reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

czesc baby kochane!!!!

wy narzekacie na pogode u nas wczoraj orkan przeszedl matko jaka wichura ...a do tego burza z blyskawicami :szok: i my tez siedzimy w domu:wściekła/y: a to dlatego ze mlody ma katar ..znowu cholera moja wina nie wykurowal sie do konca i ja glupia pojechalam z nim na zakupy ..... wiadomo z auta do skelpu cieplo -zimno i Leo zalatwiony o taka ze mnie matka:no: no i przez ten katar mamy pobudki w nocy i spanie z mamusia:evil: bo mamusia w nocy nie ma sil z dzieckiem walczyc zeby zasnelo i jak tylko sie budzi to zabieram go so siebie i tak sobie spimy razem niom. co do zebow to mi juz rece opadaja bo ida , ida i wyjsc nie moga a brakuje nam 3 i 5 na gorze i na dole. widze juz od dawna ze cus sie tam dzieje ale co jak nic nie kielkuje:no: no to se ponarzekalam a i moge sie pochwalic :wściekła/y: dopadly mnie juz bole kregoslupa! w nocy jak mam sie obalic z jednego boku na drugi to jecze i sycze bo wsyzstko boli ......no wszystkie falki mnie bola , plecy itd a gdzie tu do czerwca no i chyba racja z tym brzuchem ze w drugiej ciazy szybciej i wiekszy:szok: a no i zarta sie zrobilam jak nie wiem co jem co tylko mi rece wpadnie najczesciej slodycze juz to widze jaka doooope bede miala za 5 miesiecy.

a zabawki porozrzucane po calej chalupie to u nas norma, juz nie chodze za nimk i nie sprzatam bo to sensu nie ma!!!!!!!

Pajko a myslalam o Tobie ostatnio jak Lilijanna napisala ze tez zafasolkowna i tak sobie mowie to teraz kolej na Pajke:-D i co czytam hihihi i co widze na twoim wykresie !!!!! to moooooooooooooooooocno kciuki zacisniete i dawaj od razu znac jak juz bedziesz wiedziala ....

Lilijanno ja na potwierdzeniu ciazy bylam w 6 tygodniu i dr pokazywala nam juz echo serduszka:sorry2:

nosz kurcze no nie da mi posiedziec to moje dzieice no:wściekła/y::no:

dziewczyny wiec wybaczcie ze nie odniose sie do wszystkich

buziam was kochane !!!!!!!

reklama
Witam się,
poczytałam co u Was ale chyba nie odniosę się do wszystkich, bo Marcin mi nie pozwala ;-) niestety ,musiałam po raz kolejny odwołać wizytę w CZD, tym razem na 14 II kolejna. Marcin złapał wirusa i siedzimy w domu. Mam nadzieję, że do pn przejdzie.
luizka współczuję całej sytuacji i mam nadzieję, że to już ostatnia operacja Piotrusia. Gratki za ząbki!
Pajkaa gratki!!! Super, że się udało:tak:
Lilijanna bardzo lubię Cię czytać, pisz Kochana, pisz:tak:
różyczk@ powodzenia w nocnikowaniu. My już od dawna robimy siii na nocnik i kibelek. Oczywiście pieluszki jeszcze moczymy...ale postępy są wielkie :-)
Madzia Twój Jaś lubi układać klocki, a Marcin lubi jedynie niszczyć to co ktoś ułozy ;-) oby Twoje poświęcenie się opłacało :-)
Miłego weekendu!

Madzia_83 - cieszę się, że nie tylko ja slalom gigant między zabawkami uprawiam. :-p
Agulek80 - zdrówka!
Lea28 - to co w TV pokazują to tragedia z tymi wichurami, a ma być jeszcze gorzej. :sorry2:
kaarolina - i co położyłaś się? Bo ja wczoraj z Adą ładnie o 19 do łóżeczka :zawstydzona/y:

hej kochane:)
Wreszcie pogoda za oknem piekna to i chce sie zyc!!!
wpadam tylko na chwilke bo zaraz na basenik mykamy:tak:
Co do nocnikowania to jakas porazka..... i nie wiem czy to ma jakis senes teraz- Olo kompletnie nie kuma ze robi siku czy kupke:no: samo sie robi i juz (wczoraj chodził bez pampka prawie cały dzien i robił pod siebie az miło:-().... i jeszcze do tego za nic w swiecie nie chce usiasc na nocnik czy kibelek:no: nie zmuszam... w ubraniu to jeszcze siadzie po długich namowach. Widzi nocnik podejdzie powie siiii (ale dla niego to siii chyba oznacza własnie nocnik, nie wiem juz sama) I nie wiem czy to ma na razie jakikolwiek sens.... musze poczytac jakas madra ksiazke bo jestem zielona w tym temacie.
I zauwazyłam powazne braki w garderobie smyka, mało mamy spodni i majteczek, trza dokupic... Ostatnio sie zastanawialm nad dokupieniem body z rozmiaru 104 bo 98 juz beda niedługo małe ale teraz juz rezygnujemy z body (a mamy caaaałłły zapas koszulek przeróznych po moim barciszku).
Agulek80 - zdrówka!!!!
Miłego dzionka zycze!!!
aha i zapomniałam napisac ze potem jedziemy do mojej mamy na wies na cały tydz troszke pooodpoczywac! postaram sie zagladac ale czy net bedzie nie gwarantuje! PA!

witam :)
Troszke czasu znalazłam chociaz zaraz zmykam bo egzanmin jutro mam i uczyc sie trzeba:-):-p
A Wika spi:)
Lili: no pewnie ze sie polozyłam ale tylko na chwile bo Wikunia sie obudzila i musiałam wstac i poszla spac ok 23

Pozdrowionka

Witajcie,
Marcin drzemie, a ja mam chwilę dla siebie. Mały nadal ma katar i kaszle. Jutro już do pracy, a tak jakoś mi się nie chce...no ale cóż. Ponoć do 10-tego mam się dowiedzieć co dajel z moją umową...ciekawe:confused2:
różyczk@ może zacznij od sadzania na nocnik lub sedes na spokojnie, a Mały niech nadal chodzi w pampku. Po prostu, wysadzaj Go co jakiś czas np po spaniu, po jedzeniu, po przyjściu z dworu. Jak uda się coś zrobić, to klaskaj i mów "brawo". Nie jest to proste ale powoli się uda. Oczywiście nic na siłę.
kaarolina jak po egzaminie? Mam nadzieję, że ok :-)
Miłego wieczorku i tygodnia!

reklama
Do góry