reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Każda z Nas jeszcze nie może uwierzyć w to, że pod sercem nosimy wymarzone Skarby. Jak zacznie brzuszek rosnąć i poczujemy ruchy, to podejrzewam, że dopiero wtedy uwierzymy, że to nie sen.:-)
Puchatka
Majowe mamy'08
no proszę jak tu gwarno się zrobiło
Esch tylko Ciebie tu brakowało:-) cieszę się jak głupia że i Tobie wreszcie się udałocud nie cud w każdym razie zasłużyłaś na taki cud ja też przygotowywałam się do hsg jak z Majcią nam się udało
witam wszystkie nowe sierpnióweczki
Esch tylko Ciebie tu brakowało:-) cieszę się jak głupia że i Tobie wreszcie się udałocud nie cud w każdym razie zasłużyłaś na taki cud ja też przygotowywałam się do hsg jak z Majcią nam się udało
witam wszystkie nowe sierpnióweczki
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Ja niestety nie pracuje wiec jestem na L4 na wciązA wogóle jakie macie plany? L4 czy pracujecie?
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Marzenixx no ja tez jeszcze nie moge w to uwierzyc!!!Esch cud nie cud wazne ze sie spełnił :-):-) Teraz przed nami najcudowniejsze 8 miesiecy? Czy ty to rozumiesz??? Bo ja jeszcze nie !!!!
Ehtele ja jeszcze do niedana myslalam ze jak tylko uda mi sie zajsc w ciaze to zaraz mykam na L4... teraz duzo sie zmienilo i nie wiem jak bedzie...A wogóle jakie macie plany? L4 czy pracujecie?
Ja zamierzam pójść na L4 w lutym. Wiem co mnie czeka po porodzie więc ciążę zamierzam wykorzystać na zebranie sił Ale zobaczymy co z tego wyniknieA wogóle jakie macie plany? L4 czy pracujecie?
Gratuluję nowym sierpnióweczkom
Ja idę do gina jutro.. na szczęście mam abonament z pracy, więc nie muszę długo czekać.. poproszę o wszystkie skierowania na potrzebne badania.. niestety jestem astmatykiem, alergikiem i mam atopowe zapalenie skóry, więc stale muszę być na lekach.. już niby alergolog i dermatolog dobrali mi leki dla kobiet w ciąży, ale i tak chcę to skonsultować z ginem.. a na usg pewnie w przyszłym tygodniu się wybiorę..
a mnie teraz jakieś czarne myśli naszły.. nie mam nudności, apetyt mi się nie zmienia.. tylko senność i te napady głodu.. i zaczynam myśleć czy to na pewno ciąża a nie jakiś torbiel ( mam nadzieję, że jutro czegoś się dowiem
a co do L4 to myślę, że jak będzie ok, to zostanę w pracy.. jeśli nie będzie dużo stresów, bo ostatnio troszkę ich mam, a przecież dzidzia ponad wszystko.. więc pójdę od lutego.. ale jak będzie ok, to zostanę w pracy troszkę dłużej
Ja idę do gina jutro.. na szczęście mam abonament z pracy, więc nie muszę długo czekać.. poproszę o wszystkie skierowania na potrzebne badania.. niestety jestem astmatykiem, alergikiem i mam atopowe zapalenie skóry, więc stale muszę być na lekach.. już niby alergolog i dermatolog dobrali mi leki dla kobiet w ciąży, ale i tak chcę to skonsultować z ginem.. a na usg pewnie w przyszłym tygodniu się wybiorę..
a mnie teraz jakieś czarne myśli naszły.. nie mam nudności, apetyt mi się nie zmienia.. tylko senność i te napady głodu.. i zaczynam myśleć czy to na pewno ciąża a nie jakiś torbiel ( mam nadzieję, że jutro czegoś się dowiem
a co do L4 to myślę, że jak będzie ok, to zostanę w pracy.. jeśli nie będzie dużo stresów, bo ostatnio troszkę ich mam, a przecież dzidzia ponad wszystko.. więc pójdę od lutego.. ale jak będzie ok, to zostanę w pracy troszkę dłużej
reklama
Generalnie jestem tego samego zdania.. jestem już na L4 bo jutro mam obronę pracy mgr i chciałam trochę się przygotować:-) Tak poza tym uważam, że chyba dziecko będzie spokojniejsze i lepiej się bedzie rozwijało jak ja będę wypoczęta. Obawiam się, że moja stresująca praca mogłaby tylko negatywnie na nie wpłynać, więc postanowiłam i od 6 tyg jestem na L4.Ja zamierzam pójść na L4 w lutym. Wiem co mnie czeka po porodzie więc ciążę zamierzam wykorzystać na zebranie sił Ale zobaczymy co z tego wyniknie
Mam jednak obawy, że będę się nudzić jak nie będę miała co ze soba zrobić Generalnie lubię pracować, ale jak już posprzątm i ugotuje dla męża co tu robić? heehe