i jestem tak jak obiecałam :-) chociaż komp rewelacyjnie nie chodzi ale można poklikać :-)
Agulek a u nas też się nie zapowiadało na deszcz a i tak padało... ale spacer zaliczyliśmy po pracy prawie 2 godzinny więc luzik, no i jeszcze młodego z emkiem później po deszczu wyrzuciłam z domu hehe
super kapelusik!!! Adaś miał podobny w zeszłym roku no ale za mały, a był z lumpeksu hehe więc pewnie takiego samego nie ma szans dostać
Luizka oooo taka czapa też fajna i wzór bardzo mi się podoba, muszę u nas (tzn w gnieźnie) w h&m obadać :-) i kupię jeszcze coś takiegotzn planuję kupić
Yo! BANDAMKA CHUSTA BANDAMKI Z DASZKIEM 50-52 cm (2289974277) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Różyczka aaa, no bo myślałam że bamboszki mu kupiłaś :-) u nas za zimno na bieganie wciąż na boso więc tak pół na pół hehe trochę w absach a trochę w papuciach ;-)
Misssi no to dobrze że masz już wszystko zorganizowane :-) tylko nie zapomnij tu dać znać jak Ciebie coś ruszy
co do porodu to nie bój się... pomyśl że niedługo będzie tuliła maleństwo
Madzia no to nieciekawie z tą pracą tzn że taki natłok... ale chociaż dobrze płacą ;-)
hehe a babcia pewnie zadowolona będzie że z wnusiem posiedzi co?
a do nas jutro moja mamcia przyjeżdża i zostaje do pt, jak zazwyczaj :-) w końcu młodego ktoś też musi pilnować a jak jest z moją mamą to jestem o niebo spokojniejsza
poza tym wsio ok, Adasiol już od godziny śpi, ja umyłam sobie na spokojnie włosy, pobuszowałam na allegro a teraz idę sie kąpać :-)
i od jutra znowu to samo hehe tzn praca, dpom, spacer, obiad itp ;-) ale mama będzie więc znowu się nagadamy za wszystkie czasy i będzie super :-)
spokojnych nocek dziewczyny!!!