R
RiSiA
Gość
Ehtele ja tez jestem zadowolona z siedzenia chociaz musze Wam powiedziec, ze coraz czesciej mam bóle pbrzucha i nie wiem czym to jest spowodowane
zastanawiam sie nad wizytą u lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idz do lekarza upewnisz sie i bedziesz spokojniejszaEhtele ja tez jestem zadowolona z siedzenia chociaz musze Wam powiedziec, ze coraz czesciej mam bóle pbrzucha i nie wiem czym to jest spowodowanezastanawiam sie nad wizytą u lekarza
Ehtele bardzo Ci zazdroszczęPowiem CI, że mnie się znudziło już "karierowiczowanie" z resztą nigdy tego nie lubiłam, nie znosiłam. Powtarzam każdemu, że ja marzę o byciu kurą domową. Marzę gotować obiadki, czekać na męża, trzymać dom w ryzach...... A tu dupka. Pracuję przed kompem niemal cały dzień, uwijam się ze swoimi zadaniami, żeby z wami porozmawiać
I Tak pewnie będzie do końca kwietnia, od maja nikt mnie w biurze nawet nie usłyszy
Wezmę samochód, psa i wio na Ogrodzieniec lub Skałę
Mam nadzieję, że to się jakoś uda
![]()
Ehtele ja tez jestem zadowolona z siedzenia chociaz musze Wam powiedziec, ze coraz czesciej mam bóle pbrzucha i nie wiem czym to jest spowodowanezastanawiam sie nad wizytą u lekarza