Agulek dobrze zrobiłaś że pojechałaś na pogotowie, ale i tak jedź jeszcze w poniedziałek do pediatry niech jeszcze raz osłucha Marcina. My takie przygody z antybiotykiem mieliśmy w marcu jak Jasio miał zapalenie oskrzeli, ja wtedy byłam już na porodówce, a lek dawała mu moja mama z mężem i Jasio cały zwymiotował, ale nie raz tylko kilka razy tak że po jakimś czasie już nie miał czym wymiotować a nie chciał nic pić, więc pojechali z nim do szpitala (do tego samego w którym ja byłam z Mariuszkiem), w szpitalu go zatrzymali, dostał wtedy kroplówki i antybiotyk do żylnie, a po 4 dniach jak już wszyscy wróciliśmy do Gdańska to antybiotyk rano i wieczorem dostawał razem z mlekiem bo wtedy jeszcze je pił i nic złego się nie działo, ale strasznie się bałam dawać mu antybiotyk żeby znów nie wymiotował. A masz w domu inhalator bo dobre są inhalację na wszelkie rodzaju kaszle i katary. My właśnie w marcu kupiliśmy i teraz obaj chłopacy z niego korzystają. Zdrówka dla Was!!!
Mallaika mąż przynajmniej się nie nudzi z Tobą
DJMka lampa zewnętrzna się przydaję
właśnie odkrywam jakie daje możliwości
teraz jak robię zdjęcia w mieszkaniu popołudniu to jej używam. We wrześniu jak było więcej słonka to bez problemu nawet w mieszkaniu zdjęcia bez lampy robiłam, a teraz ciężko chyba że rano przy ładnym słonecznym dniu. Oryginalne obiektywy Canona czy Nikona są drogie. Ja teraz sobie kupiłam Sigmę 17-50mm f2.8 więc dość jasny i fajnie że ma szeroki kąt
jestem zadowolona może super tani nie był bo kosztował 1,5tyś, ale to dużo mniej niż oryginalny. Teraz marzy mi się jeszcze stałka 35mm f1.4 i może nowe body już takie bardziej profesjonalne
. Chyba poproszę Mikołaja o skarbonkę i będę do niej wrzucać
.
U nas Malutki dziś coś pokasuję, mam nadzieję że to przez ząbki i przez zwiększoną ilość śliny w buzi, ale jak do poniedziałku mu nie przejdzie to też z nim podjadę do lekarki żeby go osłuchała. A Jasio od 3 dni jakiś marudny się zrobił i jak coś mu się nie podoba to zaraz jest ryk, więc ogólnie jakaś masakra, w piątek miałam problem żeby go ubrać w przedszkolu, mam nadzieję że mu też szybko przejdą te ataki
. Miłego wieczorku ja zmykam do pracy
trafił mi się projekt 6 bloków mieszkalnych, a termin oddania 20grudnia, więc strasznie mało czasu...