)

reklama
Czesc dziewczyny, wlasnie wrocilam z usg genetycznego:-D tym razem wszytsko jest wporzadku i maluszek jest zdrowy. Widzialam jak ssal kciuka, bawil sie pepowina i drapal sie po ptaszku;-) Jestem taka szczesliwa:-)

Po ptaszku?
Czyli wiesz, że chłopak jest?:-D:-D:-D
Cieszę się, że u ciebie wszystko w porządku...:-D

U mnie ptaszka bylo widac na usg z 11 tygodnia, wtedy to lekarz wytlumaczyl mi, ze na tym etapie ciazy i dziewczynki i chlopcy maja male co nie co miedzy nozkami i tak chyab do konca 12 tygodnia:szok: Dzisiaj wyraznie byla widac ptaszka,ale ginek kazal mi sie nei nastawiac i poczekac do piatego miesiaca.

Cześć, Sierpnióweczki ;-)

Wczoraj wieczorem miałam maleńki kryzys... zaczęłam mieć myśli typu: jak ja sobie z Maleńkim dzieckiem poradze po porodzie, jak to w ogóle będzie, co z pracą... i jeszcze na dodatek mąż zamiast mnie przytulic i pocieszyć, że wsio bedzie dobrze, obraził się, że denerwuję Maleństwo i odwrócił się do mnie plecami :baffled:

Kurczę...

Dziś juz ze mna troszkę lepiej, ale chyba takie zamartwaie jest zupełnie niepotrzebne, nie?

Takie myśli są jak dla mnie naturalne. Masz świadomość, że będziesz w nowej sytuacji. z drugiej strony wierzę, że sam fakt, że kobieta właśnie takie myśli ma, to oznacza, że jej zależy, że chce jak najlepiej i tak właśnie będzie.
Co do męża - nie jest w stanie poczuć tego, co Ty. Przeżywa wszystko na swój sposób. Może mu na spokojnie wyjaśnij, że Twoje troski są naturalne i że jego zadaniem jest wspierać Cię, że nie będziesz ze wszystkimi obowiązkami sama.

Dziękuję, Malagonia :)
Mam wiele obaw, bo to moja pierwsza ciąża i troszkę nieoczekiwana (ale bardzo chciana), ale wczoraj aż ryczałam w łazience, bo zaczełam sobie uświadamiać ogrom zmian w moim życiu i obowiązków...

I to pewnie nie będzie ostatni raz:). Mnie czeka powtórna przeprawa, a jeszcze miałam praktykę z siostrą <duuuża róznica wieku> a mimo to czuję się, jakbym miała dwie lewe ręce i też się boję.
Nic się nie bój.

reklama
Dziewczynki jeszcze jedno pytanie. Tym razem dotyczące forum:-p. Czy nie da się jakoś ustawić żeby stronka się sama odświeżała? Żeby nowe posty wyświetlały sie odrazu. Sorki że zawracam wam d.... takimi sprawami, ale zarazie po tym forum poruszam się po omacku:-)

Aneczko skontaktuję się z administratorem i jak będę cos wiedzieć to dam Ci znać:-)

Do góry