reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Dziewczyny, jeśli bedziecie liczyc, ze 12 tydz to skonczony trzeci miesiac, to oznacza, ze miesiac ma 4 tygodnie - to przeciez nawet z kalendarzem sie nie zgadza. poza tym wtedy po 10 skonczonych miesiacach bysmy rodzily...

Angel, ja odstawilam od razu na poczatku, a te pare ktore wypalilam po tescie to z ogromnym poczuciem winy. palilam bardzo duzo przez dosc sporo czasu. teraz nie mam problemu, fizycznie nie ciagnie mnie wcale. kawet tez odstawilam, zebyly polaczenie kawa i papieros za bardzo nie kusilo

Joanna Zofia narazie cieszę się że mnie samą odrzuciło, owszem mam spore poczucie winy że jestem kobietą i nie zauważyłam co się we mnie dzieje i że popaliłam troche, a nie paliłam mało

Dziewczynki a co do brzusia to hehh "miałbyc tylko zimowy tłuszczyk wedlug mnie" heh a tu taka niepodzianka.

jak tak teraz mysle to fasolinka "powstała" 11 listopada heh ..... długie smutne listopadowe wieczory... coś w tym jest :)

Witam się laseczki!!!

tyle naprodukowałyście, że masakra... zatrzymałam się na 316 i MUSZĘ się odezwać, bo rozmowa taka pasjonująca że ach :-)

-> odnośnie zaświadczenia o ciąży - jest na 200% wymagane, musi być w dokumentacji kadr - nie tylko na L4 w księgowości. Także jeśli się wybieracie do doctorka to lepiej pobrać i do zakładu dostarczyć - to nic nie kosztuje przecież.

-> odnośnie USG "genetycznego" to jest to standardowe badanie usg z tym, że lekarz po prostu ma obowiązek między 10 a 14 tc zmierzyć fasolaka wzdłuż i wszerz w celu WYKLUCZENIA możliwości wystąpienia wad genetycznych - ewentualne odstąpienia od normy są wskazaniem do dalszej diagnostyki i jest refundowane jak normalne badanie USG - nie ma znaczenia czy jest na sprzęcie 4, czy 15D

->milusia no to masz arcy ciekawą pracę muszę powiedzieć... my z maużonem handlujemy stolarką budowlaną - bez szaleństwa (typu Paryż) ale też się nie nudzimy ;-)...

-> Pajka a zobaczysz jak będzie brzuś swędział pod koniec.... mnie też już swędzi i dziś mam normalnie w dole brzucha niezłą piłeczkę..... :szok:

Joanna Zofia narazie cieszę się że mnie samą odrzuciło, owszem mam spore poczucie winy że jestem kobietą i nie zauważyłam co się we mnie dzieje i że popaliłam troche, a nie paliłam mało

Dziewczynki a co do brzusia to hehh "miałbyc tylko zimowy tłuszczyk wedlug mnie" heh a tu taka niepodzianka.

jak tak teraz mysle to fasolinka "powstała" 11 listopada heh ..... długie smutne listopadowe wieczory... coś w tym jest :)

Fajna niespodzianka:-)

reklama
Do góry