reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witajcie,
Marcin standardowo zasnął w drodze powrotnej z miasta. Ja po powrocie zdrobiłam obiad i mam chwilkę. Niestety z dodatkowej kasy nici, bo dogadali się z inspektorem, którego miałam zastapić :-( no coż...
Wczoraj zakupiłam większy kask dla Młodego, a dziś szczotkę dla psów. Jak Marcin wstanie, zje i znowu pójdziemy na dwór, bo pogoda superowa :-)
Misssi czekamy z niecierpliwością na wieści od Ciebie. W końcu jesteśmy takimi internetowymi ciociami ;-) ile kg jesteś do przodu? A obwód brzucha mierzyłaś? Pytam z ciekawości :-)

reklama
a moj maly strasznie zakatarzony. Z nosa normalnie woda leci. wczoraj wieczorem sie zaczelo. No i na noc leki podalam. Mimo tego i tak srednio spal, bo ciezko mu bylo oddychac. To wszystko przez te pogode. nie wiadomo jak sie ubrac. :/

No i maly sukces. Maly widzac dzisial kotka powiedzial "kisi mia", czyli "kicius miau". :D Dumna bylam jak paw. No i siusiu do nocnika zrobil. :)

hej babeczki!

dzisiaj w pracy miałąm taki zapieprz ze nawet na chwilę ne weszłam

u nas wsio ok, czekam z młody m na M i idziemy na spacer bo musimy jakąś cienką czapę mu kupić a jak pojedziemy do gniezna to zaszaleję w h&m :-)

a co do pogody to dzisiaj już jest rewelacyjna :-D ciepło aż miło i oby się utrzymało cały przyszły tydzień

koralowa nie ma coi się przejmować gadaniem u maluszka, bo tak jak piszesz jedne są bardziej rozwinęte ruchowo inne w mówieniu i nie ma sie co stresować .... przyjdzie jego czas to zacznie mówić, mój akurat należy do tych co dużo mówią (zasób słow ma ogromny i pierwsze proste zdania są już za nim) ale za to smoczkowy, pieluszkowy i nie garnie sie jakoś bardzo do mega rozwoju ruchowego, chociaż sprawny jest-nie narzekam, no i przecież chodzić, też zaczął na przełomie 9/10 miesiąca ale nie mogę powiedzieć żeby był super sprawny-po prostu jego bardziej ciągnie do mówienia jak wspinania ;-)

Misssi hehe to jak czop od\szedł to w przeciagu tygodnia pewnie Ciebei weźmie ;-) więc teraz nie zostało nic jak tylko trzymać kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie!!!!!!

Agulek oooo i zgodziłaś się na tą dodatkowa fuchę? aaaa doczytałam... ehhh to dupa ale trudno, może jeszcze coś wpadnie

Hej:)
Wpadam na chwilke zameldowac ze u nas wszystko ok! U nas tez pogoda super wiec siedzimy całe dnie u mamy w ogródku:-) dzis sie nawet opaliłam:-D Olo grzeczny był i jak nam pomagał!!!!! Sadził cebulke, grabił.... jednak jak dziecko ma cały dzień wypełniony to nie ma czasu na bycie niegrzecznym:tak:
Jutro juz w domku siedzimy tzn juz u siebie... ale tez pewno na dworek mykniemy i musze mieszkanko ogarnac.
Kurcze chyba sie spiekłam bo mie cos twarz piecze.... az sie boje w lustro spojzec....

missi no no to trzymam kciukasy zeby szybko poszło:tak:

anecia i jak poszalałas na zakupach?

koralowa zdrowka dla Was bo widze ze cała wasza trójke wzieło.... i gratuluje si na nocniczek;-) u nas tez ostatnio coraz czesciej sa takie sukcesy ale tak do całkowitego odpieluchowania daleko:-(

agulek wracajac do kapelusika to powiem ci ze u mnie taki sam jest za 29zł:baffled: zdziercy.... Szkoda ze z dodatkowa kasa nie wyszło ale moze sie jeszcze cos trafi:tak: Co do kilogramow ja stwierdziłam ze bede poprostu mniej jesc tzn mniejsze porcje i ogranicze stanowczo słodycze.... na razie sie tego trzymam:-)

lili co sie nie odzywasz???????????????
pajka hoh hop???? jak tam skurcze przeszły?
roseann jak sie czujesz???

hejka!

ja w pracy ale już tylko 2 h 15 min i do domku :-)

Missi to trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Różyczka jeszcze nie poszalałam, jednak dzisiaj idę na zakupki z mamą bo M dop 17 w pracy więc nie damy rady razem iść, a już jutro wyjeżdżamy więc nie będzie mi się chciało od rana po mieście śmigać

reklama
No to missi moze juz sie rozpakowuje albo trzyma swoj drugi skarb w ramionach:) Trzymamy kciukasy z Piotrasem!!!!

A my bylismy na dworzu pogoda normalnie lato za pierwszym wyjsciem ubralam malemu podkoszulek i bluze z lekkiego polarku no i pocil sie wiec poszlismy przebrac na podkoszulek +bluzeczka bawelniana na dlugi rekaw no i bandamke choc i tak co chwile ja sciagal bo mu za cieplo chyba bylo:) Teraz siedzimy w domku bo musze posprzatac i sie spakowac bo jutro rano wyjezdzamy na dzialke na tydzien:)Mam nadzieje ze bedzie pogoda tak jak dzis:)

Do góry