reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

hejka dziewczyny!

obiecałam ostatnio że popiszę ale tylko poczytałam, bo jakoś tak mi czas umknął między palcami

no i teraz też już czasu jakoś brak, młody juz od godziny w łóżku ale coś zasnąć nie może, malutka przysypia ale co chwile baczki ją męczą i się wybudza ale M się nią zajmuje, ja jeszcze pranie robiłam, poza tym muszę zawsze wieczorem ciuszki na rano młodemu poszykować, no i dziś dodatkowo czyste pościele, piżamkę, reczniczek do p-kola bo nowy miesiąc się zaczął ... no i za chwilę mykam się wykąpać

więc będę jutro w dzień jak mi malutka troche przyśnie

a teraz zdrówka dla Was chorowitki i spokojnych nocek ciężaróweczkom :-)

papa

reklama
Witajcie,
Mały wydaje mi się, że lepiej, ja bez większych zmian :-( do pediatry jedziemy na 14-tą. Zobaczymy co powie:confused:
Odezwę się później!
edit: na osłuchu ok, mam nadzieję, że zbliżamy się ku końcowi choroby

Ostatnia edycja:
Hejka!
Ja tylko na moment, bo Aleksander usnął... Mały ma szkarlatynę :szok::wściekła/y: Z przedszkola przytargał cholerstwo. Mnie gardło od wczoraj wieczorem pobolewa, ale mam nadzieję, że nic nie podłapałam od niego. W sobotę byliśmy z Małym u pediatry - nie miał w ogóle objawów szkarlatyny, tylko zapalenie gardła i wygląda na to, że na jedną chorobą nałożyła się druga :-(
Znikam. Trzymajcie się ciepło!

ehhhh to zdróweczka!!!!!!!! widzę że wszędzie te choróbska się panoszą... nas na szczęście omijają szerokim łukiem i oby tak zostało

Mallaika o, kurczę to nie fajnie. Obyś się uchowała od tego choróbska.

Agulek Tobie zdrówka i cieszę się, że synek już lepiej.

Ja wczoraj na glukozie byłam, blee. Jakoś przeszło to przez moje gardło, ale boję się wyników. Oby do czwartku.

Aleksander dostał dziś drugą dawkę antybiotyku, nie gorączkuje, apetyt mu się poprawił, więc jest jakiś postęp :)
Przeraża mnie siedzenie kołkiem w domu przez jeszcze 9 dni :eek:
Zajrzę pewnie dopiero jutro rano, bo Mały okupuje komputer - w końcu może bajki oglądać do woli ;)
Trzymajcie się! I nie dawajcie choróbskom!

hejka!

DJMKa ja za pierwszym razem na glukozie ok, ale w drugiej ciąży tak kolorowo nie bylo hehe

mallaika eeeee 9 dni... przegięcie... ja bym tyle w domu nie wyrobiła... ale zdrowko młodego najwaziejsze! i obyś Ty nic nie złapała

agulek i jak tam Marcin? faktycznie choróbsko odchodzi czy jeszcze go męczy

Witajcie dziewczynki.
Jakos mnie ostatnio tu nie było, wybaczcie :*

Widzę z u Was choroby na całego:no: u nas podobnie. Mateusz w tamtym tygodniu zapalenie gardła i antybiotyk. Już jest lepiej na szczęście.

Zdrówka dla was i waszych skarbów!

Mi czas mija i tygodnie ciąży lecą jak szalone :) Czuje już regularne smeranie po brzuszku. Super uczucie, już zapomniałam jak to było z Mateuszem. Płci nadal nie znamy i już nie mogę wytrzymać ;p chciałabym już wiedzieć :-)

reklama
Witajcie,
Marcin lepiej, jeszcze pokasłuje ale widzę poprawę. Ja hmmm chyba bez większych zmian, no może odrobinę lepiej. Wczoraj rozpoczęliśmy porządki w zabawkach. Przejrzeliśmy pluszaki i odłożyliśmy reklamówkę dla dzieci koleżanki. Dziś przejdziemy do innych zabawek. Jestem dumna z Marcina, bo sam pewne miśki odkładał, bez żalu :-) Dzisiaj zawiozę do przedszkola prezent zrobiony wspólnie z Małym dla koleżanki. W piątek będą sobie rozdawać własnoręcznie wykonane prezenty. Oczywiście wiadomo, że rodzice muszą pomóc, zwłaszcza 3-latkom, ale Marcin bardzo się udzielał i cieszył :-) zrobiliśmy kolorowy album na zdjęcia.
Myślałam, że może Mały pójdzie do przedszkola w piątek ale chyba posiedzi w tym tyg w domu. W piątek rano ma ostatnią dawkę antybiotyku i lepiej będzie jak posiedzi jeszcze w domu. W niedzielę wybierzemy się do znajomych z prezentami :-) o ile będzie wsio ok. A w pn do przedszkola. We wtorek jest jakiś koncert Mikołajkowy o 16:15 ze zbieraniem cegiełek dla utalentowanych dzieci, które chodziły do tego przedszkola. 17-tego będzie Mikołaj i prezenty :-) mam nadzieję, że choroba nam nie przeszkodzi w planach ;-)
Zdrówka dla chorych!!!

Do góry