agulek80
Fanka BB :)
Bryyy u nas też zimno, ok 18 stopni i trochę wieje. Po niedawnych upałach to normalnie zima ;-) Dziś też Marcin ma kolegę i pewnie do ok 16:30 będzie z nami. Mały ma towarzystwo i ja nieco mogę odsapnąć, bo się bawią. Później pojedziemy do miasta rowerami. Szkoda, że chłodno ale cóż, dzień jakoś zleci. Co do prezentu na urodziny, to ostatnio wpadło mi do głowy, że kupię Małemu jakiś namiot do zabawy i karabin z bajerami ;-) lubi się bawić pistoletami u kolegi, więc może pora kupić ;-)
mls super rowerek, a tort pierwsza klasa :-) fajnie, że pobyt w Pl udany...ale nie ma jak w domu, co?
różyczk@ dobrze, że Olo już ok. A co do szpitala, to zrobią Mu wszystkie badania i będzie wiadomo co i jak. Będzie dobrze :-) a co do obaw, to normalne, że je masz...ot taka nasza matczyna natura;-)
Lilijanna bananki są pewnie pyszne i chyba się skuszę...tylko nie mam jogurtu naturalnego ale może kupię, jak pojedziemy rowerami do miasta, o ile nie będzie padać.
mls super rowerek, a tort pierwsza klasa :-) fajnie, że pobyt w Pl udany...ale nie ma jak w domu, co?
różyczk@ dobrze, że Olo już ok. A co do szpitala, to zrobią Mu wszystkie badania i będzie wiadomo co i jak. Będzie dobrze :-) a co do obaw, to normalne, że je masz...ot taka nasza matczyna natura;-)
Lilijanna bananki są pewnie pyszne i chyba się skuszę...tylko nie mam jogurtu naturalnego ale może kupię, jak pojedziemy rowerami do miasta, o ile nie będzie padać.