reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Oj można się pogubić. Ja póki co nie kojarzę nikogo :/

U mnie z objawów głównie mdłości. Łudziłam się, że tym razem mnie ominą, ale niestety. Niedobrze mi całymi dniami. Chodzę i przewracam oczami.

No i widzę, że jednak nie udało mi się dodać suwaczków...

edit:

SĄ!!!

FeFe udalo Ci sie, ja je widze :)
w ogole to hejka, bo sie jeszcze nie witalam :-D

reklama
Ostatnia edycja:
czesc FeFe puki co zostan z nami!!!

hi hi kassia, no właśnie jeszcze nie mam terminu. W pierwszej ciąży latałam na usg non stop. Teraz nie szaleję. Myślałam nawet żeby iść dopiero w okolicach 12tego tygodnia, żeby sprawdzić przezierność karkową i kość nosową, ale chyba nie wytrzymam tak długo.

Dziecko mi marudzi. Starsze :)

hi hi kassia, no właśnie jeszcze nie mam terminu. W pierwszej ciąży latałam na usg non stop. Teraz nie szaleję. Myślałam nawet żeby iść dopiero w okolicach 12tego tygodnia, żeby sprawdzić przezierność karkową i kość nosową, ale chyba nie wytrzymam tak długo.

Dziecko mi marudzi. Starsze :)

najlepiej bedzie kolo 12 tyg- ja juz jestem po hehehehe niesamowite uczucie. u ciebie napewno tez- wazne zeby nie swirowac za bardzo

reklama
Do góry