R
RiSiA
Gość
Czesc dziewczyny,
jestem juz spokojna o piatek mam z kim zostawic mlodego , mama od tej mojej znajomej baaaaardzo chetnie zajmie sie mlodym:-) jej wnuczka tez byla takim diabelkiem jak byla mala wiec wie co i jak i taki maly diabel jej nie strasznny
Luizka matko co ty przeszlas kobito ale najwazniejsze ze wszystko dobrze z Piotrusiem. Moje dziecie tez jeszcze nie chodzi;-) na razie tylko przy meblach ale sam to e..e nie ma mowy ....leniuch jeden
Agulek do pracy wracasz... a ja to bym czasami chciala do pracy zeby troszku odpoczac od tego mojego malego diabla i miedzy ludzmi troche pobyc a tak to tylko dziecko i M. do tego jeszcze pieniazki zarobic. glowa do gory bedzie dobrze no tylko wlasnie ta rozlaka z maluchem ale zobacz ile jest tutaj pracujacych "mamuskow" i radza sobie takze prosze mi tu sie nie martwic. A no nasza Bombusia to juz baaardzo dlugo sie tu nie odzywala do nas ! O pozostalych mamuskach ktore sie nie odzywaja juz nawet nie wspominam juz kilka razy pytalam i nic
Roseann fajnie ze Maja ma tak babcie moje dzieice bidne bo moja mama w polsce i zadko sie widujemy a tesciowa hmm... nie jest babcia odo ktorej moje dziecie "biegnie" raczej odwrotnie:-( no nie ma kobieta podejscia do moejgo dziecka ale to juz osobny temat.;-)
No a co u nas mlody ok, tylko mu te zabki dokuczaja okrutnie a dzisiaj jeszcze taki upalny dzien u nas byl i bidulek sie meczyl. Boje sie tego pogrzebu strasznie. No i @ nie ma test zrobilam dzisiaj nie wytrzymalam i...........dwie tluste krechy
gratuluję Słonce