reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Hej Dziewczyny,
wchodzę jeszcze na chwilkę, bo jutro wyjeżdżamy do Rodzinki. Jakoś nie czuję, że Święta już tuż, tuż...i szczerze nie chce mi się nigdzie jechać...ale cóż....może jak już dojadę, to się rozkręcę ;-)
Anecia Marcin już od pewnego czasu śmiga po dworze jeździkiem. Właściwie garażuje w ganku ;-)
luizka fajnie, że Piotruś się rozgaduje :-) u nas też już jest coraz więcej słówek. Sama radość jak powoli możemy się dogadać z naszymi dzieciaczkami w naszym języku ;-)

reklama
Witam dziewczynki

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.

Missi przykre to co piszesz:(:( dlatego ja dziękuję Bogu, ze udało mi się szczęśliwie urodzić i mam cichą nadzieję, ze uda mi się i to szczęśliwie urodzić :) ale też znam taki przypadek niestety z życia:(:( tylko to był 36 tc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
świeta świeta i po świetach;p Zajączek był heh prezenty zostawil a raczej kasiorke bo odgornie powiedzielismy z M ze lepiej jak kazdy da tyle ile chcial przeznaczyc bo bez sensu kupowac zabawki czy ciuszki bo Piotras ma tego bardzo duzo a teraz bedzie trzeba kupic butki i papucie wiec lepiej na to sie zlozyc:) No i takim sposobem maly uzbierał 350zł ,słodycze, bokserki,samolot,klocki duplo,samochodzik ,jajko do pryskania. Oczywiscie z rana mialam prysznic od mojego dzieciątka heh. Ogolnie swietaq super po za pogoda ktora nas nie rozpieszczala w pierwszy dzien swiat....W kosciolku bylismy z koszyczkiem o dziwo Piotras byl grzeczny :)I tyle co u nas;)

reklama
a ja tam sie ciesze ze juz po swietach :-p u nas w tym roku nie bylo zajaczka odbijemy sobie w przyszlym:tak:

u nas bunt dwulatka na calego sie rozkreca:no: moje dziecie wczoraj pokazalo na co go stac:wściekła/y: matko kochana co za histerie nam wczoraj po kapieli urzadzil az sie poryczalam wpadl w jakas furie doslownie nie chcial wyjsc z wanny, ubrac sie a o pampku nawet nie wspomne az siny byl od placzu bo musielismy go oboje z M sila ubierac doslownie jakby ze skory go obdzierano. dzisiaj od rana tez fochy i dwa ryzy 30 minutowa histeria z placzem , tupaniem nogami i rzucanuiem zabawkami. jest coraz gorzej:baffled: jeden wielki ryk w domu jak tylko cos nie po jego mysli :wściekła/y:szperam w necie co robic i jak sie zachowywac w takich sytuacjach . wiem ze taki bunt do okolo 26 miesiaca moze trwac.... jestem cala przerazona

ale za to od piatku lepiej mi sie oddycha..... chyba brzuszek mi sie juz obnizyl bo sikam tez czesciej, w czwartek do gina jestem ciekawa co tam :baffled: czy z szyjka wsio ok bo odczuwam tez te nieprzyjemne klucie tam na dole. mam nadzieje ze do 37 tyg dotuptam w dwupaku ...chyba ze moj maly buntownik da mi jeszcze bardziej popalic

Do góry