reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ha:-) podpisuję się pod tym co napisała andzia a przy okazji tego małego zamieszania z tym tematem przynajmniej parę z was się odezwało :-D i fajnie czytać że u was ok. Zaglądajcie częściej jak macie czas i chęci.
Spokojnej nocki wszystkim mamuśkom ze "starego" i "nowego" grona;-)

ps. czy was też do szału doprowadza ta reklama która non stop wyskakuje? ech od kilku dni już mam jej dość, co chwilę w nią klikam...

Ostatnia edycja:
reklama
fiu - mój na początku protestował, a teraz potrafi wyciągnąć chustę z szafki, i zakładać sobie na głowę (czyt. zawiąż mnie mamo) tyle, że te ponad 11 kg to trochę sporo nawet jak na plecak. przy małych nadpobudliwcach dobrze spisują się mei tai.

pati - jest taki program "Adblock Plus", którym na dobre możesz wyłączyć większość wyskakujących reklam ;) np. te wszystkie shity na onecie, gazecie czy innych portalach info.

co do warsztatów, o któych wspominałąm to było między innymi spotkanie z doulą. fajna sprawa. co prawda mam swojego doula, czyli mojego małżona, ale fajnie posłuchać o nowościach porodowych, tym bardziej, że jakiś czas temu weszła nowa ustawa.

No szkoda ze zrobiłyście to tak po ,,tajniaku`` no ale cóz tak bywa dobrze ze chociaz napisalyscie ze u was ok:) nam tutaj tez jest bardzo dobrze są nowe dziewczyny ale wiele jest tez starych :)Dobrze jest jak jest:)

U nas jakos leci:) Mały jak narazie chodzi tylko zachecony czyms np.po ciacho potrafi przejsc cale mieszkanie a tak to straszny leniuch najlepiej na czworakach:) Jutro napisze wiecej bo ide lulku:) buzka:)

Kochane dziękuję Wam za ciepłe słowa, naprawdę jesteście nieocenione - buziaki :)

Dziewczyny mi już chyba padło na głowę w tej ciąży, pojechaliśmy dzisiaj do porani ortopedycznej na kontrolę chodu na 19 a tam wsio pozamykane na 4 spusty. Dalabym sobie rękę uciąc ze rejestratorka tak wlaśnie nas umówiła, tak mialam wszędzie pozapisywane a tu się okazuje że pomyła. Jutro dzwonię i wyjasniam, mam nadzieję że termin nie przepadł.

Andzia a co nowego w tej ustawie?

Luizko- po tajniaku? cofnij się o 2500stron -wybacz pomyliłam się- dyskusja zaczyna się na stronie 625(!) i poszukaj sobie dyskusji na temat zamkniętego wątku... wybacz ale takie komentarze są nie na miejscu- wtedy nawet ciebie tu nie było, więc myślę, że tłumaczyć się nie trzeba.

andzia- powiem Ci,że na razie nie będę inwestować w "wiązadła"

cholercia trochę czasu zajęło mi doszukanie sie w "czeluściach". Mam nadzieję, że to rozwiązuje wszelkie niedomówienia i tegesy na temat zamkniętego wątku.

Ostatnia edycja:
witam sie :)
za oknem u mnie robotnicy azbest ściągają :szok: nie lubie jak mi ktoś za oknem wisi :-)
Dziewczyny nie ma co gadać na temat wątku zamkniętego jest, istnieje i tyle ot co. Życie toczy się dalej :tak:

Pati ta reklama mnie wnerwia, ale pewnie kase z tego mają...

Witajcie,
jakoś nic mi się nie chce:baffled:pogoda również nie sprzyja, bo słoneczka nie ma i wcześniej trochę kropiło. Mam chwilę ale zaraz muszę się zabrać za jakąś robotę ;-) chłopaki z pokoju strasznie zapracowani i nie chcę im przeszkadzać swoim gadaniem...choć nawet tego mi się nie chce. Najchętniej poszłabym spać.
Misssi cieszę się, że Twój M dobrze przyjął wiadomość o ciąży. A tak się martwiłaś, jak widać niepotrzebnie, nie doceniałaś swojego Małżona ;-) a jeśli chodzi o termin wizyty, to nie martw się, ja też jestem jakaś nieprzytomna, a nie jestem w ciąży ;-)
Pajkaa powiszą i zniknął a daszek będzie nowy :-) na razie miałam jeden @, więc nie wiadomo jak będzie dalej ale wolałabym żeby się nic nie zmieniło ;-)
Też myślę, że nie ma co dyskutować o zamkniętym wątku. Ja kiedyś zostałam "odrzucona" i jakoś nie mam już chęci do niego dołączyć ;-) tutaj jest fajnie :-) a czy zamknięty, czy nie i tak trzeba pamiętać, że wszystko co się napisze w sieci, zostaje w niej na zawsze ;-)
Kobitki normalnie zasypiam:szok:od porodu jeszcze się nie wyspałam.....
idę na małą kawkę...
Miłego dnia!

Pajkaa domyślam się, że musiałaś być zaskoczona ;-) a może On chciał Cię podejrzeć ;-) wiesz zobaczył laskę i pomyślał "a co mi tam popatrzę sobie, nacieszę oko"....teraz musisz się troszkę pilnować ;-)

reklama
Do góry